Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| muffy+Vojtíšek08+Matýsek09 | 47032 |
|
|
Re: pozdrávek30.9.2008 18:15:31
Tak aspoň něco,Kozovko
.Na Mirenu drží pěsti.NEXT Holčiny,už to tu kolikrát proběhlo,ale nemáte některá nějakou spolehlivou paníz MMB?Mohly byste mi hodit ID?A trochu tápu ve velikostech.Co myslíte,když je tam set s čepicí a velikost buď 6-12m nebo 1-2roky,co vzít?Asi s tou naší leboňou tu větší,co?Ale nechápu číslování ponožek.Asi budu muset pohledat na jejich stránkách nějaký vysvětlení,protože tam vůbec nevím. |
| Kozovka+Verča 8/04+Tom 1/08 | 56775 |
|
|
Re: pozdrávek30.9.2008 18:12:17
MUffy,si mě pěkně rozesmála tím kohoutem
![]() to musí býti u vás pěkně veselo......... |
|
|
Re: pozdrávek30.9.2008 18:11:19
Ahojky,tak na Mirenu mám "nastoupit" 20.10. ve 14hod.Musím si ještě 1-2dny předtím dělatz výplach s ROSALGINEM, a 6dní brát na noc Feminela Vagi C=prášek na zavádění na noc.
No jsme zvědavá jak to psychicky zvládnu,protože musím jet bez dětí,dr i sestra musejí být u mě a Tomášk je drak,už bohužel jen tak neleží,a nemám zaručenomže kdyby spal tak se třeba nevzbudí v kočárku.Tak je oba dva nechám doma tchyňce. ![]() Hajájo,to já úplně dobře také znám,párkrát jsme mu dala po jídle moc brzo kozinu,tak taky blil,jen teď jak mu není úplně ok,tak jsme mu dala asi po hodce od hlavního jídla obědu bylo to ok.Já valstně kojím jen k ránu a v noci,jinak přes den mu to prso většinou nedávám,kojení jsem vyměnila za jídlo a pak když chce tak se napije čajíku. |
|
|
Re: pozdrávek30.9.2008 17:45:40
Nejvíc zabírá kohout.Kdybyste mě viděly...kokrhám a házím hlavou
![]() ![]() ,pak je chvilku ochotný setrvat.ALe to přece nemůžu praktikovat v čekárně u dr![]() |
|
|
Re: pozdrávek30.9.2008 17:43:57
Ahoj!
Tak máme 8060g a 72cm.A hlavu jako starosta-46cm. .Tentokrát to bylo o chlup lepší.Vojta totiž nesnáší polohu na zádech,tam není ochotný setrvat ani chvilku.Takže při vážení řev a takový prostocviky,že málem spadnul.Tak jsme opět vážili na břiše a s řevem.U dr. opět nechtěl být položený na zádech,tak ho poslouchal alespoň na boku a prohmatal během vteřiny,než se otočil.Sestra se mě ptala jak přebaluju,zvlášť když ty látkovky jsou třeba z několika vrstev.No jak,blbě,hlavně musím ze sebe dělat hroznýho debila,aby to třeba 5 vteřin vydržel ![]() |
| hajaja2 | 65408 |
|
|
pozdrávek30.9.2008 17:35:49
čusík,
tak s tělískem neporadím... bohužel... byli jsme dnes cvičit, tak byl Jenda zase ve svým živlu, nejvíc se mu líbilo prolízat tunelem :o) ale na to že vstával o půl šesté a za celý den nespal ani hodinu, tam má na můj vkus příliš mnoho energie :o) ... taky jsem si pěkně zavařila-dlabal přesnídávku a byl totálka grogy, tak šel do postýlky a nemohl zabat, tak já v dobré víře, že ho uspím u koziny, aby si odpočinul a nebyl protivka a to jsem neměla dělat... když ho totiž po jídle příliš brzy nakojím tak zvrací... sámo neusnul a už se pětkrát totálně zeblil a to i včetně mě... jsme dnes sirotci, tak jen doufám, že mě do tý doby než půjde spát nerupnou nervy... právě se mi sápe po klávesnici :o) |
|
|
Re: MIRENA30.9.2008 16:32:21
Marcela ostatní holky díky
![]() Za čtvrt hodky mám opět volat na gyndu jak se sestra dohodla s dr.Jé ta čtvrt hodka utekla,tak já jdu volat a pak písnu jak jsme se dohodli ![]() |
| Marcela+Terez12/04+Lukáš1/08 | 19629 |
|
|
Re: MIRENA30.9.2008 14:11:34
Kozovko,já ji mám, i Sonica. Sonica spokojená od začátku, já jsem teda hodně trpěla. Zavádění hodně bolestivé, první 2 měsíce nepřetržité krvácení nebo špinění. Usazovala se měsíc a to bylo taky docela bolestivé. Teď o ní vlastně ani nevím. Ani nevím, jestli už jsem měla menses nebo ne.
|
| Bára+3♀ | 43220 |
|
|
Re: Ahoj30.9.2008 13:51:14
ahoj holky!
proč se čočka může dávat až od dvou let???? Asi jsem něco prošvihla Já ji Ani dávala už po roce a nikdy jí nic nebylo. Čočka je její oblíbené jídlo a čočkovou polívku může na kila...jdem dneska na meganákup, tak kouknu na nějakou kulinářskou specialitku, kterou bych mohla holkám ukuchtit. (ono to skončí stejně u té zeleninky, ale červenou čočku jsem ještě nezkoušela ;) ) |
| VěrkaS + 3♂ | 69905 |
|
|
Re: Ahoj30.9.2008 13:13:14
Muffy, držím palečky, ať je vojtíšek k paní doktorce vlídnější než minule
![]() a potom nám poreferuj![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.