| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 410] Názory 411420 z 48437  [Dalších 48017 >>]
VěrkaS + 3♂ 69905

Re: Hrůza

28.9.2008 22:04:40
BOCHI, to je mi moc líto... nějak se to na tebe poslední dobou všechno valí...~;(( drž se!
muffy+Vojtíšek08+Matýsek09 47032

Re: Hrůza

28.9.2008 22:01:09
Bochi,upřímnou soustrast,drž se,holka.

Jaru, asi 1m~:-D~:-D~:-D a jsem z toho fakt nadšená.A neudělá to zatím kvůli žádné hračce,ale jen za mobilem~;).Jen nevím,jestli nějak korigovat to,že se plazí spíš jednostranně.Ale uvidím.
Bochi,Davča+Verunka 63832

Hrůza

28.9.2008 21:46:20
Holky nevím,jak to napsat..ale jsem uplně hotová.
Kluci odlétají za chvíli do Egypta..a já mám strašnou zprávu,před hodkou mi volala mamina,že babička (její mamka) zemřela v bytě..~:-©~:-©~:-©

Je to fakt strašný...mamina je na cestě sem ke mně,že tu bude se mnou..

jsem nějaká utlumená,i když jsem si nevzala prášek,nechápu...asi mi to vše dojde později.

Nějak se to vše ser...zodpuštěním....božeeeeee proč...!!!!?????

Nezlobte se,že se vám takhle zpovídám a kazím dnešní večer.
Navíc má segra je v Anglii,te´d skypuje,píše jak se máme,a já jí to nemám říkat,mamina jí to chce říci zítra.
Ona je sama.Její přítel přijede až zítra,tak jí nebudeme kazit večer, a aby byla v nervu,babinu strašně milovala,zrovna tak jako já.
Holky je mi děsně..smutno,že jsem s ní nebyla častěji ,byla Z Verunky unešená..a že jí více nevídala,nebydlela blíž..ale vždy přijela,když mohla..Teď jí nebylo třid ny dobře...chuděrka..Ach joooooo
hajaja2 65408

pár nových foteček

28.9.2008 21:40:31
tak přidávám k dnešním fotkám i několik aktuálních toho mýho raráška :o)

malý telefonista :o) haló haló!!!

moji kluci na procházce

za ručičky už to jde :o)

mami uteču ti...

Kozovka+Verča 8/04+Tom 1/08 56775

Re: ahoj

28.9.2008 20:47:12
JÉÉÉ já ty jmena komolím OPRAVA: ACUSCHLE :-))

Holky buďte rádi,že vám prckové tak nespěchají,já jsme z toho našeho docela hotová~k~~k~

Jaru od kolika nosí Kubík berjličky?Já je sama nosím od 3let a měla jsme také okluzor a také mi i 1oko zalepovali nebo rokapávali.Já mám tupozrakost a měla jmse i 9dioptrií.Má teď asi 4a1/2 a 4.
Verča je zatím s očima ok :-)
uvidíme jak na tom bude Tomášek,zdáse mi divný s jedním okem..........
Jasa, 3 kluci+// 22053

Re: ahoj

28.9.2008 20:42:54
muffy, klidek, my jsme jeste za vami... judik teprv pred nekolika tydny zacal valet sudy, a desa si "nespravne" bez lezeni, opre se o rucicku, nebo se pritahne o neco a uz sedi, ale neleze, zacal, kdyz mel rymu a ja jsem mu podkladala hlavicku

ma tendenci se po mne i vyskrabat a stat, ale to mu teda moc nedopravam, jen at si pekne sili zadicka.
Kolik ti toho Vojtisek uplazi?

Re: pozdrávek

28.9.2008 20:41:39
Oprava:
ASUCHLO.pěkná kočka Sárinka.Tomášek také rád pádí na kytky :-D~:-D

28.9.2008 20:40:25
JARU,ALECRAM,KATÝSKU.máte nádherné dětičky:-).koukají jim kulišárny z očíček :-D

Ten náš malej kocourek Tomášek je také pěkně divokej,Když mu podám ruce tak si u nich stoupne bez problémů,už i ručkuje v ohrádce nebo snížené postýlce a pacholek jeden začíná dělat .když ho držím za ruce krochy k chození(uděla i 2-4kroky.
Leze jak malej dráček,jen si neche sám sedat,když ho posadím tak vydrží jen chvíli bez nějaké opory.A to mu budou až 18.10 9měsíců...........asi dost brzy uteče roku s chozením.
Verča nám začala chodit asi 14d před jejím 1rokem.
Alecram , Ada a Domča 19997

28.9.2008 20:37:10
No, možná ani tak nevypadá, jako vysoká je. Před měsícem měla 75 cm, takže už bude mít určitě k 80. Věci co má na sobě jsou vel.80 a pomalu se ohlížím po 86
Alecram , Ada a Domča 19997

28.9.2008 20:36:15
Já holky taky ještě nemám MS a je pravda, že z toho jsem taková nervozní. Neberu totiž žádnou antikoncepci a tak se spoléháme na staré dobré a "zaručené" metody :o))))) Je pravda, že tloustnu a mám divný chutě :o))) a už kolikrát mě napadlo, že snad jsem v tom :o)))) Něco podobnýho jsem zažila i když byla takhle malá Ada, ale asi to spíš budou nějaký poplašený hormony.
[<<Předchozích 410] Názory 411420 z 48437  [Dalších 48017 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.