Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| estra+Ema 1/02+Kvido 1/08 | 46071 |
|
|
Re: tip na obídek29.9.2008 13:49:12
Holky, už to tady bylo hodněkrát, ale já to tenkrát brala na lehkou váhu a nevím z toho nic... Jak děláte přesnídávky???
|
|
|
Re: tip na obídek29.9.2008 13:48:27
Hajajo, jsou to broučci nebo mušky?? Mušky by byly octomilky a s tím se dá jen vytrvat. Vždy na podzim se objevují a pak zas zmizí. Nám na ně nic nezabíralo..
Ale možná to je něco jiného..Kvidin byl taky dnes mezi 3-4 vzhůru. Normálně měl den. To jinak nedělá. |
|
|
Re: tip na obídek29.9.2008 13:45:26
Jejda Bochi, upřímnou soustrast.
Zvládněte to. |
| hajaja2 | 65408 |
|
|
Re: tip na obídek29.9.2008 13:41:21
muffy mě naštěstí Jeník jí dobře, ale páč dnes dopoledne prostě nespal - vzhůru byl od šesti ráno a v noci mezi třetí a čtvrtou prostě nespal, normoš chodí tak o půl desáté chrnět protože je hrozně unavenej... dneska neusnul, tak dostal oběd dřív s tím, že půjde do hajan... uspávala jsem ho hodinu!!! teda hodinu řval a lomcoval postýlkou a já tam chodila abych ho položila, dala dudů, pohladila a to co pět minut... hrůza, pak vytuhnul totálním uřváním, že jsem tam asi 15 minut nešla...
holky poraďte - jsem už šílená, máme ve špajzce takový malý černý broučky a prostě se toho nemůžu zbavit... někdo poradil dát tam navolno bobkový list, ale to nepomáhá, všechno jsem vyházela, kde by mohli být - za posledních 14 dní špajzku celou gruntuju už asi po čtvrté... teď to mám opět všechno vydělané, nic otevřeného tam není a ty hajzlůíci jsou vlezlí i v igeliťákách do koše... co s tím??? |
| muffy+Vojtíšek08+Matýsek09 | 47032 |
|
|
Re: tip na obídek29.9.2008 13:25:57
Tak u nás oběd katastrofa,opět.Všechno jí dobře-jogurty,ovoce,kaše,ale stávkuje teď s obědem.u nás taky byla červená čočka s mrkví,cuketou a králíkem a tři lžičky s takovým řevem...Nemám na to nervy,ale po lžičkách pak dostal čaj a kojit ho alespoň hodinu nehodlám.Nesmí mít pocit,že nemusí jíst,že pak bude kozina.Takže si umíte představit,jak tady řve
.Ale vytrvám.Jo a já to snědla místo něj,aspoň si nemusím dneska vařit.Jen jsem si to přisolila a bylo to opravdu výborný. |
| Bochi,Davča+Verunka | 63832 |
|
|
Re: tip na obídek29.9.2008 12:47:08
Estři tak pevné nervíky
![]() Zozi,to je fajn,že se vám to daří vid?Myslím to bez uspáván,určo to bude jen a jen lepší ![]() A co ta Petruška,myslíte,že je teda v nemocnici??? ![]() |
| Bochi,Davča+Verunka | 63832 |
|
|
Re: tip na obídek29.9.2008 12:41:45
Holky jsem si pospinkala chvíli s malou,jsem to potřebovala po náročné noci
S tou čočkou,no já jí povařila rovnou teda jen s mrkví a trošičkou porku...tak snad neva ale na večer přidám tu bramboru. Jsem k ničemu,nevím co dělat...Mamina zařizuje parte a asi i pohřeb,jen doufám,že to bude příští týden,až tu bude Davča s Lukym..a Niki-ségra aby stačila zajistit letenku. Co myslíte,když se to takhle stane doma,dělá se pitva??Stalo se to babi ve spánku,aspoň že tak,necítila snad žádnou bolest,šmudlinka moje milovaná,tak jsem jí měla ráda... ![]() ![]() ![]() |
|
|
Re: tip na obídek29.9.2008 12:22:51
Ahoj,
Muffy, takhle přesně to dělal Kvido a jednoho dne to do sedu dotáhl ![]() Nám asi roste nějaký náročný zub. V noci teplota, už dva dny pořádně nejá, chce jen prso, je protivka a slintá, jak nikdy. V sobotu jsme byli na pochoďáku. Šli jsme nejkratší trasu - 8 km. Ta byla sjízdná s kočárem. Jdu trošku dočíst. |
| hajaja2 | 65408 |
|
|
tip na obídek29.9.2008 11:30:20
tak jsi mě Bochi inspirovala s tou čočkou - fakt mnamka a Jendovi to teda jelo :o)
takže uvařit zvlášť červenou čočku a zvlášť mrkev a brambor... umixovat dohromady, přidat uvařený žloutek a vmíchat trošku oliváče... fakt výborný i mě to chutnalo :o) |
| Zozinka | 66370 |
|
|
Re: bry tro29.9.2008 11:13:45
holky,děkuju,snad to bude dál pokračovat a bude to lepší....
Miška si sedna v postýlce,v kočárku.jinak na deku jí posadím ,dám kolem ní kojící polštář a ona se tam tak různě pohybuje,polštář hodí za sebe,lehne si atd.myslím,že až poleze,tak to pak do toho sedu jde samo? taky myslím na marodku Miušku,snad jsou holky v pořádku. jinak jsem jukla na fotečky co jste sem vložily,je to nádhera ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.