Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
Re: to chce klid..........ale kde ho vzít?10.6.2008 20:02:50
Ahojky všichni.
Brabenec, kdyby jsi věděla, kolik já takových dnů, kdy jsem byla na dně už měla od toho června 2005, co se narodil první syn . Byl to kolikrát pěknej hučák . Ale neboj, časem si zvykneš a u druhýho už to bereš jinak, protože jsi prostě zvyklá, co ty děti prováděj.Jinak dneska se prcek začal převalovat z bříška na záda a zpátky . Je z toho vyjuklej. Zkoušela jsem ho dát na chviličku do chodítka a je nadšenej. V noci už podruhé spal celou, ale to pak vstává v pět. Když se jednou vzbudí na kojení, tak vydrží do šesti. Jídlo už jíme ráno Nutrilon, dopo ovoce, poledne masozeleninu, odpo Nutrilon, večer kaše. Do toho kojení a čaj. Jí jak blázen, myslím, že bude mít tak 9kg. No to jde na sedm měsíců . Ale nepřekrmuju ho. Dávám dávky, co má mít, jinak by jedl dál, samozřejmě, tak musí dostat dudlika a basta . No a je docela dost chovací, tak už mám svaly jak Šváca .Tak se mějte, jdu uklízet prádlo. Taky ho máte tolik co prát ? Fakt mě děcka a chlapák pěkně zásobujou-uff.... |
| Radka,David10/05+Gabča11/07 | 38638 |
|
|
Re: Ahojte10.6.2008 12:58:41
Tak u nás už je taky vzrůšo,
Žabča se plazí po celém bytě a je pěkně mrštná a rychlá, dneska se mi dobývala do sporáku, včera jsem jí zabavila pejskův tenisák. Když ji položím na záda je ve vteřině na břuchu, ze sedačky se mi okmažitě vykroutí, to ju musím zapnout. David ju furt nahání, bere hračky, s odůvodněním, že to poslintá, roztrhá a tak, děs. Pomalu se začínám děsit večerů a usínání. Je to na budku, buď spí Žabča a David vyvádí nebo naopak. Z pokojíčků vylézám kolem půl deváté vyplvivnutá. Jsem holt namlsaná, ten první mi od narození do letošního jara chodil spát mezi 18:00-19:00, často i dříve a vyjímečně později. Bobulka usíná snadko, ale po půlhodině se budí (řekla bych tak v 80%) a nastává 15-30 minutový ničím zvladatelný řev, prstě řve a pak najednou přestane a spí. David to dělal taky, ale ten to měl téměř pravidelně v 22:00. Časem to vymizelo, tak se moc nestresuju, ale je to šílené, nezabírá vůbec nic, takže jen stojím u postýlky, držím ji peřinu a ji taky, aby se neotáčela a čekám, kdy příjde ta chvíle a ona naráz umlkne a usne. Ale jinak je holka zlatá, přes den neřve, klevetí a už vykřikuje bababababababababa je s ní švanda |
| Leňa + Dave a Kačka | 32846 |
|
|
Ahojte10.6.2008 11:04:01
Ahojte, včera jsem byla u doktorky a ta nám řekla, že už Davča není infekční. Hned ráno šupoval na prázdniny k babičce.
Já jsem taky kolikrát z nervama v kýbly. Když už třeba malá usne a Davča ju hned vzbudí, to je vážně na zabití. Já se snažím uklidňovat buď kafém nebo čajem na nervy nebo pro kojící matky. Kačka na rukách nebrečí, takže když brečí, tak ju nosím v manduce. Jinak se snažím řídit pravidlem z letadla (první zachránit sebe, abych byla schopna zachránit dítě). Gabi k těm časopisům. Kačka časopisy miluje (to zdědila po mě). Já jí z nich čtu nahlas. Mám je všude možně. O víkendu jeden i ochutnala. Naštěstí byl pro děti. Dany hezky si dovolenou užijte. Já už se těším na naši dovolenou. Asi pojedeme k moři, nějaký last minute do Itálie. Ještě se musím pochlubit, jak dlouho jsem těchto pár řádků psala. Skoro 2 hodiny. První jsem si Vás přečetla, začala psát první větu a malá se vzbudila. Tak jsem ju nakojila, položila na deku a šla pokračovat. Mezitím jsem zapomněla co jsem chtěla napsat. Sotva jsem napsala další větu, tak malá začala zase fňukat. Šly jsme se projít po baráku a do toho mi doprala pračka, takže jsme spolu pověsily prádlo. A teď jdu teprve dělat oběd. Přeju krásný den a spokojená miminka. |
| brabenec+Adélka | 72965 |
|
|
to chce klid..........ale kde ho vzít?10.6.2008 9:41:06
Ahojky,tak se mi tu začíná líbit
![]() Už jsem si kolikrát říkala,co jsem to za matku,že nemám žádnou trpělivost,jsem sobecká.......Když jedeme do lesa a vidím spokojený maminy(aspoň se tak tváří) a já si připadám na 150let a jsem šťastná,když Adélka na hoďku usne a já se můžu nadechnout a pořád přemýšlím,kde dělám chybu. Adélka je hodný mimi,ale má taky dny a to pak jen hučí hmmmmmmmmmm hmmmmmmmmmmmmmmmm hmmmmmmmmmmm a když to poslouchám hodinu,dvě a nejde zabavit a už s ní dělám i "kotrmelce" a pak ji dám na deku anebo do postýlky a ozve se hmmmmmmmmmmmmmmm tak rostu. No ale asi to tak má být. Teď má problém s usínáním.Už by zabrala,ale začne si mnout očička tak usilovně,že se až rozpláče.Nejdřív jsem myslela,že si tam zanesla krém nebo tak něco,tak jsem ji oči vypláchla a nic to nebylo platný.Až když si zaplakala a vyteklo pár slziček,tak usnula.Tak nevím.Včera jsem vynechala všechno,co by se jí mohlo dostat do očí a bylo to to samý.Tak doufám,že nebude muset před každým usínáním brečet.Předtím usínala úplně v pohodě-do půl hoďky byla tuhá.A teď bojujeme i hodinu a půl. Zuby nám zatím nelezou i když slintá jako bernardýn a pořád musí mít něco v puse. Jinak už 2 měsíce dávám zeleninu a masíko a se lžičkou se naučila během dvou dnů a papká úžasně.Nejvíc miluje banán,ten odpol spořádá celý. Zkoušela jsem ji dávat i už ne úplně rozmixovaný,byly tam kousky ale to se dávila a všechno mi jazýčkem posílala zpátky.Snažila jsem se ji přesvědčit,že to je taky fajn a ať to skusí,že to pujde a ona to tak moc nechtěla a tak ji to vadilo,že mi to nakonec všechno vyzvracela.Takže měla poslední slovo a s kouskama ještě počkám. ![]() |
| Lucie+Ondrášek19.11.2007 | 69595 |
|
|
zoubečky:-)10.6.2008 9:22:22
ahojte maminky, včera jsem byla v DM drogerii a koupila jsem tam prckovi sadu na čištění zoubků od Babylove. Jsou to tři kartáčky 1)když se zoubky klubou 2)když jsou zoubky povyrostlé 3)pro čistění od 1.zoubku a protože my ještě nemáme ani jeden zub, tak jsem dala Ondráškovi do ručičky úplně ten první kartáček- je na masáž dásní. Dlouho si s ním hrál a kousal do něho. Myslím, že mu to dělá dobře
Jinak moc gratulujeme všem dětičkám k prvnímu zoubku všichni se jednou dočkáme![]() |
| Valsi | 82350 |
|
|
Re: hojky9.6.2008 18:35:16
ahoj Vcelko,
to mi povidej..ja jsem taky z te nasi potvurky na nervy :-( Ale na ni je videt ze me ma taky plne zuby kdyz jsme spolu dlouho...jako treba dneska ..Me by pomohla ta cokolada, ale kvuli tomu jejimu ekzemu ji musim vynechat...jediny co pomuze je az prijede tatka...jen ho uvidi uz se bude zase chechtat od ucha k uchu. Ale co pomuze me na to jsem jeste neprisla:-( Kdybych nekojila tak si dam snad panaka )))) |
| Gabi+Tomášek 20.11.07 | 62672 |
|
|
nervy9.6.2008 17:54:04
Ahojky
včelko....já tak že jsi jdu zapálit,jak jsem nekouřila celé těhotenství a myslela jsem že už nezačnu,tak hned jak jsem přestala kojit,tak mi to pomáhalo od nervů,blbé,ale lepší než čokoláda,ale tu můžu také.Zoubek nám ještě není vidět vůbec. ![]() |
| včelka, Dani 11/07 a Ája 01/10 | 72703 |
|
|
Re: hojky9.6.2008 17:03:40
Radko, to je hned člověku líp, když ví, že jsou na světě i lidi, co rádi pomůžou. Těšim se, až si počtu i na hlavní straně Rodinky
![]() Jani, my máme konopnou mast od značky Cutis Help. Gábi, tak to Tomík řádil kvůli tomu zoubku, co se vám už ukazuje. Je to teď taková malá bílá čárečka, viď. A dole? Zato já jsem dneska vyřízená. Jak je venku dusno nebo z čeho. Danka je ukňouraná a já na nervy. Kňourala tu celý dopoledne. Ani ne jíst, ani chovat ani nic! Lezla mi skoro po hlavě a šťípala, jak se chtěla dostat víš, když jsem si jí vzala do klína. Chtěla se stavět. A když mi dupla na špek, štípla do bůčku zespoda nad loktem, tak jsem myslela, že snad vylítnu z kůže. A drž se, když máš nervy na dranc už jenom z toho kňourání. Tak jsem jí šoupla do postýlky, než abych tu na ní snad ještě začala řvát a ona asi vycítila, že je zle, tak ani nedutala a po chvilce usnula. Konečně. Až ale kolem druhý odpoledne. Asi dneska už na 4 pokus, protože jsem jí vždy vložila po kojení do postýlky a ona obživla a řvala, že chce ven. A já polevila. Spala doteď. Já si mezitim skočila do krámu, protože se vrátil domu i taťka a koupila tam všechno na co jsem měla chuť. A nebrala jsem ani ohledy na to, že bych to kvůli kojení a ekzému neměla. Teď jsem se vypsala, taťkovi vykecala, přetláskala, tak snad bude líp. Taky vám někdy ujíždí nervy? A jestli jo, jak to řešíte? |
| Gabi+Tomášek 20.11.07 | 62672 |
|
|
hojky9.6.2008 15:53:09
Ahojky holky...
Jééé taky gratulujeme k zoubku,ať už máme taky něco venku,ale kupodivu to malého ted asi přešlo,spí zas kdy má a ani tak nevyvádí. Rady ten příběh je užasný,uplně mě to dojalo,že ještě existují i normalní lidi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No u nás velice nic nového,plazíme se,jak píšete že Vaše dítka nechtějí být na bříšku,tak to náš Tomášek zase dlouho nevydrží na zádech,zjistil totiž že už se může plazit a najde víc věcí,ted má v oblibě spodní šuplík pod stolem,kde jsem mívála časopisy jako je Betynka a různé Quelle a tak,dneska jsem to musela uklidit a nechyt tam jen Tomáškovi knížky,protože to pořád raboval a uklízel tam,tak že to po jednom roztrhal a nebo smetl na zem.![]() Šikula veliký![]() ![]() ![]() |
| Jana + Kuba 11/07 | 77763 |
|
|
Re: povíkendová9.6.2008 13:56:52
Ahoj Včelko, od jaké firmy máš konopí? Jám mám Cannaderm, na tělíčko mu to zabírá, ale na tvářičce jak kdy, myslím, že jak slintá tak je to náchylnější.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.