Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
23.2.2009 21:10:30
![]() Tak přeci jen ho sem dám . Tady je teda hodně z dálky, ale tak nějak představu budete mít. Prostě ouplně něco jinýho, než máte vy ![]() . Ale jak říkám, Mišule je tam jak v bavlnce. Úplně naležato a plno prostoru . Takže to je to jediný, co mě na něm hřeje u srdce ![]() ![]() |
| Valsi | 82350 |
|
|
23.2.2009 20:58:58
Ahoj Mirko,
ja ten zajem o kocarky naprosto chapu...nekdo je ujetej na kabelky, nekdo na boty.... no a my mame ted proste KOCARKY ![]() ![]() ![]() Ten Casualplay se mi taky moc libil ale nevyhral kvuli tomu ze jsem vycetla na diskuzich ze ma kratkou tu operku. PS: chtela jsem taky najit nejakou fotku naseho kocarku ale zjistila jsem ze ho snad nemam ani vyfocenej a zase jsem pri prohrabavani fotek zasla jak byla jeste pred par mesicema mala bez zoubku, bez vlasu a jak ji byly velke ty brejlicky....proste to strasne leti ![]() |
|
|
23.2.2009 20:34:11
Jo a Dani, kdyby vás náhodou Čapková pozvala už na to očkování, tak mi dej vědět, jo??? My jsme zatím nic nedostali. Ale má i číslo na mě, takže kdybych nedostala pozvánku kvůli tomu, že by se ztratila, tak by určo volala, proč jsme nepřišli, tak z toho strach nemám. Ale jak vás pozvou dřív, jak nás, tak asi na nás zapomněli
![]() ![]() ![]() |
|
|
23.2.2009 20:31:07
Luci, ten je moc pěknej. To jsou samý moderní
. Já sem ani fotku toho našeho dávat nebudu. Už i rezne ![]() . Ale prostě klasickej, čtyřkolovej, vínovošedej, ze kterýho jde udělat sporťák. Ale ještě bez těch bezpečnostních pásů, takže Lukajdu jsem v tom musela vozit s kšírama, no ale novejma, sportovníma, tak to nevypadalo tak špatně. V tu dobu jsem na něj byla pyšná. Ale zase na druhou stranu musím říct, že teda pohodlí pro dítě je v něm úplně maximální. Krásně se tam vejde i s fusakem a ještě ho nemám danej na sporťák a je tam krásně nataženej a ještě mu zbejvá. Hezky se houpe, takže na různých překážkách dítě ani nic necítí. Pro dítě fakt pohodovej . Jen pro mě horší-má asi 16kg sporťák a 20kg hlubokej-ufff . A jsem ráda, že na Mišulu vidím. Ale samo, že jsem pokukovala pořád po golfkách. Už jen kvůli té změně. Teď je máme a já pokukuju stejně po jinejch . Ten, jak jsem tu dávala fotku, tak prodávaj tak za 4 500,-CZK, ale to už mi přijde moc, abychom měli třetí kočár. Ale fakt bych si s ním procházky užívala . Ta jedna holka, co ho měla, tak v něm vozila holčičky obě najednou, jak byl prostornej. Má je rok od sebe a když jim byly 1 a 2 roky, tak se tam krásně vešly a nebo jedna seděla vevnitř a druhá obkročmo na tom stupátku a držela se kočáru. No užila ho tenkrát maximálně. Aaaaaaaaachjo, já a kočáry. Nevím, proč jsem z nich tak hotová......Koblajs, držím palečky, ať je všechno dobrý ![]() ![]() |
| Lucie+Ondrášek19.11.2007 | 69595 |
|
|
23.2.2009 19:32:14
Ahoj Mirko, mám casualplay S4, tady je fotka z léta
![]() Valsi neplatila jsem nic. Platí se ta šetrnější vakcína, ale tu jsem zatím nechtěla. Až půjdeme na přeočkování tak uvidím jestli si dám zase tu normální vakcínu nebo tu šetrnější (podle reakce). Dano to bude dobré, šelest má spousta dětí. I můj mladší brácha. Musí se to jen hlídat, ale ve většině případů se to zlepší postupem věku. Koblajs ještě jednou moc gratuluju, děti budou v listopadu slavit narozeninky spolu ![]() |
| koblajs+víteček 11/07a Adámek | 79664 |
|
|
23.2.2009 18:51:23
ahoj holky.jo jo pokud to bude v pořádku tak by se to mělo narodit také v listopadu.zítra asi půjdu na gyndu,takže mě držte pěsti.asi tam ještě nic moc neuvidí,ale asi mám zánět,tak chci aby se na mě raději podívala a aspon mi možná řekne jestli je v děloze.
|
| Valsi | 82350 |
|
|
23.2.2009 17:36:25
teeeda to je fakt brzo po sobe...ja teda v tu dobu po porodu mela uplne jiny myslenky nez na mnozeni
Hodne dlouho trvalo nez se mi zahojilo siti ktere jsem mela snad az na zada ![]() No a ted mam sice jakz takz zahojeno (i kdyz doktorka pri kontrole po sestinedeli rikala ze se mi to siti potrhalo takze se to bude muset asi presit - no dobrovolne me tam nikdo nedostane ) ale na dalsi mimco porad nemam ani pomysleni. Takze devcata-zasetehulky mate muj obdiv ![]() ![]() A s tema nemocema tech nasich drobecku je to fakt na prd..ale bohuzel s tim nic nenadelame tak aspon drzim palce at to co nejmene boli a pekne vam to spravej kdyz to pujde ![]() |
|
|
23.2.2009 16:43:01
Ahoj Dani, tak to mě mrzí. Já tedy nevím, jak je to závažné, tak snad to není tak špatný. Ale už to, že těm dětem něco je, viď
?No ona ta kamarádka má nějak špatnou dělohu, jednou byla mimoděložně, takže má jen jeden vejcovod a u prvního těhu musela brát hormony na srovnání cyklu a udržení mimíska. No samej problém. A teď otěhotněla hned ten první cyklus po šestinedělí . Já mám takovou radost. Oni se nesnažili, protože po těch strašnejch problémech a tom čekání. Jednou i potratila, tak vůbec nepočítali s tím, že by mohli otěhotnět. Tak si nedávali pozor a povedlo se napoprvé ) !! No mám prostě radost. |
| daniela Králová | 82794 |
|
|
23.2.2009 15:33:34
ahojte.
tak jsem teprv tu.nějak nemám čas. a co to nevidím-koblajz gratuluju![]() ![]() k miminku v bříšku.bude to taky listopádě?![]() tak my máme kočárek ještě po Dádovi,akorát on ho měl jenom jako sporťák a pro sebánka jsme dokoupili jen korbičku.ale název nevím.fakt ne.na netu jsem ho nenašla-hledala jsem mezi tříkolkama.my ho kupovali v Ustí v Labi.já jsem s ním docela spokojená.sice nejde přehazovat rukojeť,ale to mi zas tak nevadí.a sebánkovi naštěstí taky ne.jo a ta fotka kočárku-moc pěknej. Luci,tak to je očko teď do ručičky.a to další je do nohy.no vidíš,já to zapoměla. tak snad nebudete mít žádnou reakci.jo a u nás kalamita sněhová přišla ze soboty na neděli a hned včera to roztálo takže ted prší a je hnusně mokro.Mirko ta kamarádka je teda ale odvážná.mít děti takhle blízko u sebe. hele to otěhulila jěště před skončeným šestinedělím![]() .nic ve zlém.my ho taky nedodrželi![]() no my dneska byli na kardiologii.Sebánkovi na roční prohlídce dr.našla šelest.a máme vrozenou vadu.pulmonální stenozu.zatím se nic neděje.sebí se nemusí omezovat nijak.kontrola za pul roku.a prý někdy v budoucnu by se to pořešilo balonkovou katetrizací.teda jestli jsem všechno pochopila správně.jinak prťák byl suprovej.nechal si dělat UZ a ještě se při tom na dr.usmíval.zlatíčko moje .v čekárně se kamarádil s ostatníma a ťukal na všechny dveře.hmm stejně se mi to zdá divný,že za celej rok naše dr,nic neslyšela,a po roce jo.vždyť tu vadu tam má odjakživa.![]() tak zatim hojky. |
|
|
23.2.2009 14:15:32
Ahojky Luci. Na jakém očkování jste teda byli? V těch 15měsících, joooo?? A jakej máte kočárek přesně? Jakej Casual? Jestli se vám chce mamulky, tak sem hoďte odkazy nebo přesné názvy vašich kočárků. Ráda si je prohlížím
. My máme takovej, kterej už ani na netu není . Je to Bambino Jackpool, ale teď už jsou na netu nové typy. Když jsem ho kupovala na Lukajdu, tak byl krásnej a dneska už je to staroušek .Jinak jak jsem se tady v listopadu nervovala, že kamarádka rodí holčičku Emmičku a že na ní čekali tři roky, tak dneska mi volala, že už je zase v sedmém týdnu ![]() ![]() a že termín má na říjen, takže budou mít dětičky od sebe 10 nebo 11 měsíců . Mám radost. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.