Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| daniela Králová | 82794 |
|
|
3.3.2009 11:20:22
ahojte.
Leni dík.musím říct,že dneska už mu je zase líp.už běhá,štrachá a je to zase on. jen nechce moc jíst,ale to bude taky OK.a teda má furt kašel.včera asi 2x tak kašlal,až modral.sem byla uplně vyklepaná.otvírala jsem na něj okno a pomohlo to,pak brečel a já s ním.ale jak říkám,už mu je dneska o 90% líp.Gabi,tak to je malej šikovníček,když nebyli při píchnutí slzy jo,ten kočárek...to co píšeš,tak ten vlastně máme.do nerovného terénu jsou určitě lepší kola velká.my máme nafukovací,ale myslím,že to není až tak zásadní.ale třeba normálníma malejma kolečkama neprojedeš lesní cestu s kořenama a šutrama,nebo projedeš a urveš kolečko(jako já ).záda máme taky polohovací a myslím,že i váha kočárku je OK.jenom nejsou polohovací nohy a přehazovací rukojeť.ale nenapíšu ti co to je za značku,protože to fakt nevim.máme ho už skoro 4 roky a je kupovanej v obchoďáku v Ústí nad Labem.a na tom papíru k němu je sice cosi napsáno,ale na Netu jsem nic takovýho nenašla. ted jsem se teprve koukla na ten co jsi psala-je moc hezkej,ale myslím,že kola do nerovného terénu jsou opravdu malý.záleží taky asi jak moc v něm bude malý sedět,když třeba pojedete na nějaký výlet?no.rozhodnutí je na tobě![]() ![]() tak pa jdu dodělat jídlo. |
| Leňa + Dave a Kačka | 32846 |
|
|
3.3.2009 11:18:39
![]() ![]() ![]() |
|
|
3.3.2009 11:09:23
Na očkování jsme byli minulý týden v úterý, zrovna nachňopalo strašně sněhu a z kočárkem bych to nedala. Rozhodovala jsem se mezi saněma a krosnou a zvítězila krosna. A udělala jsem dobře, pač na zpáteční cestu to už měli někteří pečlivě odklizené, tak bych musela saně přenášet. Doktorku mám 15 minut pěšky od baráku. Kačka při píchnutí ani pípla, no hleděla jsem. To Davídek minulý měsíc ječel, jako by ho vraždili.
Zubů má pořád jen 6. A váží kolem 8 kg. Zase do ní nemůžu nic dostat, jen těstoviny. Kojím ju snad víc než mimino. |
|
|
3.3.2009 10:44:25
Ahojky Dany, malého je mi moc líto. Přeju brzké uzdravení.
Už ať je krásně! A všichni ať jsme zdraví, hlavně ti naši drobečci. Taky kdybych mohla, tak všechny nemoci a bolístky vezmu na sebe. |
| Gabi+Tomášek 20.11.07 | 62672 |
|
|
2.3.2009 13:01:42
Ahojky holky...dočetla jsem jen dvě strany pozpátku,nestíhám.
My máme očkování za sebou a bez slzičky,je trošku víc ukonouraný,první dva dny i víc spal,ale bez teplot.Ani nevím zda jsem Vám už psala že máme dvě stoličky a já o nich vůůůbec nevěděla a to jsou pětky na¨hoře,postřehla jsem je minulý týden když jsme blbly na zemi a moc se řehtal. Holky řeším ted golfáč...vím že jsme se o tom už bavili,ale Miruš,Dani,Rady...poradte prosím. Nechci drahý,ale chci aby měl polohovací záda,byl lehky a aby kolečka vydrželi když pojedeme i hodně nerovným tereném...je proto lepší větší kolečka nebo menší?odpružené..s aretací? Líbí se mi moc od Babydesignu rider...co vy na to?nebo ten mini od Babydesignu je taky pěkný. Poradte prosim. ![]() Páááááááá |
|
|
2.3.2009 11:33:42
ahoj
hlášení od nás.v noci pořád TT,ráno k Dr.nasadila ATB.naše první.k tomu jsem si rovnou koupila probiotika.ty tři dny na Nurofenu jsou vidět-hlavně v plínce .takže doufám,že Sebík bude snášet ATB v pohodě.tím pádem očkování odloženo až na dobu kdy bude úplně OK. no tak snad už mu bude líp.vždyť on na mě celý víkend proležel a proseděl.nemohla jsem bez něj vůbec nic,jen se ke mě tulil.a nebo spal.ještě že Dáda byl u babičky.byl by chudák odstrkovanej. k těm zoubkům,myslím,že 2,5ml Nurofenu na noc prckum neublíží a když spinkaj líp,tak proč ne? ahoj |
| Valsi | 82350 |
|
|
1.3.2009 21:13:21
Ahoj Lucinko,
tak mala spi ted kdyz ji rostou zoubky stejne blbe jako kdyz ji nerostou Proste zadna zmena ..budi se nekolikrat za noc. Asi 2x jsem zkusila namazat dasne Mundisalem ale spis jsem tim malou jeste vic rozdrazdila protoze to je hnus![]() Holt to proste musi pretrpet a my taky ![]() Holky s nemocnejma ditkama..drzim palce at se brzo uzdravite vim jake to je kdyz mimcu nemuzete nijak pomoct ![]() |
|
|
1.3.2009 12:37:31
ahojky.
Mirko,on už to jednou měl asi v 5ti měsících,zvládl to tenkrát jen s tím spiropentem+sinecod,a když se mu kašel změnil na vlhký dostal mucosolvan.to měl horečku asi 2 dny.dneska už taky kašle jinak,vidim to tak,že zejtra mu dr.dá buď ten mucosolvan,nebo když mu neustoupí teploty,tak ATB.zatím teploty trvají,jenom ne tak vysoký,do tech 38.st.no a vzduch zvlhčujeme jak se dá.plíny a ručníky všude kolem postýlky a zvedlou hlavu.ted mi sedí na klíně a ani se nesápe po klávesnici.nejhorší je poslouchat to hrozný sípání.radši bych byla nemocná já místo něj. ![]() ![]() papa |
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
28.2.2009 20:28:11
Dani, achjo, tak snad jí bude mít jen jednou a ne chronickou
. Chudáček, posíláme pusinky.Lucinko, myslím, že Nurofen a Brufen je to obdobné, jen jiný výrobce. Držím palečky, ať už je všechno venku a je klid!! Tak ahoooj |
| Lucie+Ondrášek19.11.2007 | 69595 |
|
|
28.2.2009 19:04:53
Ahoj Danuš, při laryngitidě je ten suchý dráždivý kašel? Od sousedů malý (taky 15m) s tím ležel na Silvestra v nemocnici jeden den. Museli mu hodně zvlhčovat vzduch doma. Snad to bude brzy dobré, přejeme brzké uzdravení.
Valsi a jak malá spí, když se ji teď prořezávají ty zoubky? Ondráškovi lezou asi 4 najednou a dneska je dost podrážděný a ukňouraný, na noc mu dám určitě Nurofen (nic jiného doma nemám). |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.