Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| hajaja2 | 65408 |
|
|
Re: bry tro29.9.2008 10:51:06
Zozi - taky gratuluju - tak hlavne vydrzet!!! my máme 10. srazík v brne od vejsky, ale nepojedu, je to z ruky a nijak bych to casove nezvládla...
taky porád myslím na Petrusku, jak to s Miuskou zvládají, no snad jí prdelka pribere a vyhnou se nejhoršímu! |
| muffy+Vojtíšek08+Matýsek09 | 47032 |
|
|
Re: bry tro29.9.2008 10:44:12
Zozi,tak gratuluju ke zlepšení spaní!!!!A mám dotázek,jakým způsobem si Mišulka sedá?Nebo vůbec dětičky?Spíš z lezení nebo přes bok?Vojta se opíra na boku docela dost vysoko,ale do sedu to nedotáhne..
|
| Zozinka | 66370 |
|
|
Re: bry tro29.9.2008 10:42:17
ahojky,přeji hezký den...
Bochi,to je opravdu smutná situace,pěkně si to vyžíráš,přeje Ti ať je brzy lépe,držíme palečky a posíláme povzbuzení a hodně sil.... ![]() Jinak my tak ještě nelezeme,nehoupáne se na kolínkách,pohybuje se tak různě dokola a trochu i dozadu,kam chce se dostane,ale klasicky neleze.sedí docela dobře..... Jinak spaní je stále lepší,doufám,že bude ještě lépe.už 2x usnula sama v postýlce při ukolébavkách.potřebuji,aby do pátku spala ,máme sraz 15 let od matury,tak bych ráda na chvilku zašla.Martin má zase sraz se základkou a bude spát u rodičů mimo Ústí,tak by přijela mamka pohlídat.šla bych je na chvilku,ale pokud nebude Miška ok,tak nikam nepůjdu....uvidíme... |
| muffy+Vojtíšek08+Matýsek09 | 47032 |
|
|
Re: bry tro29.9.2008 10:30:17
Bochi,to je teda situace,tak ať je brzy líp!!!
Asi máte pravdu,budu vděčná,že Vojtík není šídlo a zatím mu stačím. .Bochi,čočku vařím zvlášť,do studené těch 20 minut.Dohromady by to asi nešlo,zelenina by byla dřív. S tím Sunárkem neporadím,ale jestli baštiíte jogurty,tak asi proč ne. Přišla mi kombinéza z Tchiba,je kouzelná!!!MOžná,že by se kolem února do ní vešel,je to přeci jen ještě pár měsíců.No a příští rok by mu ještě mohla být,snad.. Jinak zítra jdem do poradny,trochu plaším,protože přibírá dost,ale už skoro 3 měsíce nevyrostl.Tak moc doufám,že mu tam něco naměří,aspoň 2 cm! |
| Bochi,Davča+Verunka | 63832 |
|
|
Re: bry tro29.9.2008 10:11:37
jo jo Haji,asi to byla ta rýže...jsem hňup.....No snad to neva s tou čočkou...uvidíme,zda jí nebude bolet bříšátko.
|
| hajaja2 | 65408 |
|
|
Re: bry tro29.9.2008 10:10:39
Bochi s čočkou nemám zkušenosti a nedávaly se spíš do polouvařené zeleniny ty těstoviny? čočku bych uvařila podle návodu zvlášť... nebo spíš do polouvařené čočky dodala zeleninu...
|
|
|
Re: bry tro29.9.2008 10:05:39
Jo a zkoumala jsem tu červ.čočku a tam píšou povařit 15_20minut.Kdo to tu psal,že dá vařit zeleninku a pak ke konci přidá tu čočku??Naví se má dát do studené vody..já jí dám už do té vařící vody..Tak nevím,za to není teda špatně ,jak to vaříte vy??
|
| hajaja2 | 65408 |
|
|
Re: bry tro29.9.2008 10:02:03
Věru, já právě mám strach jak se mi osypával mléčný kaši, tak se těchhle přídavků mléka bojím... ale na druhou stranu po jogurtu se neosypal a moc mu chutná, možná víc než přesnídávka, tak už bych to taky mohla probnout... při nejhorším si na tom pochutná maminka :o)
|
|
|
Re: bry tro29.9.2008 10:00:03
Tak jsem mluvila s mamkou,je Ok....
jo já zkouším tu přesnídávku ránko okolo 9-10 jenže nechce,vždy ale pak chce jen kozinu...přesnídávku jakžtakž chce až později odpol..k večeru... holky -Věru díky moc.zatím dobrý...díky jdu vařit pááá |
| VěrkaS + 3♂ | 69905 |
|
|
Re: bry tro29.9.2008 9:57:04
Jo a ten sunárek dávám ráno, když příjdem ze školky anebo po druhém spaní, když po něm nekojím... místo kaše ne...
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.