Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jasa, 3 kluci+// | 22053 |
|
|
ad flicky28.9.2008 19:01:55
jestli jste si vsimly flicku na tvari,tak ty uz jsou ok, jinak ma vylozene natekle az hnisavé boláky - po komářím štípnutí:-(
|
| Jasa, 3 kluci+// | 22053 |
|
|
ahojteeee28.9.2008 19:00:56
tak hezke pocasi nas vylakalo ven, tady je par fotek,abysme se pripomneli
![]() marudkove, moc preju,abyste byly brzy zdravé!!! a neplanuje nekdo vylet do Brna??? kral ![]() fotbalista ![]() bracha uci brachu ridit ![]() to je ale legrace ![]() ![]() ![]() |
| VěrkaS + 3♂ | 69905 |
|
|
Re: dobré ránko28.9.2008 14:27:09
Kacko, Zozi, ať se holky natrvalo polepší s tím spinkáním!
Soni, brzy se vykurýruj, ať jseš fit! Mě bolí šíleně pravá ruka. Nejdřív mě pekelně bolelo jen okolo zápěstí, ale te´d už mi trne celá ruka a vystřeluje mi to až do ramene - myslím, že ji mám normálně přetaženou, protože již několik let (téměř bez odpočinku) na ní nosím své děti a Maty už se pěkně pronese... nic v ní neudržím a jen silou vůle v ní nosím Matyho...k Dr,. se mi nechce, protože to asi fakt je únava materiálu a naordinuje mi klid - chachá a jak bych to asi tak s těma špuntama dělala - pravou ruku potřebuju nejvíc... myslela jsem si, že mi o víkendu pomůže Roman a bude Matyho brát on, ale chyba lávky - včera byl celej den v čoudu (abych mu nekřivdila, tak připravoval dětský den ) a dneska nějak vyspává (bo po tom dnu pro děti přišel dneska ráno o půl třetí - v pořádku, ale ráno ho chlapečci nemilosrdně vytáhli z pelechu v 8 hodin, tak šel spát s Vítkem - prej na 10 minut a už jsou tam hodinku a půl...)![]() |
| sonica + TŘI kluci | 14176 |
|
|
Re: dobré ránko28.9.2008 13:26:54
ahoj holky,
venku je tááák nádherně! Copak jsme takový počasí nemohli mít v Hartmanicích?? Měli jsme holt smůlu ![]() Zrovna ležím v postýlce a potím se s čajíkem a paralenem. Zase mě dostihla nemoc. Tak jsem rozdala děti, Bena si vzala na celý den teta a kluky tchýně. Musím se vykurýrovat, jsu nemocná nějak často po sobě, tak už to jednou musím pořádně vyležet. Bochi, šmejdila jsem po netu a kočárkách a uviděla jsem docela levný nánožník na Jané nomad. Myslím, že jsi psala, že ho nemáš. Tak třeba kukni sem: http://www.detskyraj.cz/zbozi/3122-dr-nanoznik-jane Zozinko, Kačko, to je fajn, že se vaše holkky umoudřily a začínají krásně spinkat. Super!!! |
| Zozinka | 66370 |
|
|
Re: dobré ránko28.9.2008 9:35:07
Dobré ránko,
Kacko,tak jsi si taky užívala...jsme na tom stejně,já teď také zkouším novou metodu a je to mnohem lepší,zatím jen dva dny,tak to velké zlepšení ještě čekám.na dnešek mi tedy usnula u kojení večer,jinak proběhla stejná procedura jako den před tím.spin kala v postýlce 1 hod,pak se vzbudila,plakala,měla ucpaný nosánek,tak jsem jí ho vyčistila,dala ještě mlíčko a odnesla zpátky do postýlky,pustila ukolébavky,ležela v postýlce a úplně sama usnula,ani jsem nebyla v ložnici a spinkala 3 hodiny.myslím,že by spala dál,kdybych nemusela na záchod se jít vykašlat a odstříkat mlíčko.po hodně dlouhé době mě bolelo prso a bylo úplně tvrdé,i teď je mám mnohem víc nalité než už jsem byla zvyklá.ale možná je to tím,že včera opravdu málo papala.nevím.takže jsem jí pak šla přebalit,dát mlíčko a šup zpátky a spinkala do 5.30,to už jsem si jí nechala u sebe a spinkala dál do 7.30.jedna z nejlepších nocí za poslední dobu.snad to teď bude jen lepší....nechci to zakřiknout,uvidíme dnes.... držím palečky,ať jí to spinkání už takhle vydrží ![]() |
| KackaMik+8/05+1/08+6/16 | 21921 |
|
|
dobré ránko28.9.2008 8:15:58
Ahojky všem,
je vidět, že si užíváte víkend, opravdu je krásně, tak proč sedět u PC, co? My rýmečkujeme, všichni ale nejhorší to má náš tatínek ![]() ![]() ![]() chudíneček ![]() Jinak se jdu pochlubit naše Ani dneska prospala 1.celou noc šla spát v osum, pak se vzbudila až na kojo v 6 a spala pak ještě do půl osmé! Jsem tak nadšená, že ani nevíte jak...po těch prořvaných nocích.....Už to bylo tak, že se budila třeba po hodině a to mě fakt ničilo. Tak jsem vyhlásila válku nočnímu kojení. Prostě ji nedám a nezvednu z postýlky, kdyby trakaře padaly začala jsem z neděle na pondělí, to bylo nejhorší, ona se dycky vzbudila a stoupla si a ječela :( tak jsem ju cca po 5 min. vždy položila, nabízela jsem ji vodu, teplou, páč studenou odmítá....nebo dudlík. Jo, trvalo to s mírnýma přestávkama kdy nabírala sil celou noc, záhul pro mě aj pro ni.....pak to bylo noc od noci lepší...od středy už stačilo, když si stoupla ju jenom položit a dat dudlík a byl klid....no hrozila jsem se že by to mělo takto zůstat, i to neustálé pokládání bylo zničující.....no a dneska to dospělo k dokonalé noci takže já hoky radím!!!! VYDRŽTE!!!! Fakt to jde Tak ať to nezakřiknu ťuk ťuk ťuk ![]() ![]() ![]() A naše Ani vynalezla nový způsob tarnsportu :-D Vysype si hračky z koše, obrátí ho, stoupne si o něj a tlačí ho před sebou To je podívaná :-DPřeji krásnou neděli ![]() ![]() |
| Kloka + 3 | 63919 |
|
|
Dobrý večer!27.9.2008 20:17:08
Ahojky,
tady je teda mrtvo! VĚRKO, taky už jsem to někde, četla, že se dá zkusit přimíchávat tu kaši do zeleninky. NO, já ještě uvidim, třeba na to taky dojde. Teď dám pár dní pauzu. Pořád kojim a jinak jsem dnes zkusila poprvé bílý jogurt a Norbík ho kupodivu samotný docela baštil....no, snědl asi 2 polívkový lžíce, takže žádný zázrak, ale kdo to holky znáte, tak víte, že to stejně hodně potěší A pak jsem ještě zkoušela šťávičku z mrkvičky a to mu taky jelo v pohodě. Takže začínám mít pocit, že je spíš línej polykat něco ne úplně pohodlnýho...takže budu muset vypracovat nějakou lepší konzistenci krmení ![]() Jinak jsme byli včera na osmiměsíční kontrole, Norbík má 71cm a 9170g. Takže je docela krátkej a tloustnutí se naštěstí trochu zpomalilo. Vlastně se mi teď zdá, že trochu zhubnul - říkala jsem si, že se vytáh, ale podle míry se teda moc nevytáh. Tak asi opravdu trochu ubral tím, že nejí a mlíčko už mu tak úplně nestačí :-( Ale my to nepochybně zvládnem. Zrovna dneska mě jogurt a mrkvová šťávy naplnily novým optimismem ![]() Tak já ještě přihodím nějaké aktuální foto do deníčku a půjdu se starat o dort, co peču na zítra rodičům k narozkám ![]() |
| VěrkaS + 3♂ | 69905 |
|
|
Re: Dobré ránko27.9.2008 12:25:04
ZOZI, přeju, ať je to spinkání brzy ok
![]() BOCHI, jo měla jsem zameškaný hovor ![]() |
| Zozinka | 66370 |
|
|
Re: Dobré ránko27.9.2008 9:51:45
né kolem 14h,ale 2h,vidíte jak mi už hrabe,ale vy jste to jistě pochopily
![]() |
| Zozinka | 66370 |
|
|
Re: Dobré ránko27.9.2008 9:50:03
dobré ránko a hezký den
Tak hlásím jak proběhla noc:Mišku jsem vykoupala,dostala kaši,mlíčko,pusu od táty a šly jsme do postýlky,pohladila jsem jí,pustila ukolébavky a samozřejmě řvala,tak jsem jí pohladila,dala pusinku a šla do obývá a podle harmonogramu tam šla za 3 minuty,pohladila,zazpívala písničku do ouška a po 2 min odešla,opět řev,vždycky se přetočila do rohu,který je nejblíž dveřím/věděla,že tamtudy odcházím/,tentokrát jsem tam šla za 5 min,opět to samé,pak jsem šla za 7 min,chudinka malá seděla v postýlce/poprvé takhle/ a plakala,zase pohlazení,písnička a usnula......spala 50 min.pak stačilo zase jí jen pohladit a být chviličku u ní a spinkala dál,takhle to bylo asi 3x,o půlnoci jsme šli spát,tak jsem ji nakojila/zase se vzbudila/ a dala zpátky do postýlky,pak se vzbudila ještě jednou,šly jsme odsát nosánek/jak řve,tak jí teče nudle/ a zase do postýlky,to už nevím kolik bylo asi kolem 14h a spala do 5,30 a to už jsem si jí vzala k sobě,nakojila a chrněla do 8,30. tak dnes znovu,jsem zvědavá jestli se to bude lepšit... je to román,ale musela jsem vám to podrobně vypsat...holky doufám,že tohle nebude trvat 14 dní,ale že se naučí spinkat dřív...píšou tam,že se takhle naučí usínat sama v postýlce,ale budit se ještě nějakou dobu bude,musím pak naštudovat dál,nestihla jsem to úplně celé. tak a to je snad vše....... ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.