| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 48437  [Dalších 48107 >>]
Bochi,Davča+Verunka 63832

Re: pozdrávek

30.9.2008 19:32:25
Nezlob se,že se ptám,ale jakýho vývaru?Já teda mixuju v tom,v čem vařím,tu vodu-ten vývar..no a kdyžtak jako v tomhle případu přidám i další vodu..a furt takový hnusný hutný.Zkusím zítra koupit tu kedlubnu.
hajaja2 65408

30.9.2008 19:28:43
jj brokolici miluje, ale nevařím jí úplně samotnou většinou s kedlubnou ta je taková vodovatá... a když se mi to zdá suchý tak přidám když to mixuju i trochu vývaru...

30.9.2008 19:17:25
Tys říkala,že Jenda miluje brokolici že?No já dnes udělala s tou těst.rýží,ale holka je to blivajs...vůbec jí to nejelo a spíš se jakoby dusila..Co k tomu mám přidat??Spíš jí jedou takový ty s protlakem.Jo to jsem se tu ptala jakýže kupujete protlak??
hajaja2 65408

30.9.2008 19:17:01
jo a vždycky dávám základ jabka a pak jsem přidávala trochu broskví a jednou trochu hrušek, ale třeba samotnou broskvovou nee...
hajaja2 65408

30.9.2008 19:13:49
jééé to teď z hlavy nevím podle množství jablek... dávám hnědý třtinový myslím na 2kg jablek asi 200gramů cukru, já nevím bez toho cukru, přeci jen to potřebuješ něčím zakonzervovat, bez něj bych měla strach...

podle mě se s tím cukrem dělá spíš strašák, aby pak děti jedly i nesladké ne že by na něm bylo něco špatného, takže být tebou ho tam v klidu přidám...

30.9.2008 19:08:09
No a dáváš ten hnědý třtinový cukr,bez toho by to nešlo???????,Já jen ,že tady vedle je v těch tématech jablečná přesnídávka a tam cukr nedávají...

No a dělala jsi i jinou nebo jen jablečnou??A kolik toho cukru??Vím,žes to tu už psala,ale to víš-skleroza
hajaja2 65408

30.9.2008 19:05:50
čus Bochi - no spal asi 45 minut v kočárku, no aspoň jsem si v klidu stuhla dát oběd s bývalou kolegyní... kafčo jsem už nestihla :o) no teď už chrní, šel dřív, páč byl fakt KO, ani jsem teda neměla nervy na to ho krmit, tak dostal kaši do flašky...

ten puding do těch rozvařených a rozmixovaných jablíček vmíchám jen prášek ne uvařenej...

30.9.2008 18:37:38
Hajajo to je teda lump(ted dočítám)vy jste vůbec nespinkali??No mi dali přes obídek skoro dvě hodky,ale to je vše,odpolko nic!!

Hele a jak jsi popisovala ten postup s tím pudinkem-jsem asi blb,to jsi tam nasypala ten prášek z pudinku nebo udělala z mlíčka¨???

30.9.2008 18:35:32
Jo a antiko já vůbec celý život neřešila a tak ani teď -tak doufám,že nebude třetí bejbátko (no i když asi ze vzduchu to nechytnu že??!~j~~k~)

Kluci mi dnes ještě nepsali,jsem jak na trní.
Včera mi poslali jednu mms,jak jsou u bazenénu,no a pak odpolko,že se vynořili v pořádku..
Se zblázním jestli se neozvou,jenže já nevím,zda už nejeli na tu loď,tam budou totiž snad 3 dny a kdo ví,jak je to se signálem!!!~g~

30.9.2008 18:33:36
Ahojík
mamka tu byla zas na skok..zítra k večeru mi dorazí ségra a ve čt je ten pohřeb.

Verča jedla okolo 16:30 přesnídávku trošku,pak teď před chvílí jsem zkusila to co k obídku(navařila jsem si totiž asi 5 sklenek)brokolice s rýží-těstovinovou,ale moc jí to nejede,je fakt že je to takové suché... nechtěla ani k véče ani k tomu obídku..jsem zvědavá co s tím budu dělat.Snad přidělat ještě něco k tomu~g~ No a zkusila opět přesnídávku a tu zbaštila,prsino si jen cucla a nechtěla..byla nacpaná.Tak uvidíme na jak dlouho jí to vydrží.
S těma mírama mě štvete!~j~ já totiž nevím kolik Veru měří,to zkouším,ale nejde mi to..u dr to nedělají.Ale mě příjde,že má lehce přes 65...to je divný co?Ale je fakt,že je kratoučká,tak fakt nevím.
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 48437  [Dalších 48107 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.