| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 48437  [Dalších 48057 >>]
Písanka 70755

kontrola

29.9.2008 20:07:59
Ahojky holky,

tak Vás zase po chvíli zdravím. Dneska jsem byla s Vojtíškem na 8měs. kontrole. Má 9120g a 77,5cm. Dr. s ním byla spokojená. Prý nevadí, že nesedí, předvedl tam, jak je na 4 a popolézal. Ptali se mě, jestli mluví, ale to zatím ne. Neříká mama, baba, tata a pod. Co Vaše dětičky, už to zvládají?
Jinak se jeho oblíbenou čiností stalo plazení ke kytkám a následné hrabání v hlíně a trhání listů.
Taky je protivný, rostou mu oba horní zoubky. Jeden už je prořízlý a druhý těsně pod dásničkou, tak je taky pěkná protivka. Doktorka mi říkala, že má nalitou úplně celou dásničku, takže to nemusí být konečná. Myslela jsem si, že bude mít alespoň na chvíli pokoj.

Petruško to je dobře, že Mia přibrala. Vojtíšek si po kaši zase nevezme mlíko, i když by měl hlad. Vydrží řvát tak dlouho, dokud mu nepřidělám kaši. Ty noci musí být hrozný.Určitě to má kočička k těm zoubkům, dává jim to zabrat, ale určitě to bude lepší.:-)
hajaja2 65408

Re: tip na obídek

29.9.2008 20:00:09
Peti taky bych jí zkusila dát véču dřív, jak píše věrka... píšeš, žes jí honila po celým obýváku - ještě nemáte tu jídelní židličku??? možná kdyby při tom seděla ve své židličce, tak by si i sama uvědomila, že teď se papá a nehraje a neběhá po bytě...

občas jsem Jendu taky krmila právě banánem když nebyl v židličce a i když měl hlad tak ho zajímalo všechno jiný okolo... v židličce dlabe krásně... takže už ho krmím výhradně v židličce, aby si uvědomil, že teď se papá a potom si bude hrát...

a co jí hodně banánu přimíchat do kaše navečer? to by jí nechutnalo??? víš převaha banánu a jen jí přimíchnout trochu kaše... a v noci když se ti tak budí tak by jí nešlo v polospánku ošálit třeba flaškou s tím mlíčkem??? moc držím palečky, ať se to papání spraví... no ale hlavně, že nemusíte do nemocmice...
muffy+Vojtíšek08+Matýsek09 47032

29.9.2008 19:55:07
Tak jsme vykoupaní,nakojíme a do hajan.Pěknou dobrou noc všem!
VěrkaS + 3♂ 69905

29.9.2008 18:53:30
PETRUŠKO, nemůže už být Miuška večer unavená? Zkus jí dát třeba večeři dřív a před spaním už jen dokoj... to noční buzení může být k těm zoubkům - vždyť v Hartmanicích ti spinkala pěkně a to zoubky zrovna nerostly, viď... ale myslím si, že hlady to určo není... počkej až vyroste zoubek a uvidíš, jestli to bylo tím zoubkem...~s~
Petruška-Mia 01/08+Tobik 06/13 65307

29.9.2008 17:24:34
nevím co dělat stou naší nocííí!!~;((~;((je to opravdu každou hodinku a taky tomu asi přidává asi hlad protože opravdu jí to nemůže stačit to moje prsíno když včera vydyndyla celou a pak baštila ten banán ~;((a žádný jiný mlíčko nechce prostě jí to nechutná a to jsem jí to udělala jako koktejl ale nechytla se ~:(!!
taky hlavně máme další zoubek tak to taky nepřidává zkusím koupit tu chamomilu granulky a uvidím jestli to bude mít efekt!!!
Petruška-Mia 01/08+Tobik 06/13 65307

29.9.2008 17:21:17
Ahojky mamky!!!

Tak hlásím že vaše držení pěstiček zabralo Miulinka moje přibrala od čtvrtka 100g aspoň něco azačala mi papat ale bohůžel večeri jsou pořád šílený nic jiného než kozinu nechce a naše noci jsou ŠÍLENÝÝÝÝÝÝÝ spinká po hodině a pořád saje já už nevím co sní a á jsem opět zase na mrtvici v půl 231 jde spinkata v 22 je vzhůru a tak to jde až do 6 do rána po hodince ale včera mi vydyndyla celou kozinu apiořád měla hlad ale ona prostě nic jiného večer nechce,včera jsem dělala expoeriment dávala jsem jí po prsínu ještě banán a jedla tak jsem jí ob lžičku dávala kaši z toho mlíčka lactus ((((((co jsem kupovala zbytečně~;(())))))a to si dala a než stačila zjistit že to není banán tak už jsem jí to šoupla zase do pusinky banán~j~ale je to boj honím jí po celým obýváku aby se trochu najedla,,,,jak to že nechce jíst večer????to se mi sápe po kozině a nic stím nemůžu udělat ..ještě že začala aspon obídek a to jsem jí vařila s rajč,protlaku a ták jáí to chutná!!!

byli jsme na krvi dneska tak jsem zvědavá co nám tam vyšlo a taky hlavně to vůbec neteklo jak málo pije tak ta krev byla taaak hustá chudinku jí tam trápili dlouho než se to rozteklo!!!Snad tam nějaká alergie nebude!!!!~;((Už kakáme míń tak snad to je na dobré cestě!!

BOCHI upřímnou soustrast je mi to líto!!~s~~s~
Krásné fotečky holky moooc!!

Kati ??ty jsi tu taky někdy?~s~~s~~s~
hajaja2 65408

29.9.2008 14:02:22
Estři já rozvařím jablíčka, rozmixuju, přidám hnědý hroznový cukr _ dávala jsem asi 200g na 2 kila jablek (má být víc, ale přišlo mi to zbytečný) a vmíchat vanilkový puding. Nandat do skleniček a zavařit... dělala jsem jich asi 15 a jedna mi z toho nechytla a splesnivěla, ale ztráty povoleny :o)... Jeníkovi moooc chutnala, příští týden se chystám navařit ve větším množství máme u pradědy schovanou bednu extra jablíček :o)

no tohle jsou malý černý broučci - mají jako hlavičku a prdelku, ale mravenci to nejsou to poznám... jsem z nich už šílená!!! snad 50 jich bylo zalezlých ve formě na pečení dortu v té rýze - tom spoji - a to jsem v ní v sobotu pekla, umyla 200 broučků a dnes nanovo!!! byli i v tý roli igelitů do odpaďáku!!! mě z toho jebne...
estra+Ema 1/02+Kvido 1/08 46071

29.9.2008 13:56:59
Díky. A jak dlouho to vydrží, takhle bez ničeho????

29.9.2008 13:54:58
Jo a pak to dám do sklenic a zavařím 20min na 80stupňů.

Nebo když je toho míň,tak zamrazím.

29.9.2008 13:53:48
Tak už dostal prso a vytuhnul u něj,celej říčnej vztekáním.Uf.

Hajajo,taky znám jen octomilky(mimochodem pár jsem jich doma zahlídla),ti broučci-netuším,co by to mohlo být a co na ně.

Estři,já normálně rozvářím jen ovoce,které pak rozmixuju.Nic nepřidávám,malý to miluje a mně to přijde chutnější než kupovaný.Jen musí být sladký jablíčka.Nebo třeba namíchat jablka s mrkví.ale nejvíc nám chutná hrušková.
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 48437  [Dalších 48057 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.