| Foxy & Tobiáš 07, Ellen 10 | 84320 | 
| 
 | 
Re: Nazdar Alfa9.7.2008 22:46:07 
Jasnačka, paaa zítra. 
 | 
| 
 | 
Re: Nazdar Alfa9.7.2008 22:45:03 
No to stopro, on pleny nemění. A když přebaluju já, tak se tváří takhle nějak  
![]()  | 
| Puma | 54527 | 
Re: Nazdar Alfa9.7.2008 22:43:56 
Unás je to zatím tak půl na půl. Začíná v postýlce a kolem druhé už zůstává s námi v posteli. 
Musím končit, zajdeš zase zítra?  | 
| 
 | 
Re: Nazdar Alfa9.7.2008 22:42:29 
Ha ha, tak jsme na tom stejně. Fořt je machr, je mi hodně blízkej. Mám od něj ještě Moderní výživa v praxi pro těhotné, kojící a děti a Tak co mám jíst? (frajeřinka, dokonce s věnováním) - lepší asi nečíst, pak se stydím, co jsem to zase snědla (McDonald...) a mažu si koupit jáhly (mám ještě nerozbalené, ale u McD jsem mezitím byla několikrát). Vidím to stejně, dokud budu mít pocit, že nám to oběma vyhovuje, budu kojit. Když uvidím, že je čas, začnu.  
 | 
| Puma | 54527 | 
Re: Nazdar Alfa9.7.2008 22:37:34 
Ten je nějak chytrej...ale treba plenu vyměním jistě rychleji! 
 | 
| 
 | 
Re: Nazdar Alfa9.7.2008 22:36:40 
To jsem si myslela na sále taky, ale pak, když mě doktorka šila, jí říkám: tak příště ve stejné sestavě, ok? Já se porodu bála, cca dva týdny před jsem začala řešit, zda to nebolí - a doktor říkal, že jako svině. Tak si říkám: no super, nějak se mladík ven dostat musí, tak to abych byla statečná.  
  Jak jsem se hodně bála, tak jsem pak byla vcelku mile překvapena, že se to zvládnout dá. Nicméně pak, v šestinedělí, když se Tobík dostal do formy a ječel v noci co hodinu, jsem byla přesvědčená o tom, že bude jedináček. Noci jsou pořád slabší, nemůžeme se shodnout kdy a kde se bude spát. V postýlce byl párkrát, vždy cca 10 minut, pak začne plakat a já podlehnu a mám ho u sebe v posteli. Už od porodnice. Asi nezvratný stav. Obávám se...  | 
| Puma | 54527 | 
Re: Nazdar Alfa9.7.2008 22:33:12 
Fořta?! Taky jsem ho teď četla (Aby dětem chutnalo).:)))Ten za to může, že pořád kojím! Myslím, že je všechno v pořádku, já se cítím dobře, Bruno taky přibírá a až to tak nebude, tak udělám změnu...tedy jestli Fořt zase něco nevydá... 
 | 
| 
 | 
Re: Nazdar Alfa9.7.2008 22:28:08 
Viktor vždycky protočí oči a říká: "žena a technika..." 
 | 
| Puma | 54527 | 
Re: Nazdar Alfa9.7.2008 22:27:41 
Psala jsem, že při mých podmírečných rozměrech pánve překvapivě rychle. Prví bolest v půl čtvrté ráno, do hodiny po minutě. V nemocnici v šest ráno jsem byla už na osm prstů a porodila jsem v půl deváté ráno. Celé mi to kazily jen ty bolesti a dost dlouhá druhá porodní (hodinu a půl). Subjektivně si myslím, že jsem měla jeden z nejtěžších porodů vůbec.:))) 
 | 
| 
 | 
Re: Nazdar Alfa9.7.2008 22:26:15 
Taky jenom kojím. Obě doktorky (dětská a kožní) mi nezávisle na sobě doporučily jen kojit do minimálně ukončeného 7.měsíce, kožní dokonce razí názor, že čím déle budu jen kojit, tím to bude pro Tobíse lepší a to nejen vzhledem k alergii (je alergik po nás, má s největší pravděpodobností křížovou - jak inhalační, tak potravinovou). Navíc když jsem teď četla Fořta, tak jsem si oddychla, že jsme ještě nezačali. Znáš ho? Pokud ne, ráda půjčím! Proč jsi přestala s příkrmy?  
 | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.