| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 48437  [Dalších 48037 >>]
hajaja2 65408

Re: bry tro

29.9.2008 10:51:06
Zozi - taky gratuluju - tak hlavne vydrzet!!! my máme 10. srazík v brne od vejsky, ale nepojedu, je to z ruky a nijak bych to casove nezvládla...

taky porád myslím na Petrusku, jak to s Miuskou zvládají, no snad jí prdelka pribere a vyhnou se nejhoršímu!
muffy+Vojtíšek08+Matýsek09 47032

29.9.2008 10:44:12
Zozi,tak gratuluju ke zlepšení spaní!!!!A mám dotázek,jakým způsobem si Mišulka sedá?Nebo vůbec dětičky?Spíš z lezení nebo přes bok?Vojta se opíra na boku docela dost vysoko,ale do sedu to nedotáhne..

Zozinka 66370

29.9.2008 10:42:17
ahojky,přeji hezký den...

Bochi,to je opravdu smutná situace,pěkně si to vyžíráš,přeje Ti ať je brzy lépe,držíme palečky a posíláme povzbuzení a hodně sil....~s~

Jinak my tak ještě nelezeme,nehoupáne se na kolínkách,pohybuje se tak různě dokola a trochu i dozadu,kam chce se dostane,ale klasicky neleze.sedí docela dobře.....

Jinak spaní je stále lepší,doufám,že bude ještě lépe.už 2x usnula sama v postýlce při ukolébavkách.potřebuji,aby do pátku spala:-),máme sraz 15 let od matury,tak bych ráda na chvilku zašla.Martin má zase sraz se základkou a bude spát u rodičů mimo Ústí,tak by přijela mamka pohlídat.šla bych je na chvilku,ale pokud nebude Miška ok,tak nikam nepůjdu....uvidíme...

muffy+Vojtíšek08+Matýsek09 47032

29.9.2008 10:30:17
Bochi,to je teda situace,tak ať je brzy líp!!!

Asi máte pravdu,budu vděčná,že Vojtík není šídlo a zatím mu stačím.:-).

Bochi,čočku vařím zvlášť,do studené těch 20 minut.Dohromady by to asi nešlo,zelenina by byla dřív.

S tím Sunárkem neporadím,ale jestli baštiíte jogurty,tak asi proč ne.

Přišla mi kombinéza z Tchiba,je kouzelná!!!MOžná,že by se kolem února do ní vešel,je to přeci jen ještě pár měsíců.No a příští rok by mu ještě mohla být,snad..

Jinak zítra jdem do poradny,trochu plaším,protože přibírá dost,ale už skoro 3 měsíce nevyrostl.Tak moc doufám,že mu tam něco naměří,aspoň 2 cm!
Bochi,Davča+Verunka 63832

29.9.2008 10:11:37
jo jo Haji,asi to byla ta rýže...jsem hňup.....No snad to neva s tou čočkou...uvidíme,zda jí nebude bolet bříšátko.
hajaja2 65408

29.9.2008 10:10:39
Bochi s čočkou nemám zkušenosti a nedávaly se spíš do polouvařené zeleniny ty těstoviny? čočku bych uvařila podle návodu zvlášť... nebo spíš do polouvařené čočky dodala zeleninu...

29.9.2008 10:05:39
Jo a zkoumala jsem tu červ.čočku a tam píšou povařit 15_20minut.Kdo to tu psal,že dá vařit zeleninku a pak ke konci přidá tu čočku??Naví se má dát do studené vody..já jí dám už do té vařící vody..Tak nevím,za to není teda špatně ,jak to vaříte vy??
hajaja2 65408

29.9.2008 10:02:03
Věru, já právě mám strach jak se mi osypával mléčný kaši, tak se těchhle přídavků mléka bojím... ale na druhou stranu po jogurtu se neosypal a moc mu chutná, možná víc než přesnídávka, tak už bych to taky mohla probnout... při nejhorším si na tom pochutná maminka :o)

29.9.2008 10:00:03
Tak jsem mluvila s mamkou,je Ok....

jo já zkouším tu přesnídávku ránko okolo 9-10 jenže nechce,vždy ale pak chce jen kozinu...přesnídávku jakžtakž chce až později odpol..k večeru...

holky -Věru díky moc.zatím dobrý...díky jdu vařit pááá
VěrkaS + 3♂ 69905

29.9.2008 9:57:04
Jo a ten sunárek dávám ráno, když příjdem ze školky anebo po druhém spaní, když po něm nekojím... místo kaše ne...~;)
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 48437  [Dalších 48037 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.