| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 800] Názory 801810 z 1429  [Dalších 619 >>]
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475
22.2.2009 15:44:46
Aha, tak to já myslela, jak není i malej po složení. Mně se teda hodně líbil tenkrát Jané Powertrack. Měla ho jedna holka, co jsem s ní byla v porodnici. Úplně jsem do něj byla zamilovaná, ale už jsme měli koupenej ten náš. Myslím, že to byl předchůdce Jané Slalom Pro. Teď už se neprodává, jen starý na inzerát. Já bych ani možná ten Slalom Pro tolik nechtěla, spíš ten Powertrack, ale Mišulu už odvozíme v tomhle a jestli někdy bude třetí, tak bych asi taky chtěla, aby šla ta korbička nasadit i aby šlo na to mimi koukat. To mi vadí na golfáčích, že na dítě není vidět. Ten náš starej hlubokej jde přehazovat, ale jestli jsem ho měla třikrát přehozenej u Lukajdy po směru jízdy a hned jsem to vracela. Zkusím sem hodit ten Powertrack. Asi je hodně podobnej Slalomu, že jo????? Ale přijde mi takovej stabilnější. Tenkrát jsem ho zkoušela tý známý a prostě mi přišel takovej "pořádnej". Teď má jiná holka Slaloma kolekci 2008 a prostě je to takovej kočárek jak na panenky. Nevím, takový jak hračka. Nic "pořádnýho". Neumím to vysvětlit.
Valsi 82350
21.2.2009 19:49:53
cauky,
tak hlavne jsem ho chtela vymenit protoze s nim nejsem spokojena (podle toho jak ho vsichni chvalej mam asi jen smulu na spatnej kus)..je takovej celej rozvrzanej a ma rozbitou tu brzdu (to je znama zavada u Janecek ale nejsem schopna ho dopravit do Prahy do servisu).
Jinej kocarek jsem chtela hlavne kvuli tomu aby mel prehazovani sedacky po smeru nebo proti smeru jizdy (abych si s malou mohla povidat a taky treba kdyz spinka kvuli slunicku). Navic ty golfky co jsem si vybrala byly po slozeni o hodne mensi nez Janecko coz je vyhoda kdyz jedeme autem na nakup a i kdyz mame velke auto tak kufr je "plnej" kocarku.
21.2.2009 17:43:32
Jo a vlastně ještě jedna otázka. Pořád se na to zapomínám zeptat a vzpomenu si vždycky, když mám vyplej počítač. Někdo tu psal (myslím Valsi), že bude muset dojezdit Janéčko. Že si s finančních důvodů teď nemůžou dovolit golfáče. Tak se chci zeptat, proč jsi chtěla golfáče? Myslela jsem, že Jané sporťák je stokrát lepší než všechny golfky. Přijde mi to suprovej kočár. Proč by jsi chtěla měnit?????
21.2.2009 17:39:32
Ahojky mamulky. Včera jsme byli sáňkovat :-). I Mišule a byla sranda. Jemu se to teda nějak nelíbilo, ale zvládl to. Konečně po dlouhé době jsme se uvolnili.
Koblajs, tak potichu gratuluji :-). Bude to asi makačka, ale ty děti za to stojí ~s~~s~. Jsou to prdelky.
Léňo, díky za odkazy, později na ně kouknu. Teď jsem jen zaskočila na jukačku, co je nového. Musím jít tady pořešit to prádlo, které už pomalu ale jistě zase skládám do skříní :-). Tak ahooooj
koblajs+víteček 11/07a Adámek 79664
21.2.2009 16:54:46
Holky děkuji moc.ale ještě není k čemu.uvidím jestli je to správně tam kde má a jestli se vyvíjí.nebylo to plánované,ale stalo se nám to,ale říkali jsme si tedy já,že to na první pokus nemůže vyjít.ale můj byl přesvědčený že ano!známe chlapi~t~.uvidíme jak to dopadne.určitě vám dám vědět.taky se bojím tak to zvládnu,ale snad ano.~l~
Lucie+Ondrášek19.11.2007 69595
21.2.2009 13:20:39
Ahoj Leni, díky za fajn odkaz. Je super pro novopečené maminky.

Koblajs moc gratuluju k těhotenství. Napiš až to budeš mít potvrzené a taky jak reagoval tatínek, když jsi mu o tom pověděla~;) teď se hodně šetři a užívej si to, těhotenství je nádherné, moc ti to přeju~s~
Valsi 82350
21.2.2009 12:49:10
Ahoj Koblajs
tak to je super zprava~x~....a bylo to planovane nebo ne ?
Taky mam doma na taliri porad kdy bude druhe ale po tom co si "uzivam" tu nasi potvurku o tom nechci ani slyset (i kdyz vim ze mit jedinacka nechceme)....nedovedu si predstavit jak bych zvladala dalsi dite ~;((
Ted nemam cas ani na sebe, praci odbejvam a dite taky...domacnost ani nemluvim a nejvetsi vycitky mam ze zanedbavam moji drahou polovicku~a~
Valsi 82350
21.2.2009 12:44:24
Ahoj Leno,
ty videa jsou super....skoda ze jsem o nich nevedela drive~q~
Vsechno tam vypada tak jednoduse...lazo-plazo...koupani, mereni teploty, oblekani....to u nas to vsechno probiha jako boj na zivot a na smrt~t~~t~~t~
koblajs+víteček 11/07a Adámek 79664
21.2.2009 11:04:21
ahojky.holky musím vám říct novinku jsem asi těhotná.nevím to ještě 100% protože to nemám potvrzené od Dr,ale dle těhu testů ano.ale ted jsem byla dva dny nepoužitelná.měla jsem teplty a vzala si 4 panadoly aniž bych věděla že jsem.nebylo to plánované!doufám,že bude vše v pořádku.~;((
Leňa + Dave a Kačka 32846
20.2.2009 23:14:05
Ahojky. Když jsme u toho měření teploty tady je takové video http://jaknato.centrum.cz/rodice-a-deti/2008/12/1/navody/jak-spravne-merit-teplotu/

další videa jsou např.
:-)jak odsávat hleny
:-)jak snížit horečku
atd.

[<<Předchozích 800] Názory 801810 z 1429  [Dalších 619 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.