| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 790] Názory 791800 z 42217  [Dalších 41417 >>]
Radka,David10/05+Gabča11/07 38638

baštění

16.6.2008 13:34:24
Zdavím Vás při pondělku,
my měli zase fajn víkend, hlěvně včera, hnedka ráno jsem s malou vyjela ven na kolo s kamarádkou, pojezdily jsme, poklábosily, daly po pívečku, malá se vykulala v trávě. Odpoledne jsme pak měla na jednom místě srza s manžílkem a dalšími přáteli, tam jsme pklevetili, děcka si pochodila po laně (a my dospělí sjme taky poblbli), ještě jsme trochu pojezlili, doma jsme si udali mňomózní pečené kuřátko a večer s manželem vínko a sezeníčko. Nádhera

A k baštění, Žabka už cca 2 měsíce baští kaši večer a tak měsíc i v poledne a teď to střídám s mrkví a brmaborem, víc zatím neměla. Ale i tak jí tu zeleninku namixuju i s toiu vodou, ve které se to vaří a přimíchám trochu kaše. Nějaký vliv na její váhu to tedy nemá. Mudra asi nebiude moc nadšená, dneska jsme jí vážila má 6,2kg...ale dlouhá je jak bidlo :-)

Asi jí rostou zoubky, dneska celou noc trojčila od půl páté ráno mi spala v náručí, přes den se chce nosit a kňourá. teplotu nemá, bříško měkké, nekašle, nesoplí, dupu opruzenou nemá, frnda má normální barvu...tak snad ty zuby.
včelka, Dani 11/07 a Ája 01/10 72703

Re: Ahojte

16.6.2008 10:18:28
Tak jo Leni! pošli na email, hm?
Fluor tabletky??? Cožeto?
Holky, nevíte, kde výhodně sehnat zábrany do bytu - lišty na rohy zdí, koule na rohy poliček, ochrany zásuvek. Nekupovala jste to už některá?
Leňa + Dave a Kačka 32846

16.6.2008 9:55:30
Ahojte,
tak to vypadá, že naštěstí předpověď počasí se jim nevydařila a bude hezky.
Lucinko u nás taky žádný zub. Slintá a pořád si něco strká do pusinky. A pořád zpívá, nebo spíš ječí, jak siréna.
Včelko ten sirupek určitě někdy vyzkoušej, je to lehké a je to super. Jestli budeš chtít, dám ti recept.

Už dáváte fluor tabletky? Já jsem ještě nezačala.
včelka, Dani 11/07 a Ája 01/10 72703

16.6.2008 8:33:20
Ahojte!
Leni, domácí sirůpky já moc ráda, ale ještě jsem je nezkoušela urobit sama. Jestli vy jste pozadu s papáním, tak my jsme echt pozadu. Mrkev, květák, banán. Ale není kam spěchat. Jsem ráda, když mi Danka ochutná pár lžiček. O papání ještě nemůže být řeč. :-D
Ta moje čipera už zdokonalila lezení a my už upravujeme byt. Gábi, časáky, letáky, knížky, to je taky naše. Akorát všechno trhat a do pusiny. A máma všechno sebere ~f~. A žbrblání baba a tak, tak to my ještě nee. U nás jen "achááájá" "arraaa" "jajajá" a pod.
Lucie+Ondrášek19.11.2007 69595

14.6.2008 8:04:01
Ahojte maminky, co nového u vašich prcků? u nás pořád nic...žádný zub, otáčíme se a válíme sudy, ale ještě se neplazíme. Co se týká papání, tak dávám Ondráškovi na oběd masozeleninu a ke svačince banán nebo jablíčko. A chutnají mu moc přesnidávky. Já teda vařím každý den, kromě víkendů, když jsme u našich. To koupím nějakou skleničkou většinou od Hami. Malému děsně šmakuje např. jehněčí nebo krůtí s mrkví a zeleninou. Vždycky by si dal ještě, ale už víc není:-D

13.6.2008 13:27:34
Ahoj Radko, článek jsi napsala moc hezky. Máš můj obdiv. Já bych s tím mým duem čert a Káča takový výlet nedala. Jak už jsem psala s jedním nebyl žádný problém. Teď si jedu ve svém každodenním stereotypu a jsu ráda, že jsu ráda.:-)

Ahojte

13.6.2008 13:06:36
Ahojte maminky i dětičky. Nás už je opět plná sestava. Včera jsme byli na výletě do lesa posbírat bezinky na sirup. Když jsem byla těhotná s Kačkou, tak jsem nepila nic jiného. Bylo mi fakt strašně blbě celé 3 měsíce a celé dny, ne jen ranní nevolnosti.

Jak pokračujete s příkrmama? My jsme asi hodně pozadu. Zatím Kačka ochutnala pouze mrkev, brambor, květák, špenát a banán. Některé ze skleniček od Hippu a některé normální. Nezdá se Vám, že ty příkrmy ze skleniček mají všechny stejnou vůni a strašně barví.

Dáváte spíš hotové příkrmy nebo vaříte sami?
Markét+2kluci 63353

listopadová historie

12.6.2008 6:54:57
Ahoj Soji a ostatní bývalé listopadky co sem nakukujete!

Bůůůů, nebo teda ahój!!! JÁ vás zdravím aby Vám to nebylo líto a aby tu na vás juknul známý ksicht.~j~~j~~j~
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475

Re: článek

11.6.2008 19:58:51
Jéé, já sem letím, abych napsala, že jsem na hlavní straně viděla článek od Tebe Radu a Ty už jsi to sem napsala sama :-). Ale ještě jsem nečetla, jsem po dnešku totálka vyčerpaná, jdu spát hned teď. DOBROU :-)..
Radka,David10/05+Gabča11/07 38638

článek

11.6.2008 9:36:56
Ahoj kočky,
na hlavní stranu jsme vypotila článek o našem výletě na kole, douifám, že nezní moc nabudřele nebo tak něco, je to jen výpověď o jednom nevšedním dni
[<<Předchozích 790] Názory 791800 z 42217  [Dalších 41417 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.