| Krista+2x1/08 | 69342 |
|
|
Re: pozdrávek2.10.2008 10:19:34
Kloko - jak dopadla snídaně??
|
| muffy+Vojtíšek08+Matýsek09 | 47032 |
|
|
Re: pozdrávek2.10.2008 10:10:51
Tak jsem si udělala radost a objednala pár věciček z Nextu.Cenu tatínkovi říkat nebudu,v rámci zachování jeho zdraví.Moni,vzala jsem to od té Tvé kamarádky.No a velikost 12-18 musí být v poho.Už se těším.
|
| Písanka | 70755 |
Re: pozdrávek2.10.2008 9:32:39
Ahojky všichni,
tak včerejší návštěvy jsem si opravdu užila, ale večer jsem se sem už nedostala. Vojtíšek je mrzutý a noc byla dost hrozná. Lezou mu horní zoubky jeden už se prořízl a ten druhý vypadá tak do zítřka. Ke všemu vůbec nespí přes den. Včera spal 20min. dopoledne a 15 min. navečer, když jsme jeli domu a spát šel v 20 hod. a to už většinou dávno spí. Teď usnul, tak jsem se šla podívat, co je tady nového a musím jít něco dělat, než se vzbudí. Koukala jsem, že jste včera řešili autosedačky. Vojtíškovi nožičky koukají už dávno, ale hlavu má v pohodě. Chceme koupit sedačku,až bude pořádně sedět. Taky už se tam nemůže moc hýbat, když je te´d víc oblečený. Taky vypiloval pohyb. dělá něco mezi plazením a popolízáním, a když chce, tak je to fakt rychlost. Když je na čtyřech, tak si zkouší dát nožičku jakoby pod sebe, do sedu, tak jsem na něj zvědavá. |
| hajaja2 | 65408 |
|
|
Re: pozdrávek2.10.2008 9:19:56
no Kloko - právě mu prosvítají, tak doufám, že už brzy vylezou, taky má trochu průjem, ale to je k tomu... je to první, tak představa, že nás jich čeká ještě dalších 19 - no to mě jímá hrůza!!!
Zozi tak aspoň, že se Mišulka trochu umoudřuje :o) jinak když potřebuju něco nutně udělat, tak dávám Jeníka taky do sedačky, páč jinak bych nic neudělala a ta půl hoďka ho nezabije, když už sám krásně sedí :o) většinou mu ještě dám hračky, ať má co házet na zem a zpívám mu :o) no u nás je zas ten "problém" že je zvyklý na sovu postýlku a se mnou v posteli neusne... což je na jednu stranu super, ale na druhou naprd, páč když ho něco trápí, tak aby zabral musím u něj sedět u postýlky... dneska koukal chvilkama na kouzelnou školku Bila a Bena a nevím jestli to byla náhoda, ale začal žvatlat kyti - kyti, no je to moje láska... |
| Zozinka | 66370 |
|
|
Re: pozdrávek2.10.2008 8:57:41
Ahojky,přeji hezký den,aspoň u nás to počasí vypadá docela dobře,svítí i sluníčko
![]() Hajají,to máš pravdu,když muže pojíjet a ponocovat tímto stylem,může být vzhůru i s Honzíkem ![]() Muffy,no šla jsem spát ve 24h,Miška se dnes budila častěji,ale vždycky pak usnula,asi kolem 4h plakala,cpala ručičky do pusy,ty zoubky nás taky tak trápí a to jsem si jí vzala do postele a kojila a spaly jsme spolu do 8h. pořád si sedá,včera to vypilovala a už jí nebaví být ani na bříšku.teď sedí v židličce,protože bych nedělal nic jiného než u ní seděla taky ,ještě totiž občas žuchne. |
| Kloka + 3 | 63919 |
|
|
Re: pozdrávek2.10.2008 8:54:54
Dobré ráno!
Hajajo, to je teda šílený! A zoubek už mu prosvítá? Norbíkovi teď lezly horní jedničky (naštěstí obě najednou) a to asi ve čtyřech fázích, vždycky pár dní bylo znát, že ho to bolí a budí (ale nebylo to teda zdaleka tak strašný!) a pak se to zase třeba na týden uklidnilo. A když začly prosvítat, tak pak byly opravdu snad do dvou dnů venku. Tak třeba dneska zoubky vylezou a bude klid. Norbík mi dnes vstával v 6 ráno...na to teda fakt nejsem zvyklá a nejsem na to ani zvědavá. Manžel se docela nasmál, když mě našel s dekou a polštářem u něj v ohrádce nicmméně pokusy o usnutí ztroskotaly...Norbík se neustále snažil kombinovat mámu s různýma oslintanýma hračkama a při tom se prostě spát nedá Máme teď kombinační období ![]() V 7:45 zase vytuhnul a spí. A já přemýšlím, jestli mám zkusit to mírné vyhladovění, com i včera radila Krista. Asi do toho půjdu. Takže mu jdu k snídani ohřát jeho milovanou zeleninku. Mám tam květáček+brokolice+brambůrky. Dřív mu to chutnalo, prevítkovi. |
| hajaja2 | 65408 |
|
|
pozdrávek2.10.2008 8:39:48
ahojda holky,
tak noc to samé v bledě modrém... no křivdila bych mu, dnes nebyl hodinu vzhůru, ale četnost buzení stejná... a manža??? vyhlásila jsem mu válku... jak byl na tom školení tak tam totiž chlastali až do rána, takže byl dost grogy, ale to mě nezajímá... když může být vzhůru kvůli zábavě, tak snad i kvůli synovi ne? a on chrápal celou noc jak zařezanej a ráno mi jen říká promiň... zub samozřejmě nikde a navíc má dnes mazlící a nosící a tulící náladu... chce se jen chovat.. to toho udělám... :o) |
|
|
Re: Zozi2.10.2008 7:41:17
Tak,Zozinko,v kolik jsi usnula?
![]() Hajajo,tak co dneska? Bochi,drž se. Uááá,právě mi zdrhlo dítě z pokoje.Když chce,tak se plazí sakra rychle ![]() ![]() |
|
|
Re: Zozi2.10.2008 7:40:06
Dobré ráno,holky!
Zubař za mnou,dala konečně nějakou stálejší výplň a za tři měsíce na to přijde plomba nebo korunka ![]() Moni(B+T) nebo další,které máte něco z Nextu.Poraďte,prosím velikost.Mám vzít 12-18,vydrží to nějakou dobu???Máme 8,06 a 72.Já totiž teď dostala nějaký kabátek(neznámá značka),velikost 24měsíců a je nám akorát.Tak když to přeci jen stojí víc peněz,tak ať to nemáme na jeden měsíc.Děkuju!!! |
| Zozinka | 66370 |
|
|
Re: Zozi1.10.2008 22:33:22
Bochi,budeme na Tebe myslet,držíme palečky ať jsi silná.
Hajají,tak držím palečky,ať je noc lepší a už tek zoubek vykoukne a máte pokoj. My zatím docela dobrý,usnula po minutě v postýlce,zatím 3x jsem šla pohladit,vždycky chudinka seděla v postýlce a volala tak slabounce .teď zase spinká,uvidíme jak do rána,ale i tohle mi hrozně pomáhá...tak holky dobrou noc,doufám,že nebudu čumákovat zase do 3h.papa |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.