Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| daniela Králová | 82794 |
|
|
28.2.2009 15:58:47
ahojky
omlouvam se nedočitám.. dneska jsme byli s malým na pohotovosti.od večera štěkavý kašel a tt 38.8st.ma laryngitidu.dostal zatím spiropent a tussina teplotu srážet.je chudáček zničenej.tak zatím ahoj. |
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
28.2.2009 10:17:24
Valsi, jojo, to je člověk pak i vděčnej, že udělá ten prcek bordel, jen aby třeba mohl uvařit
. Je to takový kolotoč.Zavolej si doktorce, proč se nesmí ty léky na bolest nebo tlumení teploty. Jestli by třeba zabily ty živé bakterie (či co), co jsou ve vakcíně. Já půjdu teď po třech letech zase darovat krev-18.března. Jestli mi teda dopadnou dobře testy na borélii. V roce 2006 jsem měla nakažený klíště, tak už mi to musej asi hlídat pořád, aby ty hodnoty borélie nešly nahoru. No snad to píšu dobře. Tak už se hrozně těším na dárcovství. Vždycky je to pro mě takovej velkej den. Tak se mějte hezky, jdu pověsit prádlo a pak vyrazíme na prochajdu. |
| Valsi | 82350 |
|
|
28.2.2009 9:35:27
Ahoj Radko,
moc pekne jsi to popsala ten zivot s detma....ja mam jen jedno (zatim ) ale neudelam doma vubec nic...vetsinou to jak mala jeci me na nohavici nevydrzim ![]() Ale taky uz vidim trosku zlepseni...obcas si najde neco s cim si chvilku hraje (jako vcera moje kalhoty ktere asi pul hodiny tahala za sebou a ruzne si je omotavala kolem sebe a valela se po nich na podlaze a davala si je na hlavu....ja nestacila koukat )..a hlavne je s ni vetsi sranda ale to taky znate co jsou schopny prdolkove udelat, predvest a tvarit se u toho ![]() PS: vcera jsem nahodou objevila ze ji vylezlo dalsich 5 zoubku ..od vsech ji koukaj spicky. |
|
|
28.2.2009 0:08:20
http://www.youtube.com/watch?v=PVRqnkYHLJg&NR=1
Je to ve španělštině (aspoň myslím), ale myslím, že i tak to nemá chybu ![]() ![]() |
|
|
27.2.2009 22:40:37
Ahojky mamulky.
Radko, no úplně nádhera-krásný, nemám slov. Já neumím namalovat ani velblouda, nebo kozu, koně..... ![]() ![]() Dani, taky nám přišla dneska pozvánka na 4.3. na 12.15hod. Zeptám se dr., jestli ho bude očkovat. Pořád má kašel. Taky se jí zeptám, jestli by něměl jít na alergo. Nic nezabírá. Zítra ještě zkusím teplý olejový zábal na plíce. Tak se tam uvidíme . Na to vstávání, to nevím. A malej Tě tahá i z postele? Já spím s klukama v pokojíku, tak si hrajou a já pochrňávám, než se začnou dožadovat kakaa a mlíka. Jinak s Lukajdou jsem taky vstávala takhle brzy. Ale on by asi i usnul, ale zase jsem chtěla, aby spal 2xdenně, tak jsme vstali, dali prádlo do pračky, upekli nějakou buchtu, četli a tak. Docela mě to bavilo. Postupně si spaní prodlužoval sám. Nijak jsem mu s tím nehýbala. Mišule spí asi dýl, protože jsem si ho naučila k sobě do postele, abychom se vyspali dýl, protože jsem z těch dvou rarachů unavená, tak se mi nechtělo vstávat v pět. Jinak když spal ve svojí postýlce až do rána, tak se budil taky kolem pátý.Nevím, jestli se ptala Luci nebo kdo na ty sirupy na noc. Jojo, my kupujeme Brufen sirup a dávám vždy při teplotě, nebo i když maj kluci nějaký bolístka. Ve dvou letech měl Luky pohmožděnou ruku, řval v noci bolestí, tak jsem do něj násilím narvala ten Brufen a brečel ještě chvíli a pak usnul, takže opravdu je proti bolesti. I to tam myslím píšou, že tlumí bolest. Takže při zubech dávám. Už jich máme 16. Takže ještě nás čekaj 4. Doufám, že porostou najednou, jako zatím to tak máme skoro se všema, ať to máme z krku najednou, protože Mišák na zuby trpí teda hrozně. U Lukyho jsme nevěděli, že mu nějaký rostou. No jinak ani nevím, co bych ještě napsala. No Mišule se tak týden osamostatnil trošku víc, takže se mě nedrží celý den nohavice a nebrečí, když se vzdálím na dva metry, tak cítím hroznou úlevu . Už mě kolikrát i odstrkuje, když se chci pomazlit, což jsem doteď neznala, ale opravdu bylo na čase, neb víc jak rok dlouhé vzdorování Lukajdy na jakoukoli věc, kterou jsem chtěla, takže třeba 10xdenně řev šílenej, že něco nebude dělat, nebo jíst, nebo někam nepůjde a moje kojení-nekojení a Lukajdy řvaní na mě, že mě nemá rád a ať jdu do práce (žárlivost na Mišulu) a 4měsíce nošení Mišáka v šátku a jeho totální závislost na mně do minulého týdne a vstávání v průměru 5-10x za noc (Lukyho čůrání často 2x-nyní už vydrží i bez čůrání, Mišáka hledání dudlíku klidně 5xza noc a jedno přenášení ke mně do postele a od té doby hlídání, jak se převaluje, aby nespad), a celodenní starání o oba se na mně teda podepsal hodně. Asi nejsem ten pravý tip na taková prďata. No zaplaťbůh, že už jsme na tom tak, jak jsme. Teď už jsou to zlatíčka moje a už i něco s nima udělám. Předtím nešlo absolutně nic, Mišule jakmile jsem se zvedla ze země, tak už na mě visel a houpal se mi na nohavici. Často jsme takhle s pláčem vařili, no to byly nervy. No tak teď už snad se všechno vrátí do správných kolejí a bude jen líp. Snad-ťukťukťuk. Jo a ještě někdo říkal, že Luky musí být zlatíčko a že se těší, až bude takhle veliké jeho děťátko. Tak říkám ano, je to zlatíčko a i pěkný raubíř . Tak jako ječet umí pořád pěkně, když se mu něco nelíbí a je paličák. Ale paličák je po mně, tak to beru tak nějak přirozeně, protože přesně vím, co cítí a proč vzdoruje. Ale je to i parádní tenhle věk. Musím říct, že si to užívám. Já už tak od jeho dvou let si to hodně užívala. Vždycky jsme odněkud přišli, už cestou jsme si říkali, že přijdem domů a uděláme si kafíčko. Zasedli jsme ke stolu, zapálili si svíčku, Luky měl Caro, já kafe a malovali jsme nebo povídali. Ten Mišule to hodně narušil, ale tak to mělo být. Třeba jen já to nezvládám. Opravdu asi nejsem ten typ na chaos . Ale teď už je to zase fajn. Blbneme s Lukajdou, Mišák se směje, je to fajn. Když jde Luky na návštěvu k babičce (bydlí v baráku s náma), tak mi říká, jestli se mi nebude stýskat. Nedávno tu byla kamarádka a on šel taky k babičce a mezi dveřma mi říká-miluju Tě , tak kamarádka koukala . No je to pěkný. Ale jakmile se chci s někým zakecat, koho potkáme, tak se vzteká, že jdeme, takže vypadá, jak spratek rozmazlenej, no jen mu seknout na zadek ![]() . Tak jsem se rozkecala, tak ahoooooooooooooooooooooooooooooooooooj |
| Lucie+Ondrášek19.11.2007 | 69595 |
|
|
27.2.2009 10:58:56
Ahojte holky,
Radko, dlouho jsi tu nepsala, musíš být hodně zaneprázdněná. Máš můj obdiv, hračky jsou krásné, ta knížka by se Ondráškovi taky líbila a ty tričenka... no jsi šikovná ![]() Valsi Ondrášek při očkování jen pípnul, ale protože mi seděl na klíně tak se brzy utišil. Reakci jsem od pondělí zatím nezaznamenala žádnou. Ale pan doktor mi říkal, že se může objevit za 7-14dnů. Mám dotaz, když lezou zoubky a v noci se děti budí a pláčou dáváte něco na klidné spaní? Např.sirup nebo čípky? Já jsem dala včera malému Nurofen sirup a spal skoro celou noc, jen jednou jsem k němu vstávala s čajem a ráno na kojení. To je u nás úspěch, předtím ty noci byli děsné, budil se i 6krát za noc s pláčem. Nevím jestli to bylo tím sirupem nebo neměl žádné potíže, ale vyspali jsme se dobře a to je hlavní. Jinak kamarádka mi doporučila Virbucol čípky. Taky dává na noc a malá ji spí klidněji(samozřejmě jen v období zoubků). |
| Valsi | 82350 |
|
|
27.2.2009 9:43:15
Ahoj Dano,
no obvykle pri pichnuti mala trosicku zajeci ale kratce ...tentokrat brecela dele i pak pozdeji doma a ukazovala na to pichnuti na rucicce. Rikala sestricka ze pred nedavnem tim stejnym ockovala vetsi ditko ktere uz bylo schopne rict (od tech malinkejch se to nedozvi) a prej tahle vakcina štípe :-( |
| daniela Králová | 82794 |
|
|
27.2.2009 9:33:15
ahojky
Radko,krásný hračky!!!jsi fakt šikovná. a dětičky jsou pěknoučký.a malá je teda drobeček.Sebí má teda necelých 11 kilo.Valsi a jak jste ocko zvládli?nám dneska přišla pozvánka na očkování,jdeme 4.3.-to je hlavně pro Mirku info.tak jen jestli vám to dneska třeba nepřijde taky.zatím papa |
| Valsi | 82350 |
|
|
27.2.2009 7:38:47
Jo uplne mi vypadlo ze jsem vam chtela napsat ze jsme vcera zasli na to 15ti mesicni ockovani. Byla moznost vzit bud obycejnou vakcinu nebo setrnejsi nebo setrnejsi s nestovicema (jinak je to pouze spalnicky,priusnice,zardenky).
Na radu sestricky ze kdyz ma mala ten atop.ekzem je lepsi aby mela ockovani i na nestovice protoze kdyby je chytila tak by to na tu kuzi bylo blbe, jsem vzala tu s nestovicema (Priorix-Tetra..platila jsem 1800,-) Dalsi davka za 10mesicu. Trosku me zarazilo ze v pribalovem letaku pisou ze se 6tydnu po ockovani nesmi uzivat leky na bolest a snizovani horecky..kdyby po tom ockovani mela reakci a mela horecku tak nevim co bych ji dala (jeste ze jsem si to precetla ![]() |
| Valsi | 82350 |
|
|
27.2.2009 7:20:45
Ahoj Radko,
tak koukam ze jsi nam vsem uplne vzala rec ) Fakt jsou ty hracky krasne...u nas by asi nejvic uspela ta knizka. Nechapu kdy na to mas cas![]() Jinak my se do klubu tintitek hlasime taky..nevim sice kolik ted Anule vazi ale budeme na tom asi tak nejak podobne (na rocni mela myslim 7,9kg...takze oproti vsem ostatnim je to drobecek)...ale co nema na vaze tak o to ma vic na temperamentu ![]() ![]() A co rika vas doktor na tu vahu ? Resi to nejak nebo zjistuje pricinu ? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.