| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 48437  [Dalších 48137 >>]
Bára+3♀ 43220

nová ikonka

1.10.2008 9:58:19
Ahoj holky!
jsem to já, vaše "stará" Bára. Tahle Ikonka už je konečná a bude tady hodně dlouho na vás koukat, tak snad si zvyknete. Je taková nepřehlédnutelná, tak hned budete vědět o koho jde~;)~:-DR^
Bára+3♀ 43220

Re: autosedačka

1.10.2008 9:45:28
Já byla včera v Globusu, lítala tam jak hadr na koštěti a nikde nic :-( zkusím dnes Kaufland...
Jdu vařit holkám něco k obědu. včera jsem nakoupila mraženou zeleninu, tak uvidíme, jak jim to bude šmakovat~:-D tak zatím pa pa, pak se ještě ozvu, jestli to stihnuR^
hajaja2 65408

1.10.2008 9:41:08
Baru já jí koupila v Albertu...

není před čím smekat, utahaná jsem teda jak po tom největším flámu, ale vím, že dneska jen co přijede manža jdu spát a v noci bude vstávat on - nemilosrdně :o)

já smekám před Zozinkou, která to má takhle podobně už buhví jak dlouho...
Monika+Bětka 4/06+Theo12/07 39706

1.10.2008 9:40:39
Baru, červenou čočku mají snad v každém marketu většinou u zdravé výživy.
Bára+3♀ 43220

1.10.2008 9:38:49
Hajajo, teda, smekám!!!!
Já bych byla kantáre a ani bych plavat nešla...

Holky, kde se dá koupit ta červená čočka? já včera prolezla všechno, co se dalo a všude měli jen tu obyč~:(
Bochi,Davča+Verunka 63832

1.10.2008 9:38:28
Vy se bavíte o autosedačkách..no tak my máme z Jané (vajíčko) a uvidíme jak dlouho jí vydrží..Davča měl už v 9 měs.tu větší a je fakt,že jsme kupovali tenkrát tu 9-36,že máme ještě ten podsedák...

Hajajo to tě teda obdivuju..

I dkyž malá ttaké byla furt vzhůru. ~Rv
hajaja2 65408

1.10.2008 9:36:58
holky je to fakt nezmar - bych vám přála nás teď vidět - dostal snídani (už teda i s kojením asi pátou, ale tentokrát jogurt s banánem a to bylo jak když mu dávám energii po lžičkách, nejdřív zaprdle seděl v židličce a líně otevíral pusu, ke konci v tý sedačce už hopsal a pořvával... teď tu stojí u gauče tříská o sebe kostkama a zpívá si tatatatata...a do rytmu pohupuje v kolínkách a já tu sedím jak vyvoraná myš...
Bochi,Davča+Verunka 63832

Masíčko

1.10.2008 9:36:45
Dobré ránko,
Vařím krůtí masiko jen tak ve vodě,bez ničeho asi ho budu přidávat do ostatních pokrmů,co jsem zamrazila ..Jak dloho mám povařit,vaařím cca 30min..
Monika+Bětka 4/06+Theo12/07 39706

1.10.2008 9:36:20
Muffy, já bych počkala, až se sám posadí a pak bych to řešila.
Taky se tento měsíc chystáme na nákup sedačky, ale pro Bětku. Theo poputuje do její. Bětka už limity na tu větší splňuje, ale stejně mi připadá, že je ještě na poutání jenom pásem malá. Musíme to někde v krámě vyzkoušet. Jinak koupíme tu 9-36, ikdyž je prý míň bezpečná. Ale nechce se mi koupit sedačku na pár měsíců.

Hajaji, fuj hrůza. A Ty jsi zrovna byla sama, že? Já budu sama dnes, tak doufám, že dětičky nevystřihnou něco podobného.

Theo má průjem, tak bojujeme. Jinak vypadá spokojeně, zatím k dr. nejdu. Uvidím, jestli se to po dietce a Smectě zlepší.

Jdu zabalit kombinézku, abych ji mohla konečně Zozince poslat a pak razíme k dědovi odložit Bětku a s Theem na cvičení.
Chtěla jsem, aby si ještě zdřímnul, ale nějak tam hýká, tak jdu pro něj.
Bára+3♀ 43220

1.10.2008 9:32:04
Já mam pro obě holky Roemer King 9-18 a jsem maximálně spokojená. Pro Ančí jsem chtěla už tu větší, ale je fakt na to ještě malá a nesplňuje ani kila. Uvažovala jsem ještě o nějakém "hybridu" třeba 9-36kg, ale ty crashtesty na ně nejsou moc dobrý, takže zase vyhrála ta 9-18kg.
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 48437  [Dalších 48137 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.