| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 350] Názory 351360 z 48437  [Dalších 48077 >>]
VěrkaS + 3♂ 69905

Re: ŽIDLE DO POKOJÍKU

30.9.2008 11:34:00
BOCHI, ano, ty naše miminka jsou na nás ještě dlouho napojeni... přestřihnutím pupeční šňůry to neskončilo... jsou to citlivé osůbky... nezačala být Verunka uplakanější, když začaly být trable s pejskem?? ... já bych dovnitř taky nešla~;(( drž se a posílám tobě, Verunce, ale i tvojí mamince ~s~~s~~s~
Bochi,Davča+Verunka 63832

30.9.2008 11:31:08
No já tady mám povlečení chci vše vyprat i Davčovi kvůli těm vším..
Ale co je zajímavé,že se mi dívaly do vlasů 2 nezávislé osoby a nic neviděly,tak třeba fakt tím šamponem zmizely mrchy jedny!!Ale psychika dělá své,drbu se furt!!!
Davča používal můj hřeben..tak proto,jinak už je měl 2x)chytil je vždy bud ve škole nebo na soutředění kam je někdo zavlekl) a nikdy jsem je nechytila..to ten zpropadený hřeben!!

Jo a žehlení hrůza...asi večer ..přes den to nějak nestihnu ..jé už je asizvhůru.
Iveta :o) A + A 48576

30.9.2008 11:20:43
Bochi, to je mi líto, upřímnou soustrast, taky bych nešla do obřadní síně, to víš, že to babička "pochopí".~s~~s~

30.9.2008 11:17:51
Kozovko, antikoncepci pořád řeším, a kde nic tu nic, prášky nechci, uvažovala jsem o Mireně, ale pořád ji nemám.~g~
MS jsem už měla první přesně v osmi měsících Anetky a byla to docela síla, bolest, dlouho a to docela dost kojím, čekala jsem, že ještě vydrží.~:-©
No, nic tak už jsem zase plodná. (si dělal legraci náš taťka)~:-D~:-D

Bochi mám tady asi 5 praček na žehlení, normálně moje kamarádka si na žehlení objednává paní z úklidové firmy, ale neptala jsem se kolik stojí na hodinu, já to zvládnu sama.R^R^Musím!~:-D~:-D

30.9.2008 11:17:40
Věru to mohlo být z mého mlíčka,že s e k ní dostal ten stresík např vid???
Mamka navrhla abych vůbec do obřad.síně nešla,a počkala raději venku,že bych hodně plakala a Verunce by to neprospělo.Babička moje milovaná to pochopí~s~~s~

30.9.2008 11:06:03
Věru díky...dám ji teda ze včera vařeno,co mám..nebudu nic vymýšlet,jdu uklízet Davčův pokoj a vůbec žehlit.

30.9.2008 11:02:38
Ahoj, holky!

Muffy co to děláš, já byla rozhodnutá pro firmu Domestav, ale Gazel taky není špatný, hlavně psací stůl se mi moc líbí!~;)~:-D

Věrko, také řešíme pokojík pro Adama, stůl a postel bych moc chtěla z masivu, i když manža tvrdí, že to zničí a nezničí, nezničí..~j~ Myslela jsem Domestav.cz, ale židli bych chtěla polstrovanou, aby byla měkká, a s pořádným pokud možno nějak nastaviltelným opěradlem, vůbec nevím a na net, nezbývá moc času.

Pořád něco dělám, přijde mi, že jenom uklízím, no opravdu je tady více prostoru, něž v 2+kk.~:-D
Anetka se snaží, opravdu snaží lézt, ale občas spadne na pusu, protože někde nechá a zapomene na to, že musí posunout i ruce.~s~
Moc toho nenaspí, a jídlo také nic moc, jak vždy čtu příspěvky Hajaji, Jeníkovi moc chutnalo, tak tiše závidím, pořád nejvíce kojím, a doufám, že ji nic nechybí. Zkoušela jsem kaši hruškovou od Hami, strašně mi chutnala, přijde mi sladká a 2 lžičky a nic..~:(
Někdy sní více Selského jogurtu od Holandie, trochu přesnídávky, občas banán, nebo trochu jablíčka, máme opravdu Anetkou omezený jídelníček.
Krásně brble, je to náhoda, ale Ada, tata, nenenene, brrrr, snažím se sní pořád povídat a dělat blbiny. a

Přiznám se, že bychom s manžou potřebovali, alespoň večeři, nebo kino, nebo cokoli, kde bychom byli chvilku sami, tak snad někdy..:-)
muffy+Vojtíšek08+Matýsek09 47032

30.9.2008 10:28:41
www.gazel.cz

30.9.2008 10:27:31
.....www.stokke.cz
http://www.jitro.wz.cz/index2.html

30.9.2008 10:25:33
Třeba firma Stokke.Je to dražší,ale tenhle styl(a nemusí být nutně zelená)se mi líbí.Třeba o téhle píší od půl roku do dospělosti.
Nebo si zadej Jitro.Prostě mně se líbí něco takového,ale zkušenost s tím nemám,to počkej na zkušené maminy.
[<<Předchozích 350] Názory 351360 z 48437  [Dalších 48077 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.