| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 770] Názory 771780 z 42217  [Dalších 41437 >>]
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475

Re: Vozík za kolo....

19.6.2008 20:10:09
Malej tenkrát taky dostal Fenistil kapky. Teď je máme zase. Má nějakou alergii. Vysadili jsme ovoce a čokoládu, zmizlo to, přidali ovoce, dobrý a po sušence se mu udělalo zase něco. Ale zmizlo to, tak přidáváme i to kakao, ale čokoládu samotnou ještě neměl. Tak uvidíme.
Těším se na Radku :-), jestli mi napíše něco víc k tomu vozíku :-). Třeba i do kolika kil to je a tak. Děkuji :-)...
Leňa + Dave a Kačka 32846

Re: Vozík za kolo....

19.6.2008 15:38:48
Ahoj Miry, díky za povzbuzení. Všichni mi říkají, alespoň to mají za sebou. Jo a já to taky tak beru. Naštěstí mají dobrý průběh. Bez teplot a relativně málo pupínků. S malou je to horší, protože ona sebou pořád šije a už mám od fialky všechno. Nejvíc jich má v hlavě. Dostala kapičky fenistil. Co nadělám, mám další domácí vězení.

S tím vozíkem je to bezva nápad. Kdyby tak šel půjčit na vyzkoušení.

Vozík za kolo....

19.6.2008 14:36:28
Ahoj Radko. Jdu na radu ohledně vozíku za kolo. Začala jsem nad ním přemýšlet. Jak jsem přes týden sama, tak bych ráda s klukama vyrazila, a musím mít 2in1 :-). Takže sedačka za kolo u nás nic neřeší. A hlavně až by mohl být za rok mladší v sedačce, tak už ten starší bude mít 4 roky a nějakých 20kg (teď má 17) a to už nic moc vozit v sedačce, když bychom vyrazili s taťkou. Tak myslím ten vozík by byl ideální. Napiš mi o něm něco, prosím Tě. Odkdy v něm může být dítě i bez té autosedačky :-), jak to máte vy a i třeba negativa. No prostě všechno-hihi.........

Re: Neštovice

18.6.2008 20:14:19
Leni, nevím, jestli Tě spíš nenaštvu, ale alespoň je budete mít za sebou. Znám pár maminek, které strkají svoje děti k těm, co mají neštovice a rády by, kdyby si to ty dětičky odbyly. Lukajda je měl tedy ve dvou letech, když jsem byla těhotná. A jsem ráda, že to má za sebou. Myslím, že čím je dítě mladší, tím to líp snáší. No tak hlavu vzhůru :-).....

Neštovice

18.6.2008 16:38:21
Tak už je má i Kačka. Na tom malém tělíčku to vypadá hrozivě. Je strašně protivná. Chudinka.

Re: Re:

18.6.2008 15:32:01
Ahoj Soji. Tak to máte pěkného dlouhána. Holky si píšou někde jinde. Já když byla těhotná, tak jsem se na vás chodila koukat-na Petrušku, Věrku, Radku a já nevím, kdo tu ještě byl. Ale nepsala jsem sem, protože to tu hrozně frčelo a já pak nestíhala dočítat. Spíš to tu bylo na pokec, než napsat a pak si přečíst třeba večer. A to já nějak nemám čas, na to odbíhat k PC vlastně celé dny. Ale ráda jsem vaší diskuzi vždycky rozklikla a rychle pár příspěvků přečetla. To byly pocity, když tady už se rodilo a já ještě čekala, kdy to na mě a na prcka přijde.
Soji/Báří19.8.05/Bastí18.11.07 37725

Re: Re:

18.6.2008 12:26:19
Ahojky!
Nedá mi to a musím zas najuknout. Před 7měsíci jsem touhle dobou už byla v porodce a holky tu napjatě čekaly, kdo bude další miminko.
A teď je z očekávaného miminka sedmiměiční klučina, vážící přes 8 a půl kila a měřící 74cm, co všude vleze a hezky se směje.
Jojo, utíká to.
Moc vás zdrvím a vaše špunty taky!

A jak dopadlo šátkové rozhodování?
Papapapa:-D

Re: neštěstí chlapy

17.6.2008 21:29:28
Jo ještě se musím pochlubit :-). Válíme sudy, děláme ne-ne a pá-pá.

17.6.2008 17:52:34
Ahojky holky, u nás je to z taťkou to samé. Vrací se nejdřív o půl šesté, nají se, chvilku si pohraje s dětma a valí zase makat. Víkendové hospůdky už mu nějak nevycházejí, pač mu na víkend vždycky vymyslím program. Buď musí makat na baráku, nebo máme naplánovaný výlet, návštěvu, nebo pracuje.

Včera donesl 5 kg jahod. Tak jsem dělala taky jahodové knedlíky, jahodový dort a ještě zbylo na mražák. Škoda, že Kačula jahody nemůže. Tak jsem jí dala alespoň děckou sušenku, včera poprvé. Měla ju za chvilku sluplou a třepala se na další.

Radko ty jsi tu čokoládu můžeš klidně dovolit, podle fotek vypadáš štíhle a podle vyprávění, to brzo vyběháš na výletech. To já bych neměla jest nic rok, ale neodolám. Vypadám stále jak v 6. měsíci.;((

17.6.2008 15:31:51
Ahojky mamky. Tak doufám, že se to u vás vybralo. My tu (v Děčíně) máme nádherně. Jinak s chlapem jsem to měla obdobné-s těmi pařícími akcemi, ale už se srovnal, tak je to dobrý.
My jsme dneska byli na kyčlích, kvůli tomu, že měl prcek ve třetím měsíci nedovyvinutá (fakt netuším, jak je to s těma i-y v tomhle slově :() jadýrka. Už to má dobré.
Radko, tak to jsi dobrá. Že jsem žroutik, ale jeden a půl čokošky na vaření jsem ještě nezdolala-klobouk dolů :-D. Ale jinak to znám, když není doma nic, tak čokoláda na vaření ve špajzce přijde vždy vhod R^. Já si s tím šátkem venku nejsem nějak jistá-jsem fakt kočárková-můžu mít pak 350věcí a všechno se do něj vejde a ještě se mi tam vejdou obě děti, když ten starší abstinuje v chůzi :-). Ale šátek mám tak na ty procházečky-prostě když mám chuť.
Tak jdu oloupat brambory a trochu poklidit. Teď jsem slyšela, jak babička dole otevřela dveře a dala mi na sporák jahodový knedlíky. Tak jdu jeden slupnout :-)-mňamy-mňam..
[<<Předchozích 770] Názory 771780 z 42217  [Dalších 41437 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.