| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 48437  [Dalších 48047 >>]
estra+Ema 1/02+Kvido 1/08 46071

Re: tip na obídek

29.9.2008 13:49:12
Holky, už to tady bylo hodněkrát, ale já to tenkrát brala na lehkou váhu a nevím z toho nic... Jak děláte přesnídávky???

29.9.2008 13:48:27
Hajajo, jsou to broučci nebo mušky?? Mušky by byly octomilky a s tím se dá jen vytrvat. Vždy na podzim se objevují a pak zas zmizí. Nám na ně nic nezabíralo..~Rv Ale možná to je něco jiného..

Kvidin byl taky dnes mezi 3-4 vzhůru. Normálně měl den. To jinak nedělá.

29.9.2008 13:45:26
Jejda Bochi, upřímnou soustrast. ~;(( Zvládněte to.
hajaja2 65408

29.9.2008 13:41:21
muffy mě naštěstí Jeník jí dobře, ale páč dnes dopoledne prostě nespal - vzhůru byl od šesti ráno a v noci mezi třetí a čtvrtou prostě nespal, normoš chodí tak o půl desáté chrnět protože je hrozně unavenej... dneska neusnul, tak dostal oběd dřív s tím, že půjde do hajan... uspávala jsem ho hodinu!!! teda hodinu řval a lomcoval postýlkou a já tam chodila abych ho položila, dala dudů, pohladila a to co pět minut... hrůza, pak vytuhnul totálním uřváním, že jsem tam asi 15 minut nešla...

holky poraďte - jsem už šílená, máme ve špajzce takový malý černý broučky a prostě se toho nemůžu zbavit... někdo poradil dát tam navolno bobkový list, ale to nepomáhá, všechno jsem vyházela, kde by mohli být - za posledních 14 dní špajzku celou gruntuju už asi po čtvrté... teď to mám opět všechno vydělané, nic otevřeného tam není a ty hajzlůíci jsou vlezlí i v igeliťákách do koše... co s tím???
muffy+Vojtíšek08+Matýsek09 47032

29.9.2008 13:25:57
Tak u nás oběd katastrofa,opět.Všechno jí dobře-jogurty,ovoce,kaše,ale stávkuje teď s obědem.u nás taky byla červená čočka s mrkví,cuketou a králíkem a tři lžičky s takovým řevem...Nemám na to nervy,ale po lžičkách pak dostal čaj a kojit ho alespoň hodinu nehodlám.Nesmí mít pocit,že nemusí jíst,že pak bude kozina.Takže si umíte představit,jak tady řve ~j~.Ale vytrvám.

Jo a já to snědla místo něj,aspoň si nemusím dneska vařit.Jen jsem si to přisolila a bylo to opravdu výborný.
Bochi,Davča+Verunka 63832

29.9.2008 12:47:08
Estři tak pevné nervíkyR^

Zozi,to je fajn,že se vám to daří vid?Myslím to bez uspáván,určo to bude jen a jen lepšíR^

A co ta Petruška,myslíte,že je teda v nemocnici???~g~
Bochi,Davča+Verunka 63832

29.9.2008 12:41:45
Holky jsem si pospinkala chvíli s malou,jsem to potřebovala po náročné noci

S tou čočkou,no já jí povařila rovnou teda jen s mrkví a trošičkou porku...tak snad neva ale na večer přidám tu bramboru.

Jsem k ničemu,nevím co dělat...Mamina zařizuje parte a asi i pohřeb,jen doufám,že to bude příští týden,až tu bude Davča s Lukym..a Niki-ségra aby stačila zajistit letenku.
Co myslíte,když se to takhle stane doma,dělá se pitva??Stalo se to babi ve spánku,aspoň že tak,necítila snad žádnou bolest,šmudlinka moje milovaná,tak jsem jí měla ráda...~s~~s~~;((

29.9.2008 12:22:51
Ahoj,
Muffy, takhle přesně to dělal Kvido a jednoho dne to do sedu dotáhl ~;)

Nám asi roste nějaký náročný zub. V noci teplota, už dva dny pořádně nejá, chce jen prso, je protivka a slintá, jak nikdy.

V sobotu jsme byli na pochoďáku. Šli jsme nejkratší trasu - 8 km. Ta byla sjízdná s kočárem.

Jdu trošku dočíst.
hajaja2 65408

tip na obídek

29.9.2008 11:30:20
tak jsi mě Bochi inspirovala s tou čočkou - fakt mnamka a Jendovi to teda jelo :o)

takže uvařit zvlášť červenou čočku a zvlášť mrkev a brambor... umixovat dohromady, přidat uvařený žloutek a vmíchat trošku oliváče... fakt výborný i mě to chutnalo :o)
Zozinka 66370

Re: bry tro

29.9.2008 11:13:45
holky,děkuju,snad to bude dál pokračovat a bude to lepší....

Miška si sedna v postýlce,v kočárku.jinak na deku jí posadím ,dám kolem ní kojící polštář a ona se tam tak různě pohybuje,polštář hodí za sebe,lehne si atd.myslím,že až poleze,tak to pak do toho sedu jde samo?

taky myslím na marodku Miušku,snad jsou holky v pořádku.

jinak jsem jukla na fotečky co jste sem vložily,je to nádheraR^
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 48437  [Dalších 48047 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.