| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 780] Názory 781790 z 42217  [Dalších 41427 >>]
Gabi+Tomášek 20.11.07 62672

neštěstí chlapy

17.6.2008 9:27:48
Ahojky...no Luci,je to fakt asi všude stejné,nebo podobné.Akorát mi to přijde strašně nespravedlivé a jsem z toho někdy hodně smutná.;((
Dneska to vypadá na celý dendoma,no potěš,to bude den.Pááá:-)
Lucie+Ondrášek19.11.2007 69595

Re: pozdravení

17.6.2008 8:13:36
Čaute holky,
to je dneska hnusně, na nějakou příjemnou procházku to nebude. Tak alespoň vyřídit ve městě to nejdůležitější.
Gabi s těma chlapama to je skoro všude tak. Můj mi vždycky říká jak se na nás těší, když jde z práce a doma to vždy zapíchne u TV (teď momentálně u nás vládne fotbal), věčně je na všechno unavený a jsem ráda, že alespoň se mnou zajde občas na procházku s kočárkem i když to nakonec zapíchneme v hospůdce na zahrádce. A o víkendech přesně jak píšeš. V sobotu s náma je, večer vymete nějakou akci a v neděli je nepoužitelný a já vařím vývar a jsem ráda když mi oběd alespoň ochutná. Takto to bylo u nás už třetí neděli po sobě a slíbil mi že už má odpité na dlouho, tak jsem zvědavá. Moc ráda bych podnikla nějaký výlet, jenže můj drahý mi nechce svěřit auto, protože se o nás prý bojí, ale nevím nevím jestli se nebojí spíš o to své nové zlatíčko (a tím samozřejmě nemyslím dítě). Takže všude musíme pěšky. Těším se až vyzkoušíme krosničku na záda... tak jsem se vykecala a doufám, že vás neunudila;)
Radka,David10/05+Gabča11/07 38638

16.6.2008 21:57:23
Miri,
bříškem od sebe dávám spíše venku, doma je to tak trochu nebezpečné, protože po všem chmatá. Tak ji nám tedy většinou otočenou k sobě.

Jsem čuně, snědla jsme 1,5 čokolády na vaření a je mi blbě, na blití, dobře mi tak :-(
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475

16.6.2008 19:35:27
Radko a dáváš bříškem nebo zádíčkama k sobě. Já zkoušela zádíčkama mimča k sobě, tak je fajn, že vidí, ale přijde mi jak ukřižovanej :-). A když dám bříškem k sobě, tak se otáčí a heká, že nevidí a je protivnej :(.
Jinak ten náš taťka odjíždí ráno v šest a vrací se večer v půl šestý-takže taky nic moc. Víkendy má volný. Ale jak tu čtu, tak asi normál.
Linky+Jerry3.8.07+Seby31.1.09 59564

16.6.2008 19:19:06
ahoj holky,mam nabidku hlidani ditka...sama mam deseti mesicniho chlapecka,ale je velice samostatny,chodi,spis popobiha uz nejaky ten patek..mohu nabidnout hlidani i u me,mam barak s velikou zahradou na konci prahy,je tu i piskoviste,houpacka...ja jsem jinak 28 let VS...kdyztak mi piste na meil linkopet@seznam.cz

16.6.2008 16:45:28
Mirko,
vážu kříž s kapsopu, malou dávám na svislo, klidně se s tím dá pracovat, jak pak usne, přetáhnu ji šátek přes hlavu, tak je celá zachumlaná.

A je to děs, nechce být v kočárku, tak aby už seděla a viděla kolem :-( nebo se unosím. Kočár beru ven jen tehdy, když vím, že bude spát, jinak šátek.

16.6.2008 16:43:20
Gabi,
já sjem teďka taky většinou sama. Manžel má od jara novou práci s pracovní dobou od 9:00-19:00 přes týden a v sobotu od 9:00 do 15:00. Každý týden má jeden den v týdnu volný a 2x v měsíci volnou sobotu..no nic moc.
Takže je to docela záhul, mít jen dvě prťata tak to jde, ale máme ještě hafana, kterému rozhodně nestačí vyjít před dům vyčurat a zas dom. Taže docela fyzický záhul, ale je to na mě poznat, tak to beru pozitivně :-)
a jak má manžel volno, tak mám na výběr 1) udat děti a mít volno 2)být s ním a výletovat, ..takže většinou volím variantu 2) ... odpočívat holt budu až v důchodu

Bobule dneska už 4k kadila, hmm, tak to asi fakt budou zuby.
Fluor nedávám, neměl je ani david, dle mudry stačí, že je fluorovaná voda.
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475

16.6.2008 15:03:30
Ahoj mamky, tak já fluor dávám oběma od půl roku. Zuby zatím žádné. Pořád nosím na ruce, nebo teď už dávám do chodítka, protože poloha v leže prckovi nevyhovuje vůbec a jak neumí lézt, tak na jediné, co se zmůže, je hekání a kňourání a hází na mě pohledy, že chce na ruku. Celý dny to nejde, i v šátku je těžkej. Mimochodem, jak nosíte teď, když jsou prckové zvědaví? Na boku mi to moc nevyhovuje, protože mám jednu ruku za mimčem, takže nemůžu skoro nic dělat, nebo ještě nejsem zběhlá. Myslím tedy nošení doma při práci. Venku je to v poho jen na chůzi. Říkáme baba a bába je posr... :-). Dál říká také ebe, eke, prská a brmlí. Jo a co jí lžičkou, tak mi bojkotuje flašku-úúúúú. Nevím, jak to do něj dostat, snad mu budu mlíko dávat lžičkou :(. A čaj taky. Už před ním nemůžu nést ani špinavej talíř s příborem, furt hučí, že chce jíst.
Já jsem byla od pátku do neděle na táboře od mateřského centra. Příště to bude v září. Je to takové seznamování s táborem a lidmi, kteří tam mají dětičky na starosti, aby maminy věděly, kam a s kým jim děti budou jezdit na tábor.
Tak já jdu a zase napíšu.
Gabi+Tomášek 20.11.07 62672

pozdravení

16.6.2008 14:19:03
Ahojky ženskééé!!:-)
No u nás velice nic nového.Akorát si Tomík upravil ted posledních pár dní spací režim,ale jinak docela dobré.
S tím slavným fluorem,no máme ho doma,ale nedávám ho.Četla jsem někde,že se to má až má dítě zuby,protože to má největší účinek když se to pokouše a když ti naši cvrčci nemájí čím,tak je to prý zbytečné,že to akorát víc zatěžuje ledviny a učinek to z žaludku má skoro žádný.Prý to předepisují už jen doktorky ze staré školy.
Rady já vždy uplně závidím,to vaše výletování.My jsme teda taky furt někde v tahu,ale autem...sem tam pěšky.Nebo někam dojedeme a jdeme pěšky,ale to většinou sami.Táta přes týden je pořád unavený...........ti chlapy houby vydrží...samozřejmě jak kteří;)a když jde některý den ve víkendu na pivo,tak je druhý den nepoužitelný.Takže máme většinou jen jeden den v týdnu.Prostě blbééé!Rv Doufám že ho ty hospody omrzí a budeme víc výletovat,jak jsu takový akční typ,naštěstí mám akční rodiče a i některé kamarádky.:-D
Páááááááá pěkný týden...napíšu hned jak bude něco nového.Páá
Leňa + Dave a Kačka 32846

Re: Ahojte

16.6.2008 13:55:17
Včelko ty zábrany jsem viděla myslím v Ikei. Nebo zkus na MMB.

Ty tablaty se berou na prevenci zubního kazu. Nám je doktorka předepsala na půlroční prohlídce. Akorát nevím jestli stačí až od ukončeného 6. měsíce nebo až vyleze první zub. Proto jsem se ptala jestli už dáváte.
[<<Předchozích 780] Názory 781790 z 42217  [Dalších 41427 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.