| muffy+Vojtíšek08+Matýsek09 | 47032 |
|
|
Re: autosedačka1.10.2008 9:19:35
Děkuju!!!
Ještě nesedíme,tudíž hned nikam nepřesedáme,ale asi až bude mít pevný sed a 9 kg,půjde. Ono to ještě nějakou dobu potrvá.Sezení i váha,máme lehce přes 8kg.To vajíčko máme z kompletu Jané a opravdu je to akorát.Možná jsou i některá vajíčka větší. Tu větší jsme taky koupili 9-18kg. Hajajo,fuj,to bych byla na odpis.Vojta se vzbudil ve 4, dostal dudina, v 5h bylo kojo a zpět do jeho postýlky,v 7h vzbuzení a ke mně a kolem půl osmé mlíčko od maminky k snídani a v 8h vstávačka. |
| VěrkaS + 3♂ | 69905 |
|
|
Re: autosedačka1.10.2008 9:15:41
Tak, Barunka to krásně shrnula
![]() - rozhodovala bych se podle dosažených kil a kvality sezení (myšlena je kvalita sezení dítěte, nikoli kvalita sezení v sedačce![]() ) |
| Bára+3♀ | 43220 |
|
|
Re: autosedačka1.10.2008 9:10:15
ahoj holky!!!!
jsem dneska odpojená od telefonu a je to naprosto šílený! musim toho spoustu zařídit kvůli baráku a nemůžu naprosto nic. jsme se s Vláďou rozhodli, že opustíme T-Mobile a půjdem k Vodafone i s čísly a nějak se to protáhlo a nechcem dobít kredit bo kdybychom neprovolali tu částku, tak nám to už nikdo nevrátí ![]() Muffy, Eli by sice ještě mohla být v malé autosedačce, ještě by takž-takž splnila tu normu s hlavičkou,ale už sama sedí a má víc jak 9 kg, takže už máme velkou a vesele v ní trandí. Jde hlavně o splnění limitu těch 9kg a toho sezení, než 1 roku. Udělala jsem to tak i s Andulkou. Prostě když už sama seděla a měla víc jak 9 kilo, tak automacitky šla do větší sedačky. U mě bylo spíš dilema, jakou sedačku pro Eli koupit, když Ančí je ještě pro tu 15-36kg malá. Tak jsme zase koupili i pro Elu 9-18kg a holt ta Andulčina sedačka bude pak pro to třetí dítko ![]() ![]() |
| VěrkaS + 3♂ | 69905 |
|
|
Re: autosedačka1.10.2008 9:06:48
Ja myslím, že zas tak moc nepřečuhuje, ne? Maty má teda na dýlku míň - 69cm, ale do té sedajdy se ještě krásně vejde... i když co je pro mě krásně vejde, pro někoho už se může zdát malé...
![]() HAJAJO, to bych se asi taky utopila týjo, to je teda nezmar... já fakt nechápu, že takový mimina existují... Když jedu s Matym chvilku v kočárku (a to může být třeba ani ne 2 hodinky od probuzení), tak mi v něm začne okamžitě klimbat a když to nepotřebuju, tak celou cestu zastavuju a budím ho... a teď, jak je tam zabalenej, tak zavírá oči jen ho tam zabarikáduju![]() MUFFY, mělas taho svýho kohouta před doktorem vystřihnout To jsem se včera fakt zasmála![]() ![]() |
| VěrkaS + 3♂ | 69905 |
|
|
Re: autosedačka1.10.2008 9:01:26
Muffy, já nevím, co je správnější... ale když byl malinkej náš Honzík, tak jsme ho strašně dlouho vozili v tom vajíčku - měl už dávno přes rok a přečuhoval, ale kilama splňoval normu a já nebyla schopná koupit větší sedačku... ale vzhledem k tomu, že Vojtíšek ještě neleze a tak má možná slabší krční svaly, tak bych volila ještě převážet v té menší sedačce...
![]() |
| hajaja2 | 65408 |
|
|
Re: autosedačka1.10.2008 9:00:24
ahojda holky, tak u nás noc naprosto hororová!!!
usnul o půl osmé - budíček, 11, 00.30, 1.30, 2.00, 3.00-4.00 vzhůru, 4.30, 5.30, 6.30 a od té doby až do osmi řval v postýlce a lomcoval špruslema...čaj nepomohl, dudů nepomohl, prsino nepomohlo, u mě v posteli nepomohlo, chovat se nechtěl... a to včera za celej den spal půl hodiny... a teď je plnej energie a zuby nikde... asi se dnes s ním v tom bazénu utopím... Muffy se sedačkou neporadím, ale asi jestli je mu moc malá dala bych větší... jestli jen kousek přečuhuje kebulka, tak bych ho v ní eště nechala, ale jestli je mu celkově malá, tak ne... |
|
|
autosedačka1.10.2008 8:33:23
Holky,potřebuju radu.Ač není Vojta žádný dlouhán, ve vajíčku je jen tak tak.Někde píšou,že by hlavička měla být 2cm pod okraj,což u nás tak je.Nohy čouhají,ale to prý neva.Malá,blbá sedačka...Jak by se do ní vešli jiní dlouháni???
No, máme už novou,ale...Radí přesedlat až v roce,že do té doby nejsou krční svaly dost pevné pro případný náraz.Nejde nám dát proti směru,jen po směru. A já nevím,co je menší zlo.Vajíčko,ze kterého mu bude malinko přečuhovat hlavina nebo sedačka po směru třeba na 10 měsících.... Poradíte???Jak to máte Vy????Děkuju ![]() |
|
|
Re: Dobré ránko1.10.2008 8:28:25
Ahoj holky!
Teda Jíťo,Vojtíšek je pěknej dlouhán. Moni,moc děkuju za ten ID. Jakou velikost teď objednáváš pro Thea?12-18měsíců?Nebude to brzy malé?Já nějak nemám představu,jak ty jejich velikosti odpovídají reálu.. |
| Písanka | 70755 |
Dobré ránko1.10.2008 6:57:16
všem,
tak jak jste se vyspali? U nás noc docela dobrá, na to jak ho berou zoubky. Včera jsem tu měla kamarádku s 5měs. holčičkou. Bylo to supr. Vojtíšek se na ní pořád smál a byl vzorově hodný. Ani nechtěl po o spát, jindy musí být do půl hoďky v kočárku a včera nic. Jen když odešli, tak hned vytuhnul. Dneska jedu k našim, už se těším a odpo ještě k babičce a dědovi. Manža jezdí zase dlouho z práce, tak si uděláme výlet. Jinak jestli poroste takovýmto tempem, tak tu kombinézku na zimu má do ledna Zase sem vyřazovala spoustu obečení. Nestačí si ho ani moc užít. Měl na 8. měs. 77,5cm, ale zase z něj bude pěknej vysokej chlap![]() Musím jít balit,než se vzbudí. Mějte se hezky ![]() |
| Bochi,Davča+Verunka | 63832 |
|
|
Re: pozdrávek30.9.2008 20:50:09
Žehlím a žehlím až se ze mně kouří..
A kde jste všechny???????????? Tak jsem skypla se ségrou,chuděrka,je hotová z babi..no zítra dorazí a bude u mně spinkat,aspoň si užije Verunku a v pátek zas razí zpět.To bude výlet ...skoro jako Hartmanice... no jenže tohle je trošku dál(vyráží někdy okolo poledního a přiletí až večer ) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.