| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 770] Názory 771780 z 1429  [Dalších 649 >>]
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475
24.2.2009 16:04:38
Jo a ten kočárek bych asi taky vozila prázdnej :-), protože ty dvě děti za sebou nechci :-). Teda chtěla jsem po Lukajdovi, ale to by určo takovej hezkej nebyl k sehnání. Takže už mám po kočárkách :-). No a já vzhledem k tomu, že si myslím, že Mišule bude takovej, že jednou-dvakrát se projde a do kočáru ho nebudu moci dostat, tak bych měla přestat pokukovat po Janéčkách a bejt ráda za ty naše pětikilový golfky, se kterejma budu věčně lítat za Mišulou :-)

24.2.2009 15:59:56
Dančo, kočárek máte hezkej ~R^. Musí se s ním super jezdit. Luky ten by se vozil ještě dneska tutově ~t~. Jojo, s tou váhou to jde u nás taky nahoru ~t~.
Valsi, taky mám někdy chuť jít pracovat. Horší je, že to asi nebude práce, která by mě bavila tak nějak naplno. Ale možná nakonec budu ráda, že budu vůbec něco dělat.
Valsi 82350
24.2.2009 10:22:30
ne ne zadne kleste...rodila jsem normalne..vsechno probihalo hladce akorat me nenastrihli tak jsem byla potrhana venku i vevnitr vcetne konecniku :-(
Jinak ten tandemovej kocarek je fakt super....ale ja si dam radeji vetsi rozestup mezi dalsim mimcem ~t~~t~
Holky ja nevim jak vy ale ja bych sla do prace az bych brecela ~n~
daniela Králová 82794
24.2.2009 9:41:18
ahojda

Mirko dám vědět,ale vás si pozve určitě dřív.nebo jestli čeká,až bude víc dětí podobného věku a bude to rozesílat?

s tím šitím po porodu...je to nepříjemný,ale druhý díťátko jde asi prostě líp.u Dády jsem si taky nesedla aspoň měsíc bez bolestí.šití až na záda.a u Sebíka jsem mohla v pohodě sedět po těch 4 hodinách,čurání taky v pohodě.a hlavně žádný vnější šití,jen 3 stehy uvnitř.a to měl Seba 3920g a Dáda "jen"3310g.ted mě napadá,jak se zvětšuje ta váha,tak mít třetí dítě bude mít 5 kilo~t~~t~

no a našla jsem nějaké fotky kočáru.tak to bylo loni v březnu

tohle je už sporťák,myslím tak v srpnu

a jedna vzpomínková-Dáda 2,5 roku.v kočáru jezdl rááád
24.2.2009 9:37:43
http://www.mimi bazar.cz/foto.php?id=20378120&tab=2

Musíte si to zadat bez té mezery mezi mimi bazar :-). Já to sem dát nemůžu, protože je to reklama.
24.2.2009 9:36:23

Jo a ty sedačky se dají přicvaknout i obráceně, že je na děti vidět. No jsem zase zamilovaná :-). Můžou tam bejt i jen autosedačky, nebo jen jedna, nebo sporťáčky, nebo lůžka na ležení. No prostě kombinovat všelijak. Pláštěnky, nánožníky, všechno-super
24.2.2009 9:29:27
Luci, jojo, ono to jde i do lehu i do pololehu i do úplného sedu i něco mezi. Jde i polohovat nožičky do lehu i dolů i do takového středu. Jde přehazovat rukojeť, jde hodně zatáhnout bouda, jde úplně sundat. Je prostorný a přitom není tak široký a dlouhý, abychom měli někde problémy. Jak říkám, pro dítě ideální. Když spinká, tak je úplně schovanej, že na něj není skoro vidět, což jsem uvítala při mrazech, ale prostě je to stará vykopávečka :-). A to jsem ho kupovala 05, jo :-). A na Mišáka v 07 bych kupovala úplně něco jinýho. Teď koukám kámošce po dvojkočáru a pro mě zatím vyhrává tenhle. Jde do úplného lehu pro obě děti a když třeba bude mít jedno děťátko doma s manželem a vyrazí jen s jedním, tak zkrátka nacvakne jen jedno lůžko a jede. Je super.
Lucie+Ondrášek19.11.2007 69595
24.2.2009 8:50:42
Ahoj Mirko, to je fajn že se ti vleze malý do hlubokého, tam je mu dobře a je v teploučku, jen ten náš by se asi zbláznil kdyby z tama neviděl. Ale asi tam máš taky nějakou opěrku a Mišáček ti tam neleží, co?
To, že pořád koukáme po jiných kočárkách je úplně normální. Já se ráda koukám i do cizích kočárků na děti:-)
Já mám známou která má 1,5ročního chlapečka a ta má už asi čtvrtý kočár. Pokaždé si nějaký obhlídne, pak koupí a ten starý prodá. Ona je úplný kočárkový maniak~t~ mě by to taky bavilo střídat kočárky, ale ne je pořád nakupovat...
Valsi, když jste vzpomněli ty porody, já jsem měla taky problémy kvůli šití. Měla jsem i vnitřní stehy, ale ty mě vůbec netrápily, horší ty venkovní, byla jsem zašitá moc a ještě po šestinedělí jsem se trápila tím, že jsem moc úzká a manžel bude mít problémy~f~ nakonec jsem tu jizvu musela masírovat a ona povolila. Teď už problémy nemám a užívám si to, ale samozřejmě s antikoncepcí~t~ já si ještě počkám na trošku větší odstup, než bude druhé mimi. Chtěla bych po mateřské do práce, ale říkala jsem, že pokud by měla být situace taková jak je teď tak budu radši doma s dětma, než chodit po pracáku a stresovat se. Ale to je ještě zatím daleko...
23.2.2009 21:17:45
Oprava: čtvery Vánoce
23.2.2009 21:17:18
Jojo Valsi, letí to. A co teprve když zalítnu do alba Lukáška :-). Třeba když koukám na ty Vánoce. Zažil zatím čvery, ale ty rozdíly ~s~
Tak to máš pěkný problémy se stehama. I po takový době. Ty jsi rodila sama, nebo pomocí kleští? Jedný známý kleštěma vyloženě utrhli kousek močáku. Musela pak na plastiku. Než na ní šla, tak musela nosit nějaký plíny nebo co se nosí, protože moč z ní šla pořád. Poranili jí nějak svěrač, či co ~;((. Já tedy u druhýho měla brzy vše v pořádku. Ani mě nenastřihli, potrhala jsem se na jeden steh asi na dvou místech. Ale mohla jsem normálně sedět hnedka po porodu, což u prvního jsem měla problémy ještě po šestinedělí. No ale u druhýho jsem fakt zatlačila dvakrát a prcek byl venku. Přijela jsem na poslední chvíli. Na ten stůl už mě museli táhnout, protože bych to nedošla. Malej měl 3 670g a všichni si ze mě dělali srandu, že kdyby byl dvoukiláček, tak ho někde ztratim ~t~.
[<<Předchozích 770] Názory 771780 z 1429  [Dalších 649 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.