| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 48437  [Dalších 48147 >>]
Petruška-Mia 01/08+Tobik 06/13 65307

Re: autosedačka

1.10.2008 11:08:14
Bochi je mi to líto drž se !!Já mám mlíka nějak hodně ale už nééé asi tikové Miu jak pořád papá taks e děla nové a nové to je fajn

1.10.2008 11:07:02
hAJAJI TAKY SE TRÁPÍŠ CO MOC NEDOČÍTÁM ALE TEBE JSEM SI DOČETLA JE TO STRAŠNÝ CO TO JEJICH SPANÍ...
Jo a to se musím pochlubit~;)~;)Mia rýmu jako blázen v noci a ta moje odsávačka jsem u toho udejchaná jako kráva Miu řve tak jsem na ten konec co se dává do mí pusy nasadila ustřihnutý dudlík omotala páskou a nasadím na vysavač a jedu a jde to SUPROVĚ~j~~j~~;),ten dudlík je stejný rozměr jako ta hubice od vysavače tak tam skvěle sedí!!!!

aaaa Miu mi momentálně spapala snídani už to začíná ,ale taky už mi papá sušenky už se to naučila polykat a už se mi taaak nedusí,nutím jí i hodně pít protože má strašně tu hustou krev tak jsem jí včera nakoupila ty mrkvový a jablíčkový šťávičky at jí to chitná a bumbá,taky už baští jogurtík actívii bílá a dávám jí tam ty sušenky no prostě samý dobrůtky ať papá~s~~s~~s~
Bochi,Davča+Verunka 63832

1.10.2008 11:06:21
A jinka Petru, u nás taky nic moc jídlo i spaní...asi také zoubky..navíc zítra ten pohřeb...no snad neztatím mlíčko to by bylo~Rv~Rv

1.10.2008 11:05:22
Petru držíme stále palečky!!!

Muffy,bojuju furt s koupí toho nánožníku..Ty máš od Emitexu??Já hledám na mm b a tam jsem viděla,že paní ušije prý lepší vypadá než Emitex...ale to víš,nevím,pro který se rozhodnout.Cena je tak nastejno.Napiš mikterý máš a jak jsi spokojená.díky
Jo a k tomu špenátu,já neobjevila jinou sklenku než tu malinkou špenát brambor..prostě jiná není např.samostantě špenát nebo s masikem...Vy jo holky??

1.10.2008 11:02:02
Ahojky!!

tak jsem zase tady!!!

Hajaji já ještě nemám tu židličku nějak nejsem schopná ject do Prahy a koupit jí v ikei~:(~:(~:(chtěla jsem si jí pořídit cestou zpátky z Hartmanic ale nechtěla jsem Baruš obtěžévat a hlavně už jsem byla zralýá na dr.... no ted to nějak nezvládáme ALE UŽ SNAD PŘÍŠTÍ TÝDEN VYRAZÍME UŽ MUSÍM KVŮLI miuŠCE!!

Jinak už nevím v kolik bych Miušce měla dávat večeři ,večeří v 19 hod.a to si myslím že není taaak pozdě a nebo joo???Unavená asi nebude protože je pak ještě vzhůru do půl 21 jak kdy~;((,Juinak včera večer opět hra k večeři posadili jsme jí do tý židle ke stolečku co tatka vyrobil a já krmila s tou kaší a mlíčkem a hodně banánu pusinu nechtěla otevírat tak jsem nad ni chrastila vším možným a to vždy pusinu otevřela ale tako už to dál nejde mám nervy,,,i pořád špatně spí.Dám jí v půl 20 do postýlky a usne kolem tý půl21 a pak je od 22 vzhůru a tak to jede celou noc a pořád už týden jsem taaak vyčerpaná,nevím jestli to jsou ty zoubky.

Ano v Hartmanicích byla nejúžasnější,nejhodnější ,nespavější co jí znám ale doma to je hrůza už i manža říkal že to tak už nejde že to nemůžu vydržet...~;((je hodná hravá usměvavá roštácká ale to jídlo a spaní ~:(~:(~:(,
Jinak krev je vpořádku jen trošičku jaterní testík byl vyšší ale to prý je malinkato tak se to uděla kontrolní za 3 měsíce a příští týden ještě půjdem na váhu ,jinak hovínka jsou už jen 3 krát za den a už mi i vypadlo z plínky takže SUPER~:-D~:-D~:-D~:-D
muffy+Vojtíšek08+Matýsek09 47032

1.10.2008 10:44:33
Bochi,špenát ve sklínce.U toho se taky bojím.Pa.

1.10.2008 10:39:47
Baru mají ji v Albertu,Bile....a všude ve zdravé výživě..tu červ.čočku.

Těstovinovou rýži jsem také sehnala snad nakonec v Bile..v Tesku mají velké kulové~Rv

1.10.2008 10:39:46
Baru mají ji v Albertu,Bile....a všude ve zdravé výživě..tu červ.čočku.

Těstovinovou rýži jsem také sehnala snad nakonec v Bile..v Tesku mají velké kulové~Rv

Re: nová ikonka

1.10.2008 10:37:59
Muffy a to kupuješ jaký špenát???Nebo je to sklenkový??Já bych jí chtěla vařit špenát,ale bojím se,že říkají,že má být jen sklenkový.Tak nevím,jak vy,zda kupujete např.mražený a jaký??Jelikož do některých je přidáván česnek,smetana či vejce..atak.
No a asi budu vařit i z nemražených zelenin..Jak to děláte převážně vy????
muffy+Vojtíšek08+Matýsek09 47032

Re: nová ikonka

1.10.2008 10:18:02
Baru, já ji mám z Billy,ale včera jsem ji viděla tady v jedné vesnici v COOPu.Takže fakt skoro všude.

My nakonec koupili Kiddy Infinity Pro.Podle crashtestů jedna z nejbezpečnějších autosedaček.Nemáme Isofix.Uvidíme,ale vypadá dobře.

Já malochovi vařím řýži s mrkvičkou a špenátkem.Ten mi to zas hodí na hlavu~j~.Ale jogurt k svačině jí jak blázen.Nestačím nabírat,pořád má otevřenou pusinu.Naučila jsem ho než jdeme jíst,co budeme dělat? a tak jako mlaskám nebo jako pusinuju naprázdno.No a on to teď dělám kdykoli vidí něco k jídlu.Včera jsme s Pavlem večeřeli a on nám to zvukově doprovázel.

Zatím pa.
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 48437  [Dalších 48147 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.