| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 48437  [Dalších 48027 >>]
VěrkaS + 3♂ 69905

Re: bry tro

29.9.2008 9:56:01
BOCHI, holka máš to teď teda těžký... myslím na tebe, a když ti bude ouvej nebo budeš něco potřebovat, tak napiš, zavolej, prostě cokoli!!
Ten sunárek s mlíkem mi Maty normálně baští a chutná mu... snad jsem neudělala něco špatnýho, když mu to dávám~j~
hajaja2 65408

29.9.2008 9:55:27
Bochi to ti neporadím, já kupuju jen ovocné bez jakýchkoliv přídavků jako jsou vločky, mléko a tak... no a nevím jestli je nejlepší nápad dávat to Verče večer místo kaše... neměla by mít taky režim v tom, že má oběd, přesnídávku a kašičku??? tak to teda mám já u Jendy... no postupně zavádím už i dopolední sváču, zatím jsem dopol. jen kojila a vidím, že to už asi nestačí...
já jsem právě zastáncem pevných režimů a když to jde, tak právě i v jídle... teda aspoň u takovýhleho prcíka, až bude starší, tak to bude jiná, ale teď vidím, že bez toho bysme se zbláznili všichni... ale je to jen můj názor, možná to holky vidí jinak...

nebo jí přsnídávku přimíchej do obyč. rýžové kaše, ale samotnou? fakt nevim...
Bochi,Davča+Verunka 63832

29.9.2008 9:35:44
Jo ještě dotázek,včera mi kluci v Tesku koupili sunárek takový balení po čtyřech přesnídávky jablko broskev,banán od 6 měs.jenže to má háček je to s mlékem...študovala jsem to a je to s polotučným...tak snad to neva..zkusím asi k večeru místo kaše.Máte s tím některá zkušenost-je to dobré,chutná to dětem??
Já včera zkusila přesnídávku od hami piškoty s jablkem a nic moc..~Rv
Bochi,Davča+Verunka 63832

Re: Hrůza

29.9.2008 9:33:45
Holky díky moc za podporu.
No včerejšek byl fakt děs..stres a tak...
kluci odlétali v 23:30 odjížděli z domova, a let byl až snad ve 3 v noci,v půl 8 ráno tam byli ,zrovna když jsme vstávaly.
V noci jsem furt vyhlížela maminu,že dorazí,a přespí u mne,jenže ta pak volala Lukymu na tel,a´t mi to neříká,ale že jí odvezla záchranka do nemocnice,má nemocný srdíčko,že je jí blbě a nemůže dýchat..Tak ještě strach o mamku.
no ze skype se ségrou jsem zjistila,že už jí psala mejla někdy v noci,kdy ji teda propustili z nemocnice,po všech negativních vyšetřeních.Asi šlo jen o zkolabování, a stres..a to není divu.Ja bych to asi nezvládla.
Jenže nevím,zda je nadopovaná léky či co,nebere skype,na tel..jí zkusím snad později,kdyby náhodou spala a v noci snad usnula u Pc a nevypnula ho.
Ach jo holky fakt,když se to ser..tak pořádně.
Je mi furt na ~:-©~:-© a chodím na velkou,to je ze stresu že?No kvůli malé musím být v pohodě,kvůli mlíčku!!

Jo a aby toho nebylo málo,Davča někde chytil vši a já od něho,tak jsem měla o víkendu dilema,čím umýt vlasy,jelikož jsem volala do lékárny,kde mi řekli,že kojící vlasntě žádný přípravek nemůže,ale já volala jedné dětské dr a ta mi řekla,že mmůžu..tak jsem si umyla takový zodpuštěním sráčem vlasy a uvidíme..hlava mě svědí furt a když jí namočím děsně to smrdí..ale je to nějaký švýcarský přípravek,tak to snad zabere.
Fakt "prima"!!!~:(~:(~:-©~:-©~:-©~:-©
Luky odjížděl uplně zdrcený,zda nemá zrušit zájezd..jenže to stálo takových peněz a vůbec na tom byl závislý Davča a švára..no já ho podpořila,že to bude dobrý a zvládnu to tu.Už aby byli zpátky,jen mám o ně děsnej strach.S Verunkou to zvládnem.Jsme holky statečný.Držte mi palečkyR^R^~s~
Jasa, 3 kluci+// 22053

bry tro

29.9.2008 9:22:46
Bochi, teda, nechtela bych byt v tbe kuzi, to asi nikdo, tak ti alepon takhle na dalku posilam povzbuzeni a silu.

Kozlovko, dnes je ma treti den. I ja mam tupozrakost, take jsem si myslela,ze je ok, ale prdlajz, pristroj mu nameril +4 a +4,75 a jste nejaky cilindr. to mne prekvapilo, ja mam jedno ok uplne ok, druhe +-6nebo jak se to pise.

ted judik usnul, tak mam chvili,ale je tu neporadek, tak zas musim neco delat. MAnzilek je pryc,takze jsem na netu,kdyz je doma (pracuje z domova jako osvc),tak mu do pracovny nelezu, i kdyz tu mam pc.
VěrkaS + 3♂ 69905

Re: muškáty

29.9.2008 9:01:12
Muffy ,jj, potvrzuju slova Hajaji - já si v tomto ohledu (Matyho menší pohyblivost) docela libuju... nikam mi neuteče - zatím ho pořád dohoním - paráda!!! Když si vzpomenu, jak jsem lítávala (a ještě lítám) za Vítkem, který lezl jak čiperka v půlroce... dej pokoj... ~;)
S pelargoniema neporadím... ~;((
hajaja2 65408

Re: muškáty

29.9.2008 8:56:57
joj bu´d ráda na jednu stranu, že ho ještě najdeš tam, kde ho položíš :o) já mám s tím svým drakem plný ruce práce... je to hroznej všetečka a neposeda :o)
hajaja2 65408

muškáty

29.9.2008 8:56:05
muffy, tak to neporadím... s tím nemám zkušenosti...

a co Vojtík, jak se máte???
muffy+Vojtíšek08+Matýsek09 47032

29.9.2008 8:53:54
Ahoj,tak docela chladné ráno,co???Svítí slunko,ale je kosa.

Holky,máte některá zkušenost?Před 10 dny tu mrzlo a moje muškáty(o kterých jsem si myslela,že mírný mrazík vydrží) změnily totálně barvu listů.Místo zelených mají oranžové.KDyž takhle přemrzly,bude z nich příští rok ještě něco??Já už je mám 6 let a pořád byly bezva.Ale jestli je mám vůbec zazimovávat...
hajaja2 65408

29.9.2008 8:52:31
Bochi - přidávám se s projevem upřímné soustrasti... je mi to moc líto...

kdybys cokoliv potřebovala tak cinkni, vím, že jsi tenhle týden sama doma, tak když budeš mít chuť, náladu nebo cokoliv potřebovat ozvi se (v jakoukoliv dobu!) a já dorazím a pokecáme...
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 48437  [Dalších 48027 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.