| Puma | 54527 | 
Re: Alfa online?19.7.2008 21:31:56 
Jasně, co chceš?  
 | 
| Foxy & Tobiáš 07, Ellen 10 | 84320 | 
| 
 | 
Alfa online?19.7.2008 21:22:34 
Jsi zde? 
 | 
| Mishaczek+Tygříci 07+Daník 10 | 45961 | 
| 
 | 
test19.7.2008 14:16:44 
 | 
| Mishaczek+Tygříci 07+Daník 10 | 45961 | 
| 
 | 
test19.7.2008 14:16:15 
 | 
| 
 | 
Re: kojení v noci18.7.2008 21:29:39 
U nás stejně, když se vzbudí okolo 21, tak jsem si skoro jistá, že hlady to není, ale pláče, tak co s tím - manžel ho "unosí" nebo "uhladí" do spánku, když tam jdu já, nakojím ho a usne (když ho chci uspat jinak než u prsu, narazím na odpor). To, co mě nutí (nutí je přehnané - prostě přemýšlím o možných řešeních), je to, že on by se měl pořádně vyspat, aby se mohl vyvíjet, růst... někdy ráno vstáváme a on je mrzutej, protože se pořádně nevyspal (a třeba necelou hodinu po probuzení znovu usne), navíc i já bych se měla vyspat, abych mu ráno měla co nabídnout - ono když jsem ráno polomrtvá, tak se mi do bumtarata na vrata a podobných úletů taky moc nechce. Když se hezky vyspí, tak je s ním úplně jiný pořízení. Kdybych to nezažila, neřešila bych to, protože by mi časté noční buzení přišlo jako standard. Pro mě je ideál kojit jednou až dvakrát za noc, což je ale asi zatím jen hudba budoucnosti.... 
 | 
| Lefija | 61980 | 
| 
 | 
Re: kojení v noci18.7.2008 21:09:15 
Synovi je 7 měsíců a zatím to noční kojení - teda spíš ukončení - nijak neřeším. Tím že se budí tak často mi to přijde zbytečný. On si dá kolem 19.hod. porci kaše a ještě se dorazí mlíkem a klidně se hned kolem 21. hodiny vzbudí. Přijde mi divný, že by se tak brzo vzbudil hladem, ale brečí a dudlík nezabírá. No a já po chvilce nemám nervy na to nechat ho tolik řvát, takže mi stejně nezbyde nic jinýho než ho nakojit. 
Tohle podle mě ještě není situace na odnaučování. Přijde mi to brzo.  | 
| 
 | 
Re: kojení v noci18.7.2008 20:38:11 
Ahoj holky, 
taky to teď řeším, synek (také 6,5 měsíce) se poslední dobou budí hrozně často, uspím ho okolo 19 hod., od 21 se začne budit, to ho do půlnoci uspává manžel, pak je to na mně - kojím ho do rána tak 5x. Zvažuji Estivillovu metodu, začnu co nejdříve, teď mu rostou další zoubky, tak začínat nemůžu, ale jakmile se vyklubou, jdeme do toho. Dobrý článek "Noční kojení versus klidný spánek" je na http://www.baby-cafe.cz/modules.php?name=News&file=article&sid=109523.  | 
| Lefija | 61980 | 
| 
 | 
Re: kojení v noci18.7.2008 20:27:23 
Ahojky Dášo, je sice pravda, že půlroční dítko už by mělo (nebo spíš mohlo) být schopno prospat celou noc bez jídla, ale určitě to není pravidlem. Já bych taky hrozně ráda už přestala v noci kojit, ale myslím si, že to nehrozí. Malej nepije čaj ani nic jinýho, co bych mu mohla místo mlíka nabídnout. No a budí se tak 3x - 4x, což je asi docela dost na to, aby z ničeho nic přestal. 
Pokud se ti malej budí třeba jen jednou, tak mu zkus místo toho nabídnout čajík nebo něco jinýho, pokud mu to bude stačit, tak si dá párkrát čaj a pak už většinou děti nechtějí nic. Ale pokud se kojí v noci víckrát, tak bych tomu dala ještě čas   Ono to jednou určitě přijde a dočkáme se té celé prospané noci ![]()  | 
| Dáša | 
| • | 
kojení v noci18.7.2008 18:04:31 
Ahoj maminy, 
chtěla jsem poprosit o radu. Mám chlapečka, 6,5 měsíce a 8,60 kg. Rozhodla jsem se, že ukončím noční krmení. Přes den chci ale kojit tak do 1 roku. Myslíte, že je správné skončit už teď s kojením v noci? Nebude mít malý hlad? Nemá to třeba posunout o měsíc. Díky za rady.  | 
| Puma | 54527 | 
Re: Nazdar Alfa9.7.2008 22:46:23 
Pozdravuj Viktora, úplně bych zapomněla. 
 | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.