| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 48437  [Dalších 48127 >>]
muffy+Vojtíšek08+Matýsek09 47032

Re: autosedačka

1.10.2008 9:19:35
Děkuju!!!

Ještě nesedíme,tudíž hned nikam nepřesedáme,ale asi až bude mít pevný sed a 9 kg,půjde. Ono to ještě nějakou dobu potrvá.Sezení i váha,máme lehce přes 8kg.To vajíčko máme z kompletu Jané a opravdu je to akorát.Možná jsou i některá vajíčka větší.
Tu větší jsme taky koupili 9-18kg.

Hajajo,fuj,to bych byla na odpis.Vojta se vzbudil ve 4, dostal dudina, v 5h bylo kojo a zpět do jeho postýlky,v 7h vzbuzení a ke mně a kolem půl osmé mlíčko od maminky k snídani a v 8h vstávačka.
VěrkaS + 3♂ 69905

1.10.2008 9:15:41
Tak, Barunka to krásně shrnula~:-D~;) - rozhodovala bych se podle dosažených kil a kvality sezení (myšlena je kvalita sezení dítěte, nikoli kvalita sezení v sedačce~;)~j~)
Bára+3♀ 43220

1.10.2008 9:10:15
ahoj holky!!!!
jsem dneska odpojená od telefonu a je to naprosto šílený! musim toho spoustu zařídit kvůli baráku a nemůžu naprosto nic.
jsme se s Vláďou rozhodli, že opustíme T-Mobile a půjdem k Vodafone i s čísly a nějak se to protáhlo a nechcem dobít kredit bo kdybychom neprovolali tu částku, tak nám to už nikdo nevrátí~;((

Muffy, Eli by sice ještě mohla být v malé autosedačce, ještě by takž-takž splnila tu normu s hlavičkou,ale už sama sedí a má víc jak 9 kg, takže už máme velkou a vesele v ní trandí. Jde hlavně o splnění limitu těch 9kg a toho sezení, než 1 roku. Udělala jsem to tak i s Andulkou. Prostě když už sama seděla a měla víc jak 9 kilo, tak automacitky šla do větší sedačky. U mě bylo spíš dilema, jakou sedačku pro Eli koupit, když Ančí je ještě pro tu 15-36kg malá. Tak jsme zase koupili i pro Elu 9-18kg a holt ta Andulčina sedačka bude pak pro to třetí dítko~;)~:-D
VěrkaS + 3♂ 69905

1.10.2008 9:06:48
Ja myslím, že zas tak moc nepřečuhuje, ne? Maty má teda na dýlku míň - 69cm, ale do té sedajdy se ještě krásně vejde... i když co je pro mě krásně vejde, pro někoho už se může zdát malé...~;)

HAJAJO, to bych se asi taky utopila~;) týjo, to je teda nezmar... já fakt nechápu, že takový mimina existují... Když jedu s Matym chvilku v kočárku (a to může být třeba ani ne 2 hodinky od probuzení), tak mi v něm začne okamžitě klimbat a když to nepotřebuju, tak celou cestu zastavuju a budím ho... a teď, jak je tam zabalenej, tak zavírá oči jen ho tam zabarikáduju~;)

MUFFY, mělas taho svýho kohouta před doktorem vystřihnout~:-D To jsem se včera fakt zasmála~:-DR^
VěrkaS + 3♂ 69905

1.10.2008 9:01:26
Muffy, já nevím, co je správnější... ale když byl malinkej náš Honzík, tak jsme ho strašně dlouho vozili v tom vajíčku - měl už dávno přes rok a přečuhoval, ale kilama splňoval normu a já nebyla schopná koupit větší sedačku... ale vzhledem k tomu, že Vojtíšek ještě neleze a tak má možná slabší krční svaly, tak bych volila ještě převážet v té menší sedačce...~g~
hajaja2 65408

1.10.2008 9:00:24
ahojda holky, tak u nás noc naprosto hororová!!!

usnul o půl osmé - budíček, 11, 00.30, 1.30, 2.00, 3.00-4.00 vzhůru, 4.30, 5.30, 6.30 a od té doby až do osmi řval v postýlce a lomcoval špruslema...čaj nepomohl, dudů nepomohl, prsino nepomohlo, u mě v posteli nepomohlo, chovat se nechtěl... a to včera za celej den spal půl hodiny... a teď je plnej energie a zuby nikde...
asi se dnes s ním v tom bazénu utopím...

Muffy se sedačkou neporadím, ale asi jestli je mu moc malá dala bych větší... jestli jen kousek přečuhuje kebulka, tak bych ho v ní eště nechala, ale jestli je mu celkově malá, tak ne...

autosedačka

1.10.2008 8:33:23
Holky,potřebuju radu.Ač není Vojta žádný dlouhán, ve vajíčku je jen tak tak.Někde píšou,že by hlavička měla být 2cm pod okraj,což u nás tak je.Nohy čouhají,ale to prý neva.Malá,blbá sedačka...Jak by se do ní vešli jiní dlouháni???
No, máme už novou,ale...Radí přesedlat až v roce,že do té doby nejsou krční svaly dost pevné pro případný náraz.Nejde nám dát proti směru,jen po směru.
A já nevím,co je menší zlo.Vajíčko,ze kterého mu bude malinko přečuhovat hlavina nebo sedačka po směru třeba na 10 měsících....

Poradíte???Jak to máte Vy????DěkujuR^

Re: Dobré ránko

1.10.2008 8:28:25
Ahoj holky!
Teda Jíťo,Vojtíšek je pěknej dlouhán.

Moni,moc děkuju za ten ID. Jakou velikost teď objednáváš pro Thea?12-18měsíců?Nebude to brzy malé?Já nějak nemám představu,jak ty jejich velikosti odpovídají reálu..
Písanka 70755

Dobré ránko

1.10.2008 6:57:16
všem,
tak jak jste se vyspali?
U nás noc docela dobrá, na to jak ho berou zoubky.
Včera jsem tu měla kamarádku s 5měs. holčičkou. Bylo to supr. Vojtíšek se na ní pořád smál a byl vzorově hodný. Ani nechtěl po o spát, jindy musí být do půl hoďky v kočárku a včera nic. Jen když odešli, tak hned vytuhnul.
Dneska jedu k našim, už se těším a odpo ještě k babičce a dědovi. Manža jezdí zase dlouho z práce, tak si uděláme výlet.
Jinak jestli poroste takovýmto tempem, tak tu kombinézku na zimu má do ledna~;) Zase sem vyřazovala spoustu obečení. Nestačí si ho ani moc užít.
~:( Měl na 8. měs. 77,5cm, ale zase z něj bude pěknej vysokej chlap~:-D
Musím jít balit,než se vzbudí. Mějte se hezky:-)
Bochi,Davča+Verunka 63832

Re: pozdrávek

30.9.2008 20:50:09
Žehlím a žehlím až se ze mně kouří..
A kde jste všechny????????????

Tak jsem skypla se ségrou,chuděrka,je hotová z babi..no zítra dorazí a bude u mně spinkat,aspoň si užije Verunku a v pátek zas razí zpět.To bude výlet ...skoro jako Hartmanice...~k~ no jenže tohle je trošku dál(vyráží někdy okolo poledního a přiletí až večer )
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 48437  [Dalších 48127 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.