| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 48437  [Dalších 48177 >>]
muffy+Vojtíšek08+Matýsek09 47032

Re: Zozi

1.10.2008 22:16:05
Hajajo,to je síla.To je první zoubek??Ten byl u nás příšerný,druhý byl lepší a teď to vypadá na nějaký další,ale poprvé to byla fakt síla.

Mám v sobě výborné ledové víno a jak se říká,ve víně je pravda,chytla jsem se s manželem,tak jdu raději spát.

A ještě jsem si uvědomila,že mám ráno zubaře,tak jsem fakt odvázaná...

Dobrou!

Bochi,zítra se drž a dobře to zvládněteR^
hajaja2 65408

1.10.2008 20:02:58
ahojda holky,
Bochi moc držím na zítra palečky ať to zvládneš! holka drž se!!!

teda ty zuby nám fakt dávají zabrat... je protivnej jak mraky... za celej den spal tu hoďku ani po plavání ne - to zavřel oči tak na pět minut... no doma byl pak v poho, hrál si, žvatlal a dělal kravinky - já na chvíli usla takže ho měl na starost manža, dělal večeři a myl nádobí a furt na Jendu - tam nelez, to nesmíš, to nedělej... no nevím z jakýho důvodu, že ho prostě do židličky nedá, aby měl aspoň na tu práci chvíli klid, já fakt byla kantáre a nepoužitelná a jak ho pořád nosil na deku hrací + únava, tak to začlo, protivnej hrůůůůůza... koupat se nešel, když byl v bazénu, jen převléct a najíst já opět neměla nerv ho krmit, tak jsem si chtěla ulevit flaškou... nechtěl a sápal se jen po prsu, tak ze lžžičky nechtěl a jen prso, tak jsem ho dala do postýlky s tím, že na to nemám nervy a jde spát bez jídla... pak to zkoušel ho nakrmit manža taky nic... tak řval asi 15 minut v postýlce a šla sem to zkusit zase já, no vypil celou flašku, dal si půl lahve čaje a ještě kozinu (jasně že mu dám mlíčko ode mě, ale až sní véču... no boj ukrutnej, teď už spí a já jdu za chvíli taky, tak jsem zvědavá co zas v noci předvede... celej den jsem mu dávala tu chamomilu tak doufám, že to bude lepší... prosvítá mu spodní pravá jednička, ale není prořezaná, já vím, že to má prdelka těžký, ale tím, že takhle kraví nám to teda neusnadňuje a sobě si akorát přitěžuje... jééé sory za román...
Bochi,Davča+Verunka 63832

1.10.2008 19:26:08
Holky držte mi palečky na zítra..
Ať jsem silná.
Tak za dvě hodky asi dorazí ségra..snad nebudem bulet obě..(no asi jo)

Zozinka 66370

1.10.2008 19:19:51
Bochi,to jo.jen doufám,že se to zlepší úplně,ale i tohle je pro mě balzám:-)Verunka je šikulka,Miška ještě na kolínkách není,ale vypadá to,že asi každou chíli bude.u ní je to tak,že pořád nic a pak vše najednou:-)
Bochi,Davča+Verunka 63832

Zozi

1.10.2008 18:35:21
No to je fajn,zpráva,co???R^~;)
To u nás stále stejné..zrovínka jsem jí uložila,dnes opět spala jen hodku a čtvrt a to od 11...takže už by déle nevydržela.

No a v noci stále kojo tak 4x

le začínáme lézt!!!!!!!R^Už je na čtyřech a snaží se dávat nožičky i ručičky tak jak se to má a občas se jí to i povede no a když má o něco se opřít,jakož e o mne např.tak se i postavila,ale to bylo fakt poprvé...i když fakt zkouší ty nohy..takže asi otázka čásku co"?~;)
Zozinka 66370

Re: Kloko

1.10.2008 18:14:04
Ahojky

Hajají,četla jsem jak Jeník dnes v noci řádil,držím palečky ať to byl jen takový úlet a nemáte to dýl.fakt už jsem myslela,že mi bude z toho hrabat.ale naštěstí se konečně vše obrací k lepšímu,na dnešek jsem kojila 2x za noc a vždycky zase spinkala dál v postýlce.musím to nezakřiknout,doufám,že se blíží ta noc,kdy bude spát celou.

ale já mám problém:,jak jsem byla zvyklá,že nespím,tak jsem včera čumákovala do 1:15h u pc a pak ještě 2h nemohla usnout.prostě to nešlo,ale spala bych ráno.vstávaly jsme po 8h....doufám,že se taky zase naučím spát i já~:-D

a musím se taky pochlubit,Miška začala lézt,pozadu,je jako ráček,je to moc roztomilé:-)a dnes si začala sedat sama i na dece.leží na břiše,hodí nohu za seba e jde do sedu.už jsme odmontovali madla u šuplíků,páč to si je začala otvírat~;)
Krista+2x1/08 69342

1.10.2008 17:49:50
Ahoj Muffi a ostatní !!

Kloko - my to hladovění měli jen jako denní terapii. Nakonec vyloženě nebyli o hladu - vynechali jsme jen 1-2 jídla. Příkrmy, které odmítli, nebyly nahrazeny prsem. Třetí jídlo už zbaštili s chutí. Inu hlad je nejlepší kuchař. Důležité bylo, že pochopili, že prso nebude.
Kozovka+Verča 8/04+Tom 1/08 56775

1.10.2008 17:13:38
Věřím,že tě to dojalo,že jsi byla štěstím bez sebe :-) :-)
Třeba je to krok k tomu,že se ti rozjí ......

Třeba některé děti potřebují,více času a nebo si zvyknout na tu lžičku............
Náš Tom,se mi začíná dávit z větších kousku(skleničky od 8m)tak mu to musím ještě pokud to jde rozdrtit,protože mi nechce otvírat pusu,ale dělá to jen pár dní...
Poprvé dnes,jsem mu dala rozmačkaný banán,vůbec o něj nestal a pak jsme mu ho aspoň dnes smíchla pak s jogurtem,snad 2lžičky snědl a pak sem do něj nic nedostala a musela jsem odejít pro něco jiného.Zblajznul jablka s piškotami.........myslím jestli ho neštvaly ty kousky ....~k~
muffy+Vojtíšek08+Matýsek09 47032

1.10.2008 17:12:24
Baruš,nezkoušela,ale byli u nás známí,kteří mají skoro tu samou(jen 9-36kg) a ono z toho vylézt nejde.Ten pultík se tam zasune a pás jde vlastně přes ten pultík a drží ho pevně.Takže pás podle mě neodtlačí.Ale praxe ukáže!!~:-D

Kristo,ahoj!

Kloko,ty zelený jsou totiž fakt super.

A pro ty,které jsem pobavila kohoutem,právě přebaluje manžel a dělá ze sebe vzteklýho psa.Škoda,že nemám po ruce kameru!!~:-D~:-D~:-D
Kloka + 3 63919

1.10.2008 17:05:01
KRISTO, Norbík teda nejí ani sám to, co si může držet v ruce. Křupku si drží, protože se mu přilepí k ruce, a postupně jí sežmoulá, ale vlastně o ní vůbec nestojí. A když mu dám kousek jablka, tak ho chvilku baví ho oslintávat, ale velmi rychle ho zahodí a víc se o něj nestará. švestku a banán okamžitě rozdrtil do takový podoby, že jsem dost litovala, že jsem to vůbec zkusila...nicméně za celou dobu, co jsem se na to vydržela dívat ho ani nepadlo si kousek dát do pusy. Takže takhle to u nás taky nejde. Nezabírá ani krmení tatínkem.
No a jak dlouho teda trvalo u vás to hladovění, než něco snědli? A to ti třeba i o hladu usnuli? Naprosto chápu, že jsi na děti přísnější, zvlášť když máš dvě! Mně docela tečou nervy i z jednoho, když sleduju, jak každý den vytrvale odmítá to, co od začátku naprosto v pohodě jedl...

KOZOVKO, nevím, ale on normálně asi dva týdny jedl taky jenom zeleninku, pak jsme přidali maso a celkově až asi po třech týdnech bez potíží jsem mu dala tu kaši. Asi pět dní jedl všechno - v poledne oběd i večer kaši a pak najednou z ničeho nic prostě nesnědl ani sousto ~;(( Tvářil se, že se dáví a odmítl cokoli polknout. Včera, když na mě po několika týdnech otvíral pusinku na tu meruňkovou přesnídávku, tal mě to skoro dojalo...tak dlouho jsem to neviděla...
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 48437  [Dalších 48177 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.