| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 740] Názory 741750 z 42217  [Dalších 41467 >>]
Hanka+Prokůpek 8.11.07 83276

Re: dobré ráno při čtvrtku

26.6.2008 21:01:57
Ahojky holky děti a krásná Kačenko!
Nevím jak to tady chodí,ale snad mi taky něco písnete:-)
Náš Prokůpek se narodil 8.11.07.Je to můj zázrak po 13ti letech!Máme už 4 zoubky,pořád se smějeme,kojíme a rozmazlujeme;)Malé Kačence neštovičce to na fotce moc sluší!Jste taky opatrné maminy?Co jídlo s lepkem dávate,sedíte už,koušete pečivo???
Těším se na odpovědi!Pa Hanka
Leňa + Dave a Kačka 32846

26.6.2008 12:21:01
Ahojte tak my jsme byly nakonec u doktora až dnes. Všechno ok. Už se může umýt, ale jenom sprchovat, ne koupat. Nevím, jak to udělám. Ona nepostojí, neposedí.
Po cestě k dr se mi málem ulomilo kolečko u kočárku. Nejvyšší čas si pořídit nový. Už 2 měsíce vybírám. Je to na nic.

Zuby taky nemá. My máme první jenom ty nemoci a pijáka.

Vám už dětičky sedí sami?

Lucie+Ondrášek19.11.2007 69595

26.6.2008 12:01:09
Ahojte :-D
Mirečko pěkně ti ten porod vyšel:-) já jsem rodila 14dní před termínem a Ondrášek se narodil na dědovi narozeniny. Nikdo z rodiny s tím nepočítal, takže to bylo příjemné překvapení a pro dědu ten nejhezčí dárek:-D Na porod taky ráda vzpomínám, byl to pro mě nezapomenutelný zážitek.

A ještě k těm zoubkům. Taky ještě nemáme, malý pořád něco zuřivě hryže a slintá...dásna naběhlé, ale zub nikde. Dnes jsem byla u zubařky a ptala jsem se kdy mám přivést ukázat malého a řekla mi že stačí ve 2 letech pokud neurčí jinak dětský doktor.
daniela Králová 82794

dobré ráno při čtvrtku

26.6.2008 9:07:30
ahojky,tak tu je po bouřce a je krásně.Kluk je ve školce a zítra naposled:-D.k tomu vyvolání:ASI NEUMÍM PORODIT SAMA~j~.oba jsou vyvolávaní po termínu,ale zase to pak byla rychlovka.ráno odvést Dádu do školky,v devět mi dali tabletu a v 11 byl na světě.R^.asi to bylo tím že všechno bylo ve mě připravené,jen žádný kontrakce.třetí mimi teda teď neplánujem,ale kdyby někdy bylo,tak bude venku asi do půl hodiny;)
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475

Re: Fotečka naší neštovičky

25.6.2008 22:55:16
Jojo, byla jsem v Ústí. Když jsem dorazila na devátou, jak jsem měla, bylo přede mnou asi 15těhulek a všechny šly dovnitř tak na 15minut. No ale nezačali nás brát hned, ale asi tak skoro od desíti. No a když jsem měla po pokecu, tak jsme šly ještě ten den na UTZ. Tam už jsme čekali "jen" hoďku a půl.
No tak to já bych se bála, jít na vyvolání. To jsem se modlila, abych porodila sama. Neumím si představit-zbalit si tašku a ráno v sedm nástup a "dneska porodíte". Nakonec jsem rodila přesně na termín. A taky dobře, protože jsem měla termín taťkovi na svátek a slíbila jsem mu, že prostě dostane kluka k svátku-a bylo tak :-). A hlavně se všichni známí ptali pořád dokola už asi od 30týdne těhu, kdy budu rodit a já všem trpělivě říkala, že na Karla. No a den před Karlem mi psaly asi tři známý, jestli tedy rodím na Karla a já že jó. No a ráno v 7.15hod začaly bolesti a ve 14.15hod byl prcek na světě. Pořád na to vzpomínám a je to fajn :-). To víš, to jsem pak "machrovala", že si stačí věc pořádně naplánovat :-).
daniela Králová 82794

25.6.2008 22:18:18
Dáda je 21.11.2003 a Sebík je 20.11.2007:-D:-D.takže přesne 4 roky od sebe.tedy s rozdílem jednoho dnu.oni by mohli být přesně,protože jsem Sebulu přenášela týden a Dr.se mě tenkrát ptal jestli chci přijít na vyvolání 20.11. nebo 21.11.no ja tenkrát chtěla co nejdřív bo jsem měla obr břicho a už mě to zmáhalo.takže Dáda dostal bráchu ke 4 narozeninám-teda nadšenej z něho nebyl,ale zato teď ho milujeR^.a ty jsi byla na plodovce,já taky,pro vysoké riziko DS.bylas v Ústí??jestli jo,co říkáš na jejich"příjemné"prostředí na genetice??my tam seděli od 8 hod do 12 ti v hnusný čekárně,aby nám řekli to co jsme si už načetli.bože já na to ještě teď vzpomínám a je mi zle:-©jestě že už je to pryč a mame zdravýho kluka.

25.6.2008 21:56:12
Dano a kolik je Dadovi? Jak máš děti hodně od sebe? No když koukám na nějaký cestopisný dokumenty o zemích, kde mají samé roviny, tak jim trochu závidím. Ale ono zdolat nějaký ten kopeček na kole je taky fajn :-).
daniela Králová 82794

25.6.2008 21:25:50
hihi sousedky:-D.jenom jsou mezi nami kopečky..ale ja si nestěžuju,mě se ty naše kopce líbí,ale je to nepraktický.my byli o dovče ve středních čechách a tam je to placatý...brusle,kolo,dloooouhé pěší výlety bez zadýchávání:-)supr.ale jak tak jedem zpátky,prostě poznám že už jsem doma.Leni,asi se budeš divit,ale já vám normálně ty neštovice závidím.Od staršího kluka,Dády,kamarádi je měli všichni,když jim byly asi dva a on jediný ne.a to s nima byl v těsném kontaktu,no.asi má dobrou imunitu...tak čekám,kdy to přijde.u starších dětí je prý horší průběh,ale jak tak koukám na tvou Kačku,tak vyjímka potvrzuje......

25.6.2008 20:21:26
Jejen Dano, tak to jsme skoro sousedky :-). Já bydlím ve Václavicích :-). No popravdě jsem se byla teď o víkendu projet a jak vážím o 20kg víc, než dřív, tak pěkná fuška a nejezdila jsem přes tři roky. Takže budu muset zesílit svalově a zhubnout. Ale co, co nevyjedu-vytlačim a časem ty svaly nějak nabudou :-). Jinak je pravda, že my to tu máme úplně do kopce, takže nic moc, ale vozík bude. Jen musíme teď trošičku počkat na prašule. Počítám, že do měsíce bychom ho mohli mít. Nepojedem na dovču, ale budeme s klukama jezdit no.
Lenko, bydlím v Děčíně a zahradu máme větší, ale nee úplně oooobr. Ale ořech je velikej :-). Nám na konci nemoci doktorka řekla, že sluníčko na neštovice nevadí a my jsme se celou dobu schovávali, protože jsem si já a všichni okolo, mysleli, že sluníčko vadí. Tak nevím. Po kontrole už jsme šli normálně ven. Taky jsme měli neštovice v létě-vlastně vloni v květnu. Bylo to blbý období-taťka byl mimo ČR, mně zavolala sestra z gyndy, že mi vyšlo zvýšený riziko na Dawnův syndrom a že musím na plodovku a ještě jsme celý dny sami seděli doma-takže na palici. Fujky-fujky, ještě že už jsou to jenom vzpomínky.
Tak se mějte hezky a je tu ještě někdo, kdo nemá žádný zuby jako my :-)?
daniela Králová 82794

25.6.2008 16:30:12
ahojky všichni,tak taťkovi skončila dovča a začlo lejt;((jinak jsme si docela užili,sice jen výlety po ČR,ale taky pěkný.malej ma dva zuby a asi se mu klubou další bo je protivnej a slintá a slintá a slintá.teď jsme přišli z procházky a bylo to jen tak tak,že jsme nezmokli.no,nejsme z cukru,ale tady fakt leje...Leni malá je chuďátko malinký fialový,ale zase už budete mít pokoj od neštovic.Mirko,odkudpak jsi z Děčína??já jen že my jsme z Chrochvic,tak jestli se nepotkáváme:-D.a maš tedy odvahu a sílu jezdit s klukama ve vozíku.jak je to tu samý kopec,tak si nedovedu představit,že šlapu,třeba na Chmelák a táhnu děti,ale věřím že když jsi jezdila dříve,tak do toho pujdeš.R^zatim hoj jdu něco poklidit....
[<<Předchozích 740] Názory 741750 z 42217  [Dalších 41467 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.