| Mishaczek+Tygříci 07+Daník 10 | 45961 |
|
|
Re: ...24.6.2008 16:31:38
To byl jeden z podnětů proč sme se chtěly stěhovat i my... Dopadlo to jak to dopadlo, nemá cenu to rozmazávat :)
Děkuji za hlas... Kluci jsou zlatí. ![]() ![]() ![]() |
| Ješťa+3 | 33814 |
|
|
Re: ...24.6.2008 16:20:31
Ahoj Mishaczku, o mně je vidu a slechu tady na Rodině
![]() Poslala jsem vám hlas, máte opravdu super krmení malých tygříků i tátův komentář je super Kluci jsou docela drobečci - oproti naší Kristýnce, která je kus ženské (v půl roce má 7,4 kg). Jinak Týnka je zdravá (měla problém s atop. ekzémem, který se jí objevil poté, co jsem jí začala dávat kašičku - asi to měla z krav. mléka v kaši), jen nějak špatně snáší ta vedra, má problém s usínáním, dlouho kňourá, převaluje se, nevím, jak jí pomoct :-( Snad jen doufat v ochlazení. |
| Kislice+2 | 20254 |
Re: ...24.6.2008 15:34:22
presunuly ne presunuli...
![]() |
| Kislice+2 | 20254 |
Re: ...24.6.2008 15:33:50
![]() ja nepsala, ze jsem znama, jen ne zcela neznama....bezejmenna, anonym..nebo tak neco...pac vim, ze nektere diskuse se presunuli, protoze tam chodila osoba, ktera se pouze vydavala za nekoho kym nebyla, t.j. zadne deti nemela a davala tam fotky stazene z netu a tak podobne...takze tim jsem se chtela predstavit, jakoze u me to fakt nehrozi, pac me na lednu 05 znaji velice dobre... jinak hlas jsem zaslala a teda klobouk dolu, dvojcatka to musi byt narez... ![]() |
| Mishaczek+Tygříci 07+Daník 10 | 45961 |
|
|
Re: ...24.6.2008 14:23:10
Nazdárek tak koukám že se to tu pokoušíte oživit. Hodně štěstí :)
Ješťo o Tobě ani vidu ani slechu... Co Týnka, je zdravá? teď toho všude lítá to je děs... Kislice možná seš známá ale já tě neznám Takže sem Michaczek a mám dva tygříky 12.12.07 ![]() Jinaksi dovolím hodit sem odkaz, když dáte hlasík tak budu ráda když ne tak je to vaše volba, za to první předem dík :) http://www.hamanektv.cz/cs/soutezni-videa/254-obrazek/ |
| Kislice+2 | 20254 |
Re: ...24.6.2008 14:17:17
Jesto, nojo, to jsou ti starsi brachove...
znam z okoli...Klarka nastesti brachu miluje a zarleni neznam ...musim zatukat...ono to muze jeste prijit...fakt je to supr segra, chuva, pomocnice a to byl Pavlik hodne narocne miminko...trapilo ho brisko, task byl dost chovaci. Jak to bylo u vas?? |
| Ješťa+3 | 33814 |
|
|
Re: ...24.6.2008 13:21:20
Kislice, tak to je Pavlík vážně šikovný, Kristýnka se taky plazí, ale celou místnost zatím ještě nezvládá, spíš kam ji brácha navádí (např. "Týno, šuplík" - a už jí ho otvírá, potvůrka). Jinak naše Kristýnka je bráchovou výchovou dost poznamenaná, skoro vůbec ji nezajímají chrastítka a jiné miminkovské hračky, nejradši mu bere autíčka, letadla...
S příkrmy to máme podobně, taky jsme začali + kojím. Já zeleninu kupuju, kvůli atop. ekzému nám na kožním nedoporučili kupovanou zeleninu ve skleničkách (barviva, konzervanty..., které by ten ekzém zase mohly spustit). Jak Klárka přijala Pavlíka? Bojovali jste nějak se žárlením? |
| Kislice+2 | 20254 |
Re: ...24.6.2008 9:04:28
ahoj Jesto....nee, nestihli...rozbalovali sme po prichodu z porodnice, coz bylo na narozeniny Klarky (28.12.)...deticky mam presne 3 roky od sebe
![]() Kristuldo ja doufam, ze se to casem rozjede tady (jestli to bude zitra nebo za rok je mi vcelku fuk, ja uz domovskou diskusi mam), vsak se za nama obcas stavte vy ![]() Pavlikovi je dnes presne pul roku, vcera si k nim nadelil darek zacal se bravurne plazit, fakt se preplazi z jednoho konce mistnosti na druhy a ma z toho ohromnou radost... ![]() taky uz asi tyden prikrmuji zeleninkou (jinak kojim) a vcera uz zbastil celou sklenicku (kupuji Bio od Hippu, protoze zatim nemam zeleninku z vlastni zahradky a jaksi ani cas nakupovat a tu mrkev co maji u nas v krame bych nedala ani do polivky...) |
| Kris,Andělka12/07Matýsek05/10 | 57855 |
|
|
Re: ...23.6.2008 22:22:59
Holky ještě by ste mohly jít za nama, na Dámu, je nas tam 6. takže takový vzdušnější a žádně extrémní dočítaní.
![]() |
| Ješťa+3 | 33814 |
|
|
Re: ...23.6.2008 15:28:08
Hani, to mělo být pro tebe, ne pro Tvou malou Hančí
![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.