| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 175  [Dalších 35 >>]
Kislice+2 20254

Re: dotaz - utírání zadečku

5.7.2008 19:51:48
:-)))))))))) ajeje, opet nekdo, kdo si mysli, ze na diskusi maminek, ktere maji stejne stara pulrocni miminka by se melo debatovat o necem ZIVOTNE DULEZITEJSIM nez o tom jak nasi drobecci spinkaji, papaji, prdi a kakaji, ze?? No, tak proste staci kliknout na jine tema i na rodince je jich dost zajimavejsich nez to nase, pro nas proste jsou ti drobecci stredobodem vesmiru a vsechny veci kolem nich NESMIRNE DULEZITE prave ted..

jinak ahoj holky, my dnes byli v ZOO, malej byl zlaticko, takze si to ta nase starsi krasne uzila...Jesto, my byli s Klarkou jeste kdyz jsem byla tehotna a prcek v brisku na SUMAVE na nejakem tydnu pro deti...ten aparthotel Sumava...najdes na netu...ale je to tam docela drahy, vim, ze hodne materskych center, plavani miminek a tak podobne organizuje podobne akce a byvaji i levnejsi...

Grape, urcite si to bajecne uzijete, kor kdyz tam mate pribuzenstvo...tak krasnou dovcu!
Grape a Marťa+Dainka 72373

Dovolená a vedra

3.7.2008 21:41:55
Ahojky holky..tak mám zase chvilku, malý spí (konečně) a dneska se nevaří teplá večeře :o))

Ješťo, jedeme jako každý rok k babičce do Černé Hory, tedy tatínek jede autem a my přiletíme. Marťasovi bude sedm měsíců, sice zatím nesedí, ale cestování zvládá dobře. Hůř snáší horko, dost se potí hlavně na hlavičce, tak jsme dost zvědaví, jak bude ty subtropy zvládat. U moře je odlišné vedro, takové vlhčí a snad snesitelnější, než tady ve vnitrozemí bez moře. Stejně si myslím, že budeme většinou jen v našem apartmánu a na terase, ven se dostaneme jen brzy ráno a odpoledne.
Máme tam zázemí a známe hodně lidí, navíc mluvíme srbsky, tak je to pro nás schůdnější. Říkám si, že pokud by nedejbože došlo k nějakým problémům, tak si snáze poradíme. Můj manžel a jeho bráši tam jezdili taky od půl roku a to bylo tehdy horší, žádná klima a tak. Pevně věřím, že to zvládnem bez problémů.

Když jsem tady četla o příkrmech, tak my začali v pěti měsících hlavně na naléhání Dr. Marťas je velký a je stále plně kojený, zatím ani neumí pít z lahve, což je občas problém, protože se nenapije ani čaje. První bobek byl u nás šílený problém, chudák strašně plakal, celý se třásl, protože na tuhý bobeček nebyl zvyklý, bylo to krušné. Teď už je to lepší, dávám mu švestkovou přesnídávku a kašičku, jen nemám čas a prostor na odstříkávání mléka, tak uvažuju o odsávačce..máte s tím někdo zkušenosti?

Musím vrátit kompl manžovi, tak se mějte moc hezky a opatrujte robátka. Dobrou noc..
Mirka,Patik 07, Danecek 09 67234

utirani zadecku

3.7.2008 18:38:05
ICQ je 350191636 a Skype mirunka53...

Budeme se tesit:-):-D;)

3.7.2008 17:45:56
Ahojky,

rodila jsem u Milosrdnych a bylo to super....jinak jsem spis na ICQ nebo Skypu, tak si muzeme pisnout tam...

Zatim ahojky Mirka a Patricek:-D:-)
ppájjaa 68451

3.7.2008 14:47:55
Ahoj tatínku Mirku,
asi bych se měla zastávat ženské,ale určitě máš pravdu Ty.Je dívné nechat špinavou žinku a přeprat jí až před dalším přebalováním.Určitě by se měla prát hned,myslím ,že to je logické.
Já osobně používám jen mokré ubrousky,míváme tuhé bobky~j~ Pokud má plínku plnou a hovínka všude,tak jí rovnou vezmu do koupelny a zadeček umeju.
Třeba se to manželce stalo jen jednou a Ty jsi zrovna byl u toho.Tak si to v klidu vysvětlete a domluvte se,že tu žínku budeš tedy přepírat po otření Ty:-D
Ješťa+3 33814

3.7.2008 12:54:15
Ahoj Grape, kam letíte? Ať se můžu aspoň pokochat nad Tvým příspěvkem :-)

Ahoj Lenti, vy se chystáte někam na dovolenou? Nedávno jsem narazila na stránky YMCy, která organizuje taky nějaký tábor pro maminky s dětmi - u Veverské Bítyšky(teď nevím, jestli jsem to napsala správně..). Já jsem tam párkrát byla se skautem na táboře - je to chatková základna v chatové oblasti směrem od Hartmann Rica, asi 2 km od B.
Ješťa+3 33814

3.7.2008 12:47:44
Ahoj Mirku,

asi nějaká rodnná rozepře, co? :-) Já bych každopádně přepírala hned po utření. S žínkou teda ani tak moc dobrou zkušenost nemám, naše Kristýna měla po porodu problémy s pokožkou, celé šestinědělí jsem jí utírala zadeček plínkou roztříhanou na čtvrtiny - po utření jsem plínku hned přeprala v ruce a často jsem tyhle plínky prala na vyvářku.

Ahoj Mirko, já jsem taky z Brna - kde jsi rodila? Naše Kristýnka se narodila taky 7.12. - na Obilňáku.

Kisli, ahoj, my taky přežíváme vedra, jak se dá :-( Já léto ve městě moc nemusím, letos fakt trpím, koncem července se budeme stěhovat, teď hodně makáme na našem baráčku, dovolená zatím v nedohlednu :-( Loni jsme celé prázdniny byli pořád někde pryč, tak mám v plánu si to za rok vynahradit. Docela mě láká nějaký tábor pro maminky s dětmi - nebyla jsi na nějakém s Klárkou?
akiba
  • 

dotaz - utírání zadečku

3.7.2008 12:34:29
Milé maminky,
našemu synovi bylo v červnu půl roku a nedávno jsme začali s příkrmy. To mělo samozřejmě dopad i na konzistenci jeho stoličky. No, je to takové zvláštní, ale myslím si, že když mu žena při přebalování otře zadeček do žínky a nechá ji i s "obsahem" zaschnout a až před dalším přebalováním ji jen v ruce opere a znovu použije, že to prostě není dobré. Podle mě, což si žena nemyslí, je to prostě eklhaft. Zajímalo by mě, co si o tom myslíte vy? S pozdravem tatínek Mirek
Kislice+2 20254

Re: Brno - prosinec 2007

3.7.2008 7:44:48
Ahoj Mirko :-) tak co holky, jak prezivate tahle vedra?? Co prckove , jak usinaji? Ja mam toho svyho furt u prsu...a snazim se ho drzet ve stinu, coz bohuzel nejde, kdyz mate starsi ditko tak dokonale...dnes jdeme na 3ti pichanec a taky na pulrocni prohlidku.Tak hezkej den vsem.

Brno - prosinec 2007

2.7.2008 17:44:31
Jeste pridavam cislo ICQ, kde jsem porad: 350191636:-):-D
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 175  [Dalších 35 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.