Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| estra+Ema 1/02+Kvido 1/08 | 46071 |
|
|
Re: homeopatika26.9.2008 18:16:03
Holky, co dáváte na noc kaši. Kolik dáváte??? Já asi 160 a to je asi málo, co?? Většinou má ale před koupáním kojo a po koupání tu kaši. Už jsme koupili větší flašku..
![]() |
| Zozinka | 66370 |
|
|
Re: homeopatika26.9.2008 16:21:20
já myslím,že nám ruka ještě ujede kolikrát....ale vždycky to asi zamrzí
Moni,už jsem Ti odepísala )) |
| Monika+Bětka 4/06+Theo12/07 | 39706 |
|
|
Re: homeopatika26.9.2008 16:14:08
Zozi, máš to v mailu
Hajaji, nic si z toho nedělej, jsme lidi a nervy pracují. Kdybs viděla, jak to někdy vypadá u nás, když spustí oba ![]() |
| Bára+3♀ | 43220 |
|
|
Re: homeopatika26.9.2008 16:06:36
ahoj holky,
Moni, to máš pravdu, určitě se tady najde menší osůbka než je Eli, které to padne. ha, slyším Elu, tak makám pryč. pa pa! |
| estra+Ema 1/02+Kvido 1/08 | 46071 |
|
|
Re: homeopatika26.9.2008 15:54:55
Ahoj holky
Hajajo-Andrejko, vše nej k svátku. A buď v klidu, jedno lupnutí přes plínku je v poho. Jsi jen člověk.. |
| muffy+Vojtíšek08+Matýsek09 | 47032 |
|
|
Re: homeopatika26.9.2008 15:51:13
HAjajo,klííííd,jo?To se stane každému!Nedávno jsem tu psala,jak Vojta dostal po ručce při krmení,protože dělal koniny.On z toho nic nemá,ale mně se tak moc ulevilo!!!!!
![]() Jsem dobalená,poklizeno,Vojta řičí a jen čekáme,až dorazí manžel.Tak snad to nebude moc dlouho,ať pak nepřijedeme domů pozdě. |
| Zozinka | 66370 |
|
|
Re: homeopatika26.9.2008 15:47:47
Hajají,nic si z toho nedělej,to se stane určitě každé z nás.mně taky rupají nervy v noci,ale já spíš jí jen razantněji bafnu do ruky a trocvhu zvýším hlas,někdy možná zakřičím
"co chceš,proč řveš..."atd,pak mě to taky mrzí...ale ono se to vážně někdy nedá...dnes mi taky spala dopo jen 15 min a teď necelou hoďku a to jsem musela s ní do postele a ukojit jí....povedlo se až za půl hodinytakže chápu ![]() |
| Zozinka | 66370 |
|
|
Re: homeopatika26.9.2008 15:43:08
Mončí a ,pošly mi taky,prosím,fotečku té kombinézky.Miška teď má 70cm a 7610g,nosíme ještě i vel.68 a 74,třeba by nám ještě byla?děkuju
![]() |
| hajaja2 | 65408 |
|
|
homeopatika26.9.2008 15:13:42
holky díky za přáníčka!
Marcel volala jsem té kámošce a říkala, že na zuby na prořezávání by byla nejlepší ta Ch9... prý čím nižší číslo tím je to silnější koncentrát, ale indikace se může trošku lišit právě tou koncentrací účinné složky... rozhodně na ty kuličky nesahat rukama, dávat rozpustit přímo do pusy, ale protože prckové by to nepobrali, tak do malého množství nejlépe převařené kojenecké vody - množství tak na lžičku... já mu mám dávat 5x denně rozpuštěné tři kuličky... předávkovat se to prý nedá, protože je to přírodní pouze bylinkové, nemůže to ani uškodit... ale návštěva homeopata odborníka by asi rozhodně nebyla od věci... ona ta kámoška to taky vyčítala z nějaké knížky co mají o homeopaticích v lékárně k dispozici, není to žádný odborník... holky já jsem hrozná, byla jsem ošklivá na toho svýho prďolku malýho a moc mě to mrzí... vůbec totiž nechtěl spinkat, vstával klasicky v šest ráno, dopoledne spal jen půl hoďky a neskutečně kravil, ale to beru, je mrňavej, tak jsme blbli spolu, pak se vzorně naobědvcal, zase si pohrál a bylo vidět, že je unavenej, tak jsem ho dala do postýlky na chrupčo, jenže on neskutečně kravil, ale děsně lomcoval s postýlkou a řval jak na lesy ani chování nepomáhalo, tak jsem si říkala fajn oblíknu ho a půjdeme ven, jenže se tak kroutil a mě ruply nervy, že jsem mu jednu lupla přes plínu na prcku... výsledek po deseti vteřinách breku totál vytuhnul a chrní... ale mě to tak mrzí, že jsem ho plácla... spíš , že jsem se nedokázala ovládnout, vžytˇ je ještě maličkej a nerozumí tomu co po něm chci chjoooo, sem hrozná... sora za román, ale potřebovala jsem se vypovídat.... |
| Monika+Bětka 4/06+Theo12/07 | 39706 |
|
|
Re: Tchibo,26.9.2008 14:47:24
Já myslím, že by ji Elča určitě na celou zimu neměla. Je to opravdu 80 a není větší. Holt my máme velký děti
![]() Ale takové Vandičce nebo Miušce by moc slušela a asi i vydržela, že? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.