| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 750] Názory 751760 z 42217  [Dalších 41457 >>]
Leňa + Dave a Kačka 32846

Fotečka naší neštovičky

25.6.2008 11:11:14
Takhle vypadala na začátku, potom byla ještě fialovější. Teď už má fialovou jenom hlavu.

Re: To jsou vedra!!!

25.6.2008 10:59:51
Ahoj holky, díky za podporu. Odpoledne jdem na kontrolu, tak snad už budem moct ven. To byl týden. Teď když už by malá možná i spala, tak sousedi zateplují barák a to ju budí.
Lucinko já šla na kontrolu po šestinedělí až v pěti měsících. Pořád jsem se tam nemohla odhodlat a když už jsem mohla, tak mě nevzali, že mají hodně lidí. Jinak mi řekl, že mám přijít až za rok, pokud nebudou nějaké problémy nebo nebudu potřebovat třeba antikoncepci.
Mirko to máte super, představuji si, že máš velkou zahradu. My máme jenom takový pidi pozemeček a na něm se snažíme využít každý centimetr. Kde bydlíš? A co vozítko, už jsi se rozhodla?
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475

24.6.2008 19:54:39
Leni, už jenom chviličku a bude to za váma!!! Vedro snášíme dobře, jsme buď doma, nebo pod ořechem :-). Je mu přes 50let, takže je pořádnej a hází příjemnej stín. Takže ani nějak nepociťujem vedro. Dávám spát ven do kočárku k baráku a musela jsem malýho i přikrejt dekou :-). Zítra jdem na procházku, tak asi vedro pocítíme :-).
Mně řekl gynouš, ať přijdu za půl roku.
Jinak už děláme občas pacipaci a tááákhle jsem velikej. Ahoooj, jdu dělat třešňovou marmeládu.
Lucie+Ondrášek19.11.2007 69595

24.6.2008 8:24:20
Ahoj Leni, chudinka malá musí si asi hodně vytrpět. Na druhou stranu už budete mít od neštovic klid a nás ostatní teprve čekají...možná:(
Vedra jsou děsná a dneska u nás hlásí třicítky, asi si s prckem napustíme vanu a schováme se tam:-) my máme bazén i malý bazének u babičky, ale tam se chystáme jet až o víkendu. Jinak malému vedro dost vadí, pořád je zpocený a to je skoro nahatý a hodně moc pije, pokud zrovna nekojím tak mám po ruce vždy vlažný čajík. No je to holt zimní miminko, jak já vždycky říkám:-D
Holky chtěla jsem se vás zeptat jestli jste byli na gyneku od kontroly po šestinedělí. Nebo po jak dlouhé době bychom se měli znovu ukázat...

To jsou vedra!!!

23.6.2008 13:26:41
Ahojte holky
asi jste všichni na koupáku. Jenom já mám domácí vězení.

Jak ty vedra snáší Vaši prckové?

Kačenka je na tom hrozně, neštovic má miliónkrát víc než Davča. A do toho to vedro!!!!!!
O víkendu ani nespala. Jenom se chtěla nosit na rukách. Je úplně celá fialová. A přestala jsem i s příkrmama, pač má neštovice i puse.
;((
Radka,David10/05+Gabča11/07 38638

hurá na Vysočinu

21.6.2008 6:01:30
Tak máme zabalíno, navaříno, uklizíno, ještě posnídáme a vyrážíme, jupí. Týden na kolech to jistí, Vysočina je pro kola jak dělaná.
Těště se na fotečky :-)
Ahoj

Re: vozík

20.6.2008 17:26:09
Miru,
dívala bych se taky na hmotnost vozíku, ty levnější, jsou taky těžší :-( a rozdál 5kg už je znát

z kopce se mi nezdálo, že by mě to nějak tlačilo, spíš ta brza je na to, když vozíš kočár před sebou na bruslema

a dá se dokoupit navíc uchycovací kit, takže jen jednohuše zapneš vozík k sobě nebo k manželovi...
ta sedačka do vozíku vyjde cca na 2,5 tis....

Re: vozík

20.6.2008 15:44:44
Děkuji. Přesně tyhle tři značky jsem viděla na netu ve více podznaček (nebo jak to mám sakra říct :-)). Přesně ten váš jsem neviděla, teď jsem na něj mrkla a i ta cena je dobrá. S tím daním přes hubu :-) je to fajn. brzdu jsem myslela, když pojedu z kopce, jak hodně na mě budou kluci tlačit, když vozík nebrzdí, jestli to hodně pocítím. Ještě juknu, jestli je odpruženej a kolik stojí sedajda a od kolika bez sedajdy.

vozík

20.6.2008 15:29:30
Mirko píšu to tady, třeba se někdo taky chytne :-)

počet dětí ve dvoumístném vozíku:
1) dvě menší děti vedle sebe maximálně v součtu váhy nosnosti vozíku (dle výrobce), takže ani tak nejde o věk jako o tu nosnost
2) jedno nesedící dítě ve speciální sedačce přímo do vozíku, která se dá zakoupit + druhé dítě vedle
3) jedno nesedící dítě v klasické autosedačce

skladnost:
vozík lze složit do dvou minut a to bez jakéhokoliv nářadí v podstatě do placky, složený vozík zabere méně místa než složený kočárek

jízda s vozíkem
vozík je připojen kloubově ke kolu = snadná manipulace s kolem, kolo můžeš kdykoliv kamkoliv položit, není nutné jej opírat, navíc, když hodíš tlamu, tak se natřískáš jen ty, s vozíkem to ani nehne a kdyby tak má prcek kolem kontrukci, je připásaný a ještě má přílbu (ti samosedící). Na rovince o vozíku ani nevíš, je to i pro "necvičené", fakt, rozhodně mohem snažší, než vyjet s 15kg za zády, brzda mi nepříjde nutná. Když ti prcek usne, jednoduše zastavíš, vyvalíš se do trávy a máš veget :-D

stabilita
u dvoumístného vozíku bych rozmístění hmotností neřešila, ana normální (pevná) cestě snad není možnost ho převrátit

a klidně se ptej, určitě jsme na něco zapoměla
záleží, kolik do toho chcete investovat,
na výběr máte americké croozery, canadské charioty a český azub a jistě jsou i další.

My máme azub-jerry, může u nás na silnice, neb je do těch 800mm
http://www.azub.cz/CZ/detsky-vozik-za-kolo-azub-jerry/

Re: ještě...

20.6.2008 15:08:11
Jo ten náš to ještě nezjistil, že HO má :-). Ten první na to přišel v šesti měsících a od tý doby ho držel :-). Tenhle přišel zatím jenom na uši.
Jedna známá taky bruslí s kočárkem. Dokonce mi říkala, jakej má, že je na bruslení dobrej, že má stabilitu, ale nepamatuju se.
[<<Předchozích 750] Názory 751760 z 42217  [Dalších 41457 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.