Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Valsi | 82350 |
|
|
20.2.2009 9:20:59
no merili jsme jak v zadecku tak v podpazi...ani jedno se male nelibi
...ale myslim ze plati ze v zadecku je to presnejsi (akorat se musi pul stupne odecist)Jinak spokojenost...je to rychle a hlavne se nemusim bat ze se rozbije kdyz ho nahodou mala ulovi a hraje si s nim ![]() |
| Lucie+Ondrášek19.11.2007 | 69595 |
|
|
20.2.2009 9:10:12
Ahojte holky,
Leni a Miri ty vaše historky mě pobavili, no ale žádná sranda to ovšem není. Rtuť je opravdu jedovatá a požití střepů u malých dětí nebezpečné. Pan primář si se mnou o tom povídal, když se byl na nás večer dívat a říkal mi, že se musí hlídat stolice, aby v ni nebyla krev nebo jestli normálně polyká, to zase aby nebyl střípek někde zapíchlý. Ale říkal, že lidským tělem dokáže bez problémů projít špendlík a nic by se nemělo stát.No tak teď už budu na takové věci opatrnější. A Valsi jak jsi spokojená s digitálním teploměrem? Známí si ho koupili, ale moc dobře se jim s ním neměří, ale nevím proč. Zavadí se do konečníku nebo do podpaží? v nemocnici mi říkali, že už klidně můžu malého měřit i v podpažní jamce, že je to přesné. |
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
19.2.2009 20:03:52
Jo a kino závidím a už jsem opravdu v jiné místnosti, než v kuchyni
![]() !!!!!!! |
|
|
19.2.2009 20:01:10
Luky začal smrkat kolem ROKU A PŮL.......
|
|
|
19.2.2009 20:00:01
Ahojky všichni, tak mi pomalu ze zvracícího průběhu chřipky začínáme přecházet na průjmové
. Jako už to neřeším, ale máme tu hromady poblitýho a posranýho prádla. Pračka by i stíhala, ale nemám kde sušit, takže to jde jen podle toho, co se vejde na sušák. Už mi z toho hrabalo, ale nějak jsem si popravdě zvykla a už je mi to ukradený. Jen ti kluci se tak často sprchujou . Dneska to měl Lukíno v teplákách a Mišák až na zádech opět. Zvraceli dneska už jenom jednou. Mně je dneska první den dobře od žaludku, ale průjem mám taky a taťka ani nemluvím. Doufám, že nás to do konce týdne přejde.Zatím nesmrkáme. Luky myslím začal kolem půl roku a to úplnou náhodou, že frknul a já začala radostí hulákat a jemu se to líbilo, tak to opakoval. Tak čekám na nějaký takový posunek od Mišáka, ale zatím nic. Jednou teda prsknul pusou, tak já ho pobádala, že dobrý, ale už to neopakoval. Já zase jeden čas, když jsem byla malá, tak jsem si každý večer chodila kousnout špičky na stromeček. Myslela jsem, že je to taková medicína a že když to budu jíst pravidelně, tak se mi ty střepy dostanou na čelo a udělá se z nich hvězda a budu princezna se zlatou hvězdou na čele ![]() . Když šla mamka strojit o vánocí stromek a ze špičky zbyla jen ta opravdu špička (ta koule a spodek a kus té špičky byl snědenej ), tak jí málem kleplo, když jsem jí řekla, že jsem to snědla ![]() . Ale cooo, co Tě nezabije, to Tě posílí ![]() . Bane, to jsem byla ale telátko .Tak hlavně že to Luci dobře dopadlo. Je to hrozný, ty píďulata ohlídat. Jo a k tomu očkování ještě. Já jsem myslela, že čekáme teď na 4.týho, že nás dr. pozve a to vlastně Mišulovi už bude 16měsíců a ne 15. Vždyť to už nám bylo. Tak opravdu se chodí v 15.? Mně je to nějaký divný, že jsme ještě nebyli. Jedině že by nezvala, že je to chřipkový období. Anebo čeká, až se jí nashromáždí víc dětí a pak je všechny sfoukne při jednom. Tak nevím. Tak se mějte hezky, já běžím...........hádejte kam ![]() ........ |
| Valsi | 82350 |
|
|
19.2.2009 16:31:58
Ahoj Leno,
tak to bylo prvni co jsem poridila kdyz jsem kupovala vybavicku a to digitalni teplomer...samotne se mi nekolikrat stalo ze kdyz jsem byla nemocna schodila jsem teplomer z nocniho stolku tak jsem radeji poridila digital ![]() Teda to jste sikovne ze smrkate ...to u nas si nedovedu predstavit jak by jsme fungovali bez odsavacky ![]() Kino bylo super....sice jsem na netu cetla recenzi a nebyla moc pekna..tak jsem tam sla s tim ze to nebude nic moc ale nakonec jsem se pobavila ![]() |
| Leňa + Dave a Kačka | 32846 |
|
|
19.2.2009 14:20:08
Luci, hlavně že to dobře dopadlo. Každý mrňousek má svojeho andělíčka strážníčka. Když jsem byla malá a nechtělo se mi do školy, tak jsem ponořila teploměr do čaje a on praskl. To jsem ještě nevěděla, že je rtuť jedovatá. Naštěstí si toho všimla mama. Seřezala mě a valila jsem do školy. Horší by bylo kdybych ten čaj vypila, jak jsem měla v úmyslu, aby naši nepoznali, že jsem podváděla. Od té doby jsem teploměr zásadně přikládala k topení nebo ho třepala.
Ke smrkání. Kačka má docela snahu smrkat sama. Odsávačku jsem použila snad jen jednou. Valsi my do kina chodíme celkem často. Naposledy jsme byli na Sněženky po 25 letech. Na Líbáš jako bůh jsem chtěla taky, ale zatím mi to nevychází. Stojí to za to? Miry přesně je to i nás. Davídkův synovec je pěkné kvítko a Davídek ho bere jako vzor. Taky se tím trápím, ale potom si řeknu, že v životě se potká s všelijakýma lidma a on musí rozeznat co je správné chování a co špatné. Zatím mu to vysvětluju. S tím učením je to fakt mazec. Nejhorší jsou ty zkoušky, jsou stejné pro většinu VŠ. Třeba na UK právnickou fakulty dělají ty samé. To je pěkný bordel, protože tím nám kazí percentil. Se mnou to vidím bledě, ale nevzdávám se. |
| koblajs+víteček 11/07a Adámek | 79664 |
|
|
18.2.2009 13:30:40
Omlouvám se ale vložil
o se to tam dvakrát.![]() |
|
|
18.2.2009 13:29:39
Ahoj Luci. ted to čtu.úplně tě chápu,že jsi byla ve stresu a bála jsi se o malého.mě když spadl z postele tak jsme jeli hned večer na pohotovost a taky si nás tam tenkrát nechali.byla jsem úplně vyčerpaná!ale všechno dobře dopadlo i u tebe.malincí jsou všetečkové.oni najdou vše a vymyslí takové blbosti,že si někdy říkám že na něco mají rozum jako dospělí a na něco jako novorozenci.
musíme být pořád ve střehu a ve stesu.ted na mě leze rýma jsem nějaká unavená,takže moc na pc nechodím,ale napravím to.tak se držte![]() |
|
|
18.2.2009 13:29:00
Ahoj Luci. ted
to čtu.úplně tě chápu,že jsi byla ve stresu a bála jsi se o malého.mě když spadl z postele tak jsme jeli hned večer na pohotovost a taky si nás tam tenkrát nechali.byla jsem úplně vyčerpaná!ale všechno dobře dopadlo i u tebe.malincí jsou všetečkové.oni najdou vše a vymyslí takové blbosti,že si někdy říkám že na něco mají rozum jako dospělí a na něco jako novorozenci. musíme být pořád ve střehu a ve stesu.ted na mě leze rýma jsem nějaká unavená,takže moc na pc nechodím,ale napravím to.tak se držte![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.