| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 48437  [Dalších 48197 >>]
Petruška-Mia 01/08+Tobik 06/13 65307

Re: pozdrávek

2.10.2008 11:05:26
Ahojky Kristýýýýý!!

joo to já vím a neboj se že nejsem drsná zrovink dneska ráno jsem prostě ještě nebyla schopná stávat v půl 7 tak jsem jí fkla do postýlky a hrála si tak jsem usla pak začala plakat tak jsem si jí vzala k sobě že bude spinkat a nic tak znova atak to šlo až do 9 až usala a já sní do 10.15 aspon něco!!!ale ty noce je to děs nemám nato jí nechat řvát když jsem vyčrpaná a manža stává v 5 do práce a ještě ke všemu ty zuby tak nevím
hajaja2 65408

2.10.2008 11:02:52
Peti právě, že není, prosvítá skrz dáseň, ale ještě se prevít neprořezal...
ty marode, taky se z toho nevyhraneš co??? je to naprd, když člověka něco bolí...

tady je taky nic moc, ale až se prdek vyspí a nadlábne, tak jedeme do Hypernovy, mají tam akci na dětský věci, potřebuju plíny, ubrousky a hlavně akce na papáníčko - od sunárku dvě koupíš a třetí zadarmiko...
a taky si chci spravit náladu, tak projdu celej obchoďák :o) mám zase debinu, páč v sobotu jdeme na svatbu a klasika nemám co na sebe - no zase to asi zvládnu ve svých úpletových těhotenských šatech... hrůza!!! tak se zkusím po něčem podívat, ale stejně na mě nic mít nebudou... měla jsem jít zítra večer na nehtíky, jenže mamce přehodily směnu, tak si můžu akorát nechat zdát, chtěla jsem aby mě sestřenka ostříhala páč už to mám odrostlý a nedrží mě to - no je odjetá pryč... manža má slejzák, takže i kdybych se chtěla objednat do salónů a nehty i vlasy ,tak mám prostě smůlu, a tak sem nevyspalá a naprdlá...

nevím, ale myslím, že ty puzzle v Ikey nemají, já je kupovala v bambuli - deset dílů za 199,- jen takový obyč s číslama a mutantníma zvířátkama...

Kloko držím palečky, ať se Norbík umodří a dlabe...no a ono mu asi půl dne bez dlabance neuškodí neboj a třeba to bude mít efekt, jak radila Krista - tímto zdravím a smekám před maminou dvojčátek - jsi borec jak to všechno zvládáš, mě by asi odvezli, kolikrát mám co dělat s Jendou...
Krista+2x1/08 69342

2.10.2008 11:02:11
Kloko - do hysterického pláče to nesmí dojít, protože to by lžička fakt nešla ~:-D Uvidíš, držím pěsti.

Muffi - jsem ráda, že se Tvá obava nevyplnila ~j~

Petruško - nevím, co přesně Miu trápí, ale zkus na ní být taky trochu drsnější. Ono to občas těm drobečkům neškodí ~j~
Petruška-Mia 01/08+Tobik 06/13 65307

2.10.2008 10:54:06
Ahojky mamky!!

tak noc opět KATASTROFA A já už z toho padám na hubu a ke všemu mě dneska bolí hlava zuby ucho na pravé straně co to je???????a taky ta prdelína od tý injekce je to taky možný že mě bolí celá půlka a docela dost nemůžu se ani na ní lehnout!!!

Počásko n prd takže zase mám náladičku!!

hajaji tak zoubek konečně venku tak super jooo to je mazec co"""""~;)
MIU VČERA PAPALA DOCELA DOBŘE I VÉČU ALE OPĚT FORMOU HRY NATO JÁ UŽ VEČER FAKTICKY NEJSEM ZVĚDAVÁ ALE CO NADĚLÁM!!!!!!~:(
Příští týden jedu k kdyby trakaře padali do tý Ikei a chci se zeptat májí tam ty puzzle na zem veliký??????chci Miu udělat takový kouteček v obýváklu na hraní....

Bochi držím palečky držte se !!!
Kloka + 3 63919

2.10.2008 10:32:42
KRISTO, zatím to jde. Kojila jsem ho naposledy v 6. Od té doby si dvakrát vzpomněl, že má hlad, a pozřel dvakrát jednu lžičku zeleninky, vypil trochu vody. Víc nechce, tak má smůlu. Jinak zatím ani moc neřve, jen trochu nadává ;-). Jsem zvědavá, jestli se to nějak zlomí...ale nedovedu si představit,že v nějakým záchvatu hladovýho pláče nakonec bude jíst ze lžičky...???
muffy+Vojtíšek08+Matýsek09 47032

2.10.2008 10:31:58
Matějovskýho taky můžu!!!Máme pro sebe vše od něj,pro Vojtíška zatím jen krtečka.

Hajaji,tak paní psala,že tak to stačí-kód zboží + velikost.ID je 8911,pokud bys chtěla.
Bára+3♀ 43220

2.10.2008 10:26:36
Ahoj holky!
Já jsem dneska chtěla objednat povlečení od Matějovskýho, ale mají na nás moc velký polštáře~;(( tak jsem jim písla, jestli by šlo ušít i něco na míru. Jsem na tom povlečení tak nějak závislá, mají tam fakt supr kousky, tak jsem zvědavá, co mi přijde za odpověď :-)

My se chystáme s kámoškou do Tchibo outletu, mají tam prý super věcičky. Nerada nakupuju oblečení přes net. vesměs jsem to udělala ted poprvý na tu kombinézu. tak uvidíme, co tam bude. chystáme se tam po výplatě, tak dám pak reference!

2.10.2008 10:24:43
Jdu vařit,pa!

2.10.2008 10:24:19
Kristo,Kloka je asi po snídani kantáre~;)

Hajaji,objednávám prvně,paní mi doporučila Moni(B+T).Napsala jsem jí objednaví čísla(kódy) a velikost a uvidíme.Snad to stačí. Jo a vybíráš si to přímo na : www.next.co.uk
Když tak Ti písnu ID té paní,pokud bys chtěla.
hajaja2 65408

2.10.2008 10:19:59
Muffy - taky jsem přemýšlela, že bych Jeníkovi na zimu něco objednala - ale nikdy jsem takhle nic neobjednávala... jakým stylem ty věci vybíráš? přímo někde z nextových stránek a pak jen písneš osůbce co to zprostředkovává na mmb nějaký kód toho výrobku? nebo jak to chodí... poraď plíííís
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 48437  [Dalších 48197 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.