| Kislice+2 | 20254 |
Re: dotaz - utírání zadečku5.7.2008 19:51:48
))))))))) ajeje, opet nekdo, kdo si mysli, ze na diskusi maminek, ktere maji stejne stara pulrocni miminka by se melo debatovat o necem ZIVOTNE DULEZITEJSIM nez o tom jak nasi drobecci spinkaji, papaji, prdi a kakaji, ze?? No, tak proste staci kliknout na jine tema i na rodince je jich dost zajimavejsich nez to nase, pro nas proste jsou ti drobecci stredobodem vesmiru a vsechny veci kolem nich NESMIRNE DULEZITE prave ted..jinak ahoj holky, my dnes byli v ZOO, malej byl zlaticko, takze si to ta nase starsi krasne uzila...Jesto, my byli s Klarkou jeste kdyz jsem byla tehotna a prcek v brisku na SUMAVE na nejakem tydnu pro deti...ten aparthotel Sumava...najdes na netu...ale je to tam docela drahy, vim, ze hodne materskych center, plavani miminek a tak podobne organizuje podobne akce a byvaji i levnejsi... Grape, urcite si to bajecne uzijete, kor kdyz tam mate pribuzenstvo...tak krasnou dovcu! |
| Grape a Marťa+Dainka | 72373 |
|
|
Dovolená a vedra3.7.2008 21:41:55
Ahojky holky..tak mám zase chvilku, malý spí (konečně) a dneska se nevaří teplá večeře :o))
Ješťo, jedeme jako každý rok k babičce do Černé Hory, tedy tatínek jede autem a my přiletíme. Marťasovi bude sedm měsíců, sice zatím nesedí, ale cestování zvládá dobře. Hůř snáší horko, dost se potí hlavně na hlavičce, tak jsme dost zvědaví, jak bude ty subtropy zvládat. U moře je odlišné vedro, takové vlhčí a snad snesitelnější, než tady ve vnitrozemí bez moře. Stejně si myslím, že budeme většinou jen v našem apartmánu a na terase, ven se dostaneme jen brzy ráno a odpoledne. Máme tam zázemí a známe hodně lidí, navíc mluvíme srbsky, tak je to pro nás schůdnější. Říkám si, že pokud by nedejbože došlo k nějakým problémům, tak si snáze poradíme. Můj manžel a jeho bráši tam jezdili taky od půl roku a to bylo tehdy horší, žádná klima a tak. Pevně věřím, že to zvládnem bez problémů. Když jsem tady četla o příkrmech, tak my začali v pěti měsících hlavně na naléhání Dr. Marťas je velký a je stále plně kojený, zatím ani neumí pít z lahve, což je občas problém, protože se nenapije ani čaje. První bobek byl u nás šílený problém, chudák strašně plakal, celý se třásl, protože na tuhý bobeček nebyl zvyklý, bylo to krušné. Teď už je to lepší, dávám mu švestkovou přesnídávku a kašičku, jen nemám čas a prostor na odstříkávání mléka, tak uvažuju o odsávačce..máte s tím někdo zkušenosti? Musím vrátit kompl manžovi, tak se mějte moc hezky a opatrujte robátka. Dobrou noc.. |
| Mirka,Patik 07, Danecek 09 | 67234 |
|
|
utirani zadecku3.7.2008 18:38:05
ICQ je 350191636 a Skype mirunka53...
Budeme se tesit ![]() ![]() ![]() |
|
|
Re: dotaz - utírání zadečku3.7.2008 17:45:56
Ahojky,
rodila jsem u Milosrdnych a bylo to super....jinak jsem spis na ICQ nebo Skypu, tak si muzeme pisnout tam... Zatim ahojky Mirka a Patricek ![]() ![]() |
| ppájjaa | 68451 |
|
|
Re: dotaz - utírání zadečku3.7.2008 14:47:55
Ahoj tatínku Mirku,
asi bych se měla zastávat ženské,ale určitě máš pravdu Ty.Je dívné nechat špinavou žinku a přeprat jí až před dalším přebalováním.Určitě by se měla prát hned,myslím ,že to je logické. Já osobně používám jen mokré ubrousky,míváme tuhé bobky Pokud má plínku plnou a hovínka všude,tak jí rovnou vezmu do koupelny a zadeček umeju.Třeba se to manželce stalo jen jednou a Ty jsi zrovna byl u toho.Tak si to v klidu vysvětlete a domluvte se,že tu žínku budeš tedy přepírat po otření Ty ![]() |
| Ješťa+3 | 33814 |
|
|
Re: dotaz - utírání zadečku3.7.2008 12:54:15
Ahoj Grape, kam letíte? Ať se můžu aspoň pokochat nad Tvým příspěvkem
Ahoj Lenti, vy se chystáte někam na dovolenou? Nedávno jsem narazila na stránky YMCy, která organizuje taky nějaký tábor pro maminky s dětmi - u Veverské Bítyšky(teď nevím, jestli jsem to napsala správně..). Já jsem tam párkrát byla se skautem na táboře - je to chatková základna v chatové oblasti směrem od Hartmann Rica, asi 2 km od B. |
| Ješťa+3 | 33814 |
|
|
Re: dotaz - utírání zadečku3.7.2008 12:47:44
Ahoj Mirku,
asi nějaká rodnná rozepře, co? Já bych každopádně přepírala hned po utření. S žínkou teda ani tak moc dobrou zkušenost nemám, naše Kristýna měla po porodu problémy s pokožkou, celé šestinědělí jsem jí utírala zadeček plínkou roztříhanou na čtvrtiny - po utření jsem plínku hned přeprala v ruce a často jsem tyhle plínky prala na vyvářku. Ahoj Mirko, já jsem taky z Brna - kde jsi rodila? Naše Kristýnka se narodila taky 7.12. - na Obilňáku. Kisli, ahoj, my taky přežíváme vedra, jak se dá :-( Já léto ve městě moc nemusím, letos fakt trpím, koncem července se budeme stěhovat, teď hodně makáme na našem baráčku, dovolená zatím v nedohlednu :-( Loni jsme celé prázdniny byli pořád někde pryč, tak mám v plánu si to za rok vynahradit. Docela mě láká nějaký tábor pro maminky s dětmi - nebyla jsi na nějakém s Klárkou? |
| akiba |
| • |
dotaz - utírání zadečku3.7.2008 12:34:29
Milé maminky,
našemu synovi bylo v červnu půl roku a nedávno jsme začali s příkrmy. To mělo samozřejmě dopad i na konzistenci jeho stoličky. No, je to takové zvláštní, ale myslím si, že když mu žena při přebalování otře zadeček do žínky a nechá ji i s "obsahem" zaschnout a až před dalším přebalováním ji jen v ruce opere a znovu použije, že to prostě není dobré. Podle mě, což si žena nemyslí, je to prostě eklhaft. Zajímalo by mě, co si o tom myslíte vy? S pozdravem tatínek Mirek |
| Kislice+2 | 20254 |
Re: Brno - prosinec 20073.7.2008 7:44:48
Ahoj Mirko
tak co holky, jak prezivate tahle vedra?? Co prckove , jak usinaji? Ja mam toho svyho furt u prsu...a snazim se ho drzet ve stinu, coz bohuzel nejde, kdyz mate starsi ditko tak dokonale...dnes jdeme na 3ti pichanec a taky na pulrocni prohlidku.Tak hezkej den vsem. |
|
|
Brno - prosinec 20072.7.2008 17:44:31
Jeste pridavam cislo ICQ, kde jsem porad: 350191636
![]() ![]() |
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.