| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 420] Názory 421430 z 48437  [Dalších 48007 >>]
hajaja2 65408

Re: pozdrávek

28.9.2008 20:34:49
Jari - Kubík má takovej dospěláckej výraz, ale brejličky mu moc sluší :o) však si na ně brzy zvykne!

Marcel - ty tvoje holky jsou princezny, mě vždycky fascinují ty Adiny vlásky :o) a Domča vypadá, že je strašně vysoká - to je děs jak to letí...

já akorát stahuju dnešní fotečky tak taky možná něco přihodím :o) a budem tu mít neděli krásně vytapetovanou! R^R^R^
muffy+Vojtíšek08+Matýsek09 47032

Re: ahoj

28.9.2008 20:33:53
Ahoj holky,
JARU, Kubíkovi to hrozně moc sluší!!!~s~

Jinak koukám,jak jste všichni šikovní.Na fotkách se sedí a hlavně stojí a to jsem se chtěla pochlubit,že se dneska Vojta začal plazit.Sice jak střelený voják,ale mám radost.Ovšem nevím,jestli by to nadšení se mnou nesdílely víc třeba holčiny z března,dubna.Tady už je to jiná liga ~;)~;).Ale my vás taky doženem!!!

Zatím pa,jinak marodům přejeme uzdravení.Nám se zatím vše vyhlo,ťuk,ťuk,ťuk.
Jasa, 3 kluci+// 22053

Re: pozdrávek

28.9.2008 20:30:54
KAtysku, ty jo,nezavidim, ale alespon mas jistotu,ze nejsi tehotna:-))) dnes jsem na mmb narazila na vzkaz maminky,ktera brala cerazzete a otehotnela a narodil se ji krasnej pepicek

Sarinka je sidlo, Judik si chce stoupat, ale lezt ne, na kolinkach se uz houpe nekolik mesicu,ale tim to hasne, alespon mam klid, uz tak je to fofr
Alecram , Ada a Domča 19997

ahoj

28.9.2008 20:28:53
ahoj holky, tak se taky hlásím k "rýmičkujícím" :o) Nejdřív to měla Ada a pak chudák Domča. V noci lapala po dechu, jak nemohla dýchat pusou. No, už je to lepší, tak snad je to za námi (tuk, tuk, tuk)
a taky přidám pár aktuálních fotek (foceno asi před hodinou)

Ada meje Domče hlavu :o)
Jasa, 3 kluci+// 22053

ahojte

28.9.2008 20:28:48
moc dekuju... judik je zlaticko,ale co se ocicek tyce,tak asi skonci jako jeho starsi braska, takhle, ale uz jsem to vydejchala:-)

má 3 a 2 dopt. a nosi okluzor, ale zatim si zvyka, nechce je moc nosit

dnes bylo tak hezky,kez by to vydrzelo,uz jste uklidili letni veci? nebo je jeste mate ve skrini?
hajaja2 65408

pozdrávek

28.9.2008 20:16:32
ahojda holky, no víkend byl co se počasí týká fakt nádhernej!!! já jsem večerní sirotek ta´tka šel na fotbal, prdelka už spí a já bych měla žehlit, ale peču na to... Jeníkovi už je snad líp, ale já jsem! nějaká naprd, bolí mě ukrutně břicho a střílí to do zad... že by taky "teta"???

Jaru prcek je fakt nádhejrnej - krásný kukalda a koukám, že máte stejnou zábavu jako my - Jeník má taky rád helmu z misky - vždycky se tomu ukrutně řehtá a shazuje jí z kebulky dolů a když to cinkne o podlahu tím líp :o)

jo Katýsku kytičky by Jeník taky rád mordoval - do parády si bere jednu a ta je naštěstí umělá :o) tuhle jí na sebe málem povalil (je asi metr a půl vysoká...) všechny živé jsem přestěhovala do vyšších sfér nebo zabarikádovala,aby se k nim nedostal :o)
acuschla 65796

Re: Ahojky mamči :-)

28.9.2008 20:06:24
Ahoj, my už jsme zdraví - tak držíme palečky nemocným, ať jsou brzo fit.
Včera jsme zkoušeli k obědu červenou čočku - no lítalo to všude kolem ~j~ , ale naštěstí to bylo poprvé co takhle reagovala. Sní vše co jí upatlám - čočku budeme dál zkoušet.

Přidávám fotky nejoblíbenější činnosti Sáry

Katýsek+Sárinka15/1 08 78636

28.9.2008 20:05:25
Holčinky hezký večer....

Jé já jsem tady taky dlouho nebyla...a jak vidím,tak je Nás takových as více,cooo??~:-D~:-D~:-D

Téda JAruško ten Tvůj klučina je tááák nádhernej...~s~~s~~s~No úplně ho vidím vedle Mojí Sárinky~:-D~:-D~:-D~:-D~:-DTy očička jsou balzám na duši...R^R^R^R^R^R^

No jinak já jsem to ve čtvrtek dostala-poprvé od porodu,takže se to podepsalo na mé né příliš dobré dnešní náladě...-jsem měla nějakou depku a byla j sem protivná na taťku až mě to samotnou štvalo...ale už je to za Námi...R^R^R^R^R^R^

Tak všechny zdravím mooc mooc ....~s~~s~~s~~s~~s~~s~
Kozovka+Verča 8/04+Tom 1/08 56775

28.9.2008 20:02:11
Tak má Tomášek 38,1°C ,dostal poprvé 5ml Panadolu.Snad mu bude lépe.
Už asi chrupká brouček můj malej:-)
Já poklidím kuchyň,vyžehlené prádlo a musím ještě probrat to další vyprané(co bude na žehlení)......ale to jsi nechám asi až na zítra..........žehlila jsme včera.

ESTŘI...už jsme ti poslala penízky.Posílala jsem je ve středu odpol.a psala ti meil ve čtvrtek ráno :-)
Kozovka+Verča 8/04+Tom 1/08 56775

Ahojky mamči :-)

28.9.2008 19:36:26
Tak se také hlasíme k marůdkům~;((
Verča měla včera jen 37,5°C a má jen rýmu a dnes je relativně ok,ale má první teploty(zatím měl jen 37,7°C)a čeká nás ještě měření.Má rýmu a je šíleně protivnej a úplně na mě vísí Tomášek můj zatej.Budď je to virozka nebo k zubům.
A aby toho nebylo málo,já mám taky rýmu a od pátku mě trápí dráždivej kašel,až mě svědí na průduškách(někdy se při kašlání až učů...)v noci jsem měla asi i teplotu,protože jsem se pěkně potila a byla jsem ráno jak zmlácená :-(

Mejvíce je mi líto Tomíska~;((

Přeji ať je všem marůdkům lépe.......R^
[<<Předchozích 420] Názory 421430 z 48437  [Dalších 48007 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.