Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Radka,David10/05+Gabča11/07 | 38638 |
|
|
26.2.2009 14:44:49
Ahoj, sem tam dočítám, ale nestačím, když mě děti nepotřebujou, tvořím, maluju, šiju, nyní jsem závislák na kretivním webu Fler.cz
Pustila jsem se do tvorby hraček, protože mám doma zásoby všeho možného a už tu není k hnutí, tak to likviduju a jsou z toho tedy převážně ty hračky.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a taky nějaká ta tričínka ![]() ![]() dětičky pilně dělají modely ![]() Jinak chci Žabku přihlásit do klubu tintítek... měla 15 měsíců a na váze i s oblečením, v plínce, s banánem v ruce měla 8,1 kg.... |
| daniela Králová | 82794 |
|
|
26.2.2009 9:53:58
ahojky.
tak koukám,že máte všichni moooc šikovný dětičky .Sebí si taky řekne když kadí až po.ale včera byl poloviční uspěch.pul bobku do plíny-zahlásil ee a pul bobku šlo do nočníku.to bylo radosti .s tím mluvením..já nevím jestli je to čtením nebo ne,ale Dáda číst nechtěl,až když byl větší a mluvil v roce a půl parádně.teda komolil slova,ale pokecat s ním docela šlo a Sebíkovi se čtení líbí a povídá taky asi jako Dáda v jeho věku.tatí,mamíí,babíí,Ňáňa-to jako Dáda,haf,pipi cici,vem mi-když chce na ruku,ňam,není,tady,kde je...jo a ted často huláká při protestování nene.a občas nějaký citoslovce.s tím vítáním tatínka to máme podobný.to letí do předsíně a mele a mele. no ale na motorce a na autě odražedlu,třeba jezdit neumí,sedne si a couvá takže si myslím,že to bude další sportovní antitalent po mě,jako Dáda.my umíme jen kecat,ale sportovci teda nejsme,narozdíl od tatky.on by je chtěl učit bruslit,lyžovat,potápět...teda Dádu,ale ten zatím odolává a vysvětluje tátovi,že musí vyrust a pak se to naučí .teda myslím,že to není na škodu tyhle věci umět,ale když dítě nechce,tak nechce.já ho nutit nebudu.![]() jo,prosím taky o radu.jak udělat aby Sebík ráno spal ASPOŇ do 7h.vstává už po pátý,a to je nářez.i když jde spát večer později,stejně vstava brzo.když jde večer brzo spát,tak taky.už to je asi 14 dní.přitom je venku tma,doma tma a ticho...ani mlíko nepomuže.tak jestli nemáte nějaký fígl,jak ho naučit ráno spát |
| Valsi | 82350 |
|
|
26.2.2009 9:04:52
no sikovna
...ja bych teda radeji aby rekla "eee" kdyz ho ma jeste ve strevech ![]() ![]() ![]() Parkrat uz rekla eee i predem tak jsem s ni bezela na nocnik ale nevydrzi tam sedet...tak ji tam zamestnavam hrackama ale porad nic..tak ji obliknu a za chvilku uz ma eee v plince ![]() Proste ji to nejak v sede a v klidu nejde...musi u toho stat, behat a jinak se hejbat ![]() |
| Lucie+Ondrášek19.11.2007 | 69595 |
|
|
26.2.2009 8:52:54
Valsi tak to je malá šikovná že řekne ee když má v plínce. To Ondrášek si zase za plínku tahá tak, že ji má skoro až u kolen
![]() Mirko taky to máme doma tak, když příjde tatínek z práce, malý letí ke dveřím, víská a nahlas se raduje a hned už mu něco ukazuje a vykládá mu (ale jako to svoje) a tatínek mu vždycky říká: jo to jsi všechno doma dělal dneska? ![]() A tvůj Luky to musí být zlatíčko hrozně moc se těším, až bude Ondrášek v podobném věku a budeme si taky tak o všem povídat... |
| Valsi | 82350 |
|
|
26.2.2009 7:57:17
Ahoj Mirko,
tak s tou reakci na tatu u nas uplne to stejne....pokazde kdyz prijde domu tata tak se mala zene ke dverim a muze se zblaznit radosti ...to je taky jedine co umi rict za poradne slovo TATA Jo jeste umi rict "eee" ale zatim bohuzel az kdyz uz je pozde a ma uz "eee" v plince ![]() ![]() ![]() |
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
25.2.2009 22:42:51
Valsi, tak to jsem se zasmála s tím čertem-bllll
![]() . Náš prcek taky dělá bllll, ale jen tak od sebe někdy a směje se tomu. Jinak haf pozná a naše morče je prostě Ejmi, ale on to říct neumí, jen když o ní mluvím, tak ví, kde je. A morče u tety je haf . Maj takový hodně chlupatý a my takový krátkosrstý, takže opravdu každé vypadá jinak.My taky čteme, ale básničky mě neba, ty jsem četla u Lukajdy, až se mi to nějak zprotivilo. Teď čteme Maxipsa Fíka, co dostal Luky k Vánocům a k narozkám mu chci koupit zase nějakou knížku, protože on hrozně rád poslouchá. Vždycky si zalezem přes den na postel všichni tři a on je úplně kamenej. Mišák mi do knížky hrabe, ale časem to bude asi dobrý. Jo a Luky mi pořád do toho skáče a ptá se, proč tohle a tohle. Je fakt vidět, že to poslouchá pozorně. Taky rád takový ty časopisy pro děti a v tom si dělá "úkoly", jak tomu říká. Těší se hrozně do školky, tak snad ho vezmou, když jsem doma s Mišulou. Jo a jinak je Mišule hodně "zanedbanej" oproti Lukajdovi v řeči. Na všechno-e e e, ale skoro nemluví. Jako táta, když přijede, tak kříčí tata a úplně piští a radost projevuje tím, že křičí takový zvláštní zvuky a třeba si sedne a zase postaví a mlátí se do stehýnek, no taťka se může vždycky po.rat radostí . Už říká i mama. Ale nejvíc haaaaaaaaam . Luky v tenhle věk už opakoval úplně všechno. V roce a půl jsme se normálně domluvili a když jsem otěhulila, to mu byl rok a třičtvrtě, tak už normálně říkal, že se těší na mimi, vozil kočárek a v tom panenku a líbal jí a hladil. Přišel mi hodně šikovnej. To Mišule je takový mimčo. A jako v tom roce a třičtvrtě už říkal normálně úplně všechno a jen se prostě zdokonaluje. Dneska už se se mnou baví o pocitech, říká mi, že jsem jeho milovaná, říká kdy a proč je smutnej a prostě mi přijde hrozně rozumnej. Ale možná je to tím, že je to prostě moje dítě, tak si myslím, že je chytrej . Jsou to oba moje zlatíčka, snad jim ta láska ke mně vydrží dlouho ![]() ![]() . |
| HANKA/PROKŮPEK 8.11.O7 | 89683 |
|
|
25.2.2009 21:07:24
NO JEN ZAVIDÍM
![]() MUSELA BYCH BÝT MOC HODNÁ,ABY SI DAL TAŤKA ŘÍCT ![]() TAK SI TO UŽÍVEJ ZA NÁS VŠECHNY A PÍSNI VŽDY NOVINKY! HOLKY ZASE NĚJAK NESTIHÁM,TAK VAS V RYCHLOSTI DOČETLA, POKOCHALA SE KOČÁRKY A JDU DO HAJAN! JO TAKY CHVÁLIM ŠIKOVNÉ MLUVICÍ DĚTI,NÁM TO POŘÁD NĚJAK NEJDE. |
| Valsi | 82350 |
|
|
25.2.2009 16:34:20
ahojky,
tak Anule nic neumela a tady jsem porad cetla jak jsou vase ditka sikovne jak umej ukazovat kde maj ouska a ocicka a tak.....tak mi teprve doslo ze jak na malou nemam moc cas tak je "zanedbana"..tak od te chvilky se snazime porad neco ucit. Takze ted mala pozna docela dost zviratek v knizkach a napodobovat umi kocku, psa, kravu, auto, medveda...atd ale steje nejlepsi je kdyz ji reknu at ukaze jak dela Anicka..dela totiz jako cert blllll ![]() ![]() ![]() |
| daniela Králová | 82794 |
|
|
25.2.2009 14:06:25
ahojky.
tak u nás taky svítilo slunko,ale už zalezlo za mraky.ale neprší a chodníky schnou.my jsme byli dopoledne na procházce pěšmo.je to čím dál lepší .ta chůze v terénu.hihi,kdykoli jsem procházeli kolem bahna tak sebík dělal bléé.zahlédla jsem něco o práci.já teda nevím co budu dělat po MD.do nem.by mě i vzali,ale poze na směny.a to teda nevim jak by jsme to dělali s klukama.kdyby bylo něco na ráno+víkendy,to bych brala.ale takhle to vidím bledě.nakonec budu ráda,že budu dělat vůbec něco. ![]() Mirko dík za pochválení kočárku.je celkem dobrej,jen nemá polohování nohou a přehazovací rukojeť.předtím než jsem kopili tenhle,měli jsme golfky s malejma plastovejma kolama.po 8 měsících jezdění se urvalo kolo.koupili jsme narychlo jinej,podobnej,za měsíc se urvalo kolo znova.tak máme o té doby tenhle.a ten vydrží všechen terén,lesy,louky,díry v chodníku,sníh.. Luci malej umí taky stěkat a když vidí kočku říká někdy pipi někdy cici.a pták je 100%pipi.dneska jsme hladili u kamarádky králíka a byl to taky haf. .no a jinak taky rád čte a tam mu předvádím jaký zvuky dělaj ty zvířata.a ještě rád krátký rýmovačky.ale večír chodí spát zároveň s Dádou a tomu čtu Z deníku kocoura Modroočka a poslouchá taky![]() no jinak když zrovna nevařím,neuklízím,neperu,nežehlím,nejradši jsem venku,nebo u někoho na kafi a nebo je někdo na kafi u nás.s dětma nejlépe.už se těším na teplo jako ty.ZOO,koupák,pískoviště,výlety... tak se mějte a ahoj. |
| Lucie+Ondrášek19.11.2007 | 69595 |
|
|
25.2.2009 9:45:49
ahoj holky,
u nás krásně svítí sluníčko hned mám lepší náladu už ať je jaro, to bude super, těším se až budeme chodit do přírody, na hřiště, do Zoo na zvířátka... z toho bude malý nadšený, on miluje zvířátka a v létě na bazén... ale to si ještě chvíli počkáme. Momentálně jsou u nás jsou všude kopy sněhu a pomalu to začíná tát. Příští týden se má oteplit a to budou všude břečky a voda, na tohle se teda netěším.Co vy děláváte přes den kromě každodenních povinností? My jsme teď začali hodně číst knížky (hlavně lidová říkadla). Vyhrabala jsem i staré, ještě po mě. Už umí vaše prďolky poznávat zvířátka a napodobovat? my se to teprve učíme, Ondrášek uměl jen haf haf a to dělal i když viděl kočku |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.