| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 760] Názory 761770 z 42217  [Dalších 41447 >>]
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475

Re: ještě...

20.6.2008 15:05:00
Stíhám, protože jsem posedlá :-). Nene, dneska mám zkrátka celej den zaplej net a když mě něco napadne, vlítnu sem, napíšu a zase letím :-). A hlavně pátky jsme většinou doma, takovej úklidovej den. No a nebo když kluci odpo usnou a já odsávám, tak sem zalítnu. Nebo večer, když spěj. Ona je pěkná otrava odsávat to mlíko, tak u toho koukám aspoň sem. Když jsem doma, tak se snažím odsát každé tři hodiny po dobu 20minut. Když jsem venku, tak odsávání neřeším.
Gabi+Tomášek 20.11.07 62672

ještě...

20.6.2008 14:47:35
A taky jak to děláš,že máš tolik času sem psát,já jsu ráda,že jsem zajdu jednou za den a napíšu něco malokdy,protože vždy Vás stihnu třeba jen přečíst.
Jinak já včera byla poprvé bruslit s kočárem a super.
Máme dneska 7měsíců a dneska malý zjistil,že má něco mezi nohama a tak si za piňďulu pořád tahá.:-D
Pááá musím jít..už vedle bečí;((
Gabi+Tomášek 20.11.07 62672

ahojky

20.6.2008 14:39:26
Ahojky holky.
No Miri jak to tak čtu,tak jsi tím uplně posedlá,ale to je v poho chápu,taky to tak mám,když si něco umanu.:-D

Re: Vozík za kolo....

20.6.2008 10:35:03
Ptám se Tě na spoustu věcí. Mohla bych se zeptat i v krámě, ale mám tu zkušenost, že je lepší zeptat se někoho, kdo už má s tou danou věcí zkušenosti, než někoho, kdo tu věc "jen" prodává :(. I když u nás v jednom krámě, kde jsem si kupovala kolo já, taťka i prckovi jsme ho tam kupovali, tak všichni na kolech jezdí, takže jsou v tom zběhlí, ale nevím, jak jsou na tom s vozíkama :-). Tak jdu vysávat-ahojtě.

20.6.2008 10:18:13
Jo a ještě :-). Když bych přes týden jezdila já a o víkendu taťka, tak jde to přehazovat libovolně, nebo koupit úchyty jiné a jak jedete takhle pryč? To dáte vozík nějak do auta nebo na auto?

20.6.2008 9:59:51
Jo už jsem i zjistila, že do 45kg maximálně a asi jak který. No u jednoho píšou, že je dobrý v tom, že každé dítě může vážit jinak a zvládá to. To mě třeba nenapadlo řešit. Myslela jsem, že tohle je jedno. No a jak to zvládáš, vozit děti? Není to jen pro chlapy :-). Nejezdila jsem přes tři roky, tak abych přežila :-). Co kopce? A má vozík samostatnou brzdu? No už běžím a na nic se neptám, chjo ~g~....

20.6.2008 9:54:29
Radu děkujuuuuu :-). Já už jsem zase jak na trní :-). Jak se do něčeho zbláznim. Než jsem měla prcky, tak jsem jezdila a teď, když je tu zase ta šance, že oba dám do jednoho. Napiš, prosím, i jak to děláte s tou šířkou vozíku. A kde koupit a jestli to jde na splátky. Na netu jsem viděla, že to maj i na splátky. Koukli bychom i tady v Děčíně normálně do obchodu. Už jsem to volala taťkovi, že to není manýr, ale že to fakt chci a smál se a řekl, že bere na vědomí-juchůůůů. Jsem blázen :-). Třeba ještě, jestli tedy připoutám to mimčo v autosedačce na jeho místo a druhé zůstane volné, aby tam mohl starší. To třeba píšou na netu u jednoho vozíku, který je z těch nejlevnějších, tak nevím, jestli je to samozřejmostí pak u všech. Klidně piš ve zkratkách, ať se mnou nemáš práci. Těším se na večer. Ahojky a tralala :-)...
Radka,David10/05+Gabča11/07 38638

20.6.2008 9:20:01
Mirko,
vydrž, pobíhám a balím, zítra jedeme na týden na vysočinu..a jak jinak s vozíkem :-)
Večer ti pošlu meilíka, ju

20.6.2008 7:15:45
Ahoj Astruško. Já všechno, co jste si psaly, nevím, protože vy jste byly opravdu moc aktivní :-) ve psaní. Pamatuju si Tě. Ale nejvíc jsem znala Petrušku, protože jsme si chvilku psaly na bazálkách, tak pak jsem občas, když Lukajda zalehl, tak si psala tady s ní. Ale malinko. S Věrkou si píšu do dnes maily. Zrovna včera a předevčírem. Když si vzpomenu na Petrušku, jak se nemohla dočkat mimíska. Byla jsem v porodnici a Věrka mi podávala info o tom, že Petruška už také porodila. Bylo to hezký. Ale popravdě, jsem ráda, že už je prďouskovi 7měsíců a je to takovej rarášek a je s ním sranda. Zpátky už bych nechtěla. Takhle je to fajn.
Ten vozík mi taťka trošku rozmlouvá. Že prý už příští rok bude sedačka pro mladšího a starší už na kole bude jezdit sám. Ale nevím, já jak si něco umanu :-). A vy máte vozík tedy pro jedno děťátko? Na netu jsem četla, že některý jsou uzpůsobený tak, že tam připoutám mimi s autosedačkou, ale doufám, že v tom případě se tam vejde i starší. No a trošku mě odrazuje, že jsem taky na netu četla, že vlastně ty vozíky pro dvě děti mají přes 80cm šířku a proto s nimi nesmíš na silnici. V žádném případě bych s dětmi nejela do města, ale vlastně jako silnice se počítá všechno, takže by byl zřejmě problém i na těch odlehlejších místech a ulicích. A to zase si moc neumím představit, nejezdit nikdy po žádné silnici, ať už málo frekventované. Jakou s tím máte praxi? Dříve byla diskuze na hlavní straně o kolech a příslušenství, ale už jsem jí tam nenašla. A Astruš, za kolik jste vozík kupovali. Vůbec netuším, jak drahý má být, aby vůbec stálo za to, ho koupit.
Jak to, že Petruška už mezi vás nechodí? Vím, že si ráda povídala. Ahoj
ASTRUSKA-Žany94-Max07-Vendí11 39918

20.6.2008 0:23:32
Ahoj!
Také jedna BÝVALÁ LISTOPADKA 07 vás zdraví!!! Soji čuky!!Ano ano, píšeme jinde,ale na vás NOVÉ se chodíme koukat a občas uroníme "" slzu"" .BYLA TO NAŠE DISKUSE ...Vzpomínky jsou to čerstvé,třeba jak jsme přebíraly ""štafetu"" od říjnovek....to byl super večer...nebo jak jsme rodily a dávaly jsme ostatním info....třeba ráno ve 4hodiny. Mirko určitě si vzpomeneš.Škoda ,že si se k nám nepřidala...ale jedete tu také pěkně..JSTE FAJN!!! Petruška,Věrka k nám už ale nechodí..
Vozík za kolo také vlastníme,ale Maxí je sám a tak tam jezdí ve vajíčku a je to supéééér...akorád jsme museli vymyslet boční clony a teďka řeším přední clonu...když svítí sluníčko přímo,je to děsný.To jsou jediny negativa, co jsem našla.Jinak je naprosto boží a moc si výletů užíváme.
Tak se tady na NAŠÍ-VAŠÍ diskusi mějte pěkně...užívejte si dětiček a ať jste všichni v pohodě!!! a zase někdy možná ....ahoooj A.;)
[<<Předchozích 760] Názory 761770 z 42217  [Dalších 41447 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.