Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| muffy+Vojtíšek08+Matýsek09 | 47032 |
|
|
Re: ŽIDLE DO POKOJÍKU30.9.2008 10:22:30
Věrko,rostoucí židle,tuším od Gazel?????Teď nevím tu firmu,ale hrozně se mi líbí,jen nevím,jestli to není spíš pro menší.Zkusím pohledat.
|
| VěrkaS + 3♂ | 69905 |
|
|
ŽIDLE DO POKOJÍKU30.9.2008 10:10:40
CHTĚLA BYCH VÁS POPROSIT O RADU: chceme koupit klukům do pokojíku židle ke stolu, holky, co už máte školáky /nebo i vy, co nemáte/ máte nějaký dobrý tip díky
|
| VěrkaS + 3♂ | 69905 |
|
|
Re: :-))30.9.2008 10:09:57
Bochi, já myslím, že tou čočkou to nebude... kdybys viděla, co já nedodržuju při přípravě stravy pro Matyho, tak to bys koukala... nějak to jídlo mám (odjakživa) na háku... nikdy mě nechytlo takové to správné zavádění příkrmů... no, možná je to na Vítkovi vidět
![]() .. nene, on jí dobře, ale je strašnej neposeda, tak hned všechno vyběhá...CHTĚLA BYCH VÁS POPROSIT O RADU: chceme koupit klukům do pokojíku židle ke stolu, holky, co už máte školáky /nebo i vy, co nemáte/ máte nějaký dobrý tip díky![]() |
| Bochi,Davča+Verunka | 63832 |
|
|
:-))30.9.2008 8:42:51
Holky dobré ránko
tak jsem se snažila jít si večer brzko lehnout,ale Verunka se vzbudila)šla spát po 19h)a po hodině aní né strašně plakala,a utišila se až v mé náručí,takže tak i usnula a pak ještě jednou,a to jsem jí namazala bříško pupíkem..docela prďákovala..Tak nevím,zda ta červená čočka..zda jsem ji nějak blbě nepřipravila,dala jsem ji přeci až do vařící se vody-blb,si to přečetla až pak...no a nevím,zda jsem vařila opravdu těch 20 minut.Večer jsem povařila zvlášt b rambor a přidala do toho.(k večeři).. No dnes uvařím radši něco jiného i když tam jednu porcičku ještě mám.. Jo a pohřeb máme ve čtvrtek,takže kluci nestíhají,ale segra jo. |
| Písanka | 70755 |
Re: MIRENA30.9.2008 8:23:29
Ahoj Kozovko,
s tělískem nemám vůbec žádné zkušenosti, já vždycky polykala pilulky. Teď nemám vůbec nic. Mimi zatím nechceme, chceme počkat až bude Vojtíškovi 1,5 roku, ale jinak to necháváme osudu. ![]() |
|
|
Re: MIRENA30.9.2008 8:12:57
Jíťo,s příspěvkem VZP neporadím.Já teď budu využívat jiný,koupili jsme Vojtíškovi přilbu na kolo.VZP přispívá 500,nás stála 480,takže nám tu částku 480 VZP zaplatí.Na jaře hned chceme vyjet,mám šílený absťák.A taky trochu obavy,aby ten příspěvek nezrušila.Přispívala na antiko a pak nic.Tak jsme to raději koupili letos.A pokud to bude trvat,tak můžem příští rok koupit jinou ochrannou pomůcku nebo chránič,ono by se něco našlo.
|
|
|
Re: MIRENA30.9.2008 8:09:34
Ahoj holky!
Kozovko,neporadím,neberu a nemám nic. Petruško,tak co noc??? Jdeme dneska do poradny,asi na 8miměsíční?Máme to totiž nějak celé posunuté.Ale ne o moc,je nám 8 a půl. Tak jsem zvědavá na míry a váhu.A hlavně aby nepředvedl hysterák jak minule.Škoda,že řídím,jinak bych si snad dala frťana na kuráž. |
| Kozovka+Verča 8/04+Tom 1/08 | 56775 |
|
|
MIRENA29.9.2008 21:39:19
Mamči už jste některá podstoupila dát si tělísko Mirenu??
Nebo většina berete normální natikoncepci(jako já CERAZETTE)při kojení?? Váhám jestli mám jít do tělíska asi něco málo přes 6tis na 5let to má stát. Tento týden se mám rozhodnou,jestli to tělísko budu chtit a asi by mi ho i zavedli. |
| Písanka | 70755 |
VZP29.9.2008 20:40:32
Ještě se chci zeptat, jestli jste měli problémy s příspěvkem na Prevenar u VZP. Kamarádce dneska řekli, že by musel být malé rok až 5 let aby jí to uznali. Víte o tom něco? Já se tam ještě nedostala. Díky moc.
|
| Písanka | 70755 |
Re: tip na obídek29.9.2008 20:12:57
Peti, zkus co Ti radí Hajaja. Nějak ji ošálit. Mě totiž Vojtíšek nechtěl ze začátku UM. Bylo to hrozný. Moc nepřibíral, mlíčko ode mě mu nestačilo. Já mu musela kápnout do pusy Baby Calm a pak hned flašku, jinak se nechytl, ale asi za 3 dny to bylo v pohodě. To samé bylo s čajem, ve dne si ho nevzal, ale v noci v polospánku ho pil. Tak to zkus, třeba se zadaří.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.