Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Bára+3♀ | 43220 |
|
|
Re: Tchibo,26.9.2008 14:37:40
Jdu provětrat psiska, dokud tady všichni spí. ale pak se ještě ukážu, zatím pa!
|
| Bára+3♀ | 43220 |
|
|
Re: Tchibo,26.9.2008 14:36:10
Moni, to je vel 80 vid? Tu má Ela ted, tak se bojím, aby jí ještě na zimu měla. roste jak z vody...co myslíš?
|
| Monika+Bětka 4/06+Theo12/07 | 39706 |
|
|
Re: Tchibo,26.9.2008 14:23:55
Baru, poslala jsem Ti to mail, co máš v nicku.
|
| Bára+3♀ | 43220 |
|
|
Re: Tchibo,26.9.2008 14:13:58
Hajajo, vše nej k svátku!!!
![]() Moni, můžeš mi prosím poslat fotku té kombinézky, co máš? a připiš i cenu! moc díky! |
| Bára+3♀ | 43220 |
|
|
Re: Tchibo,26.9.2008 14:09:34
ahoj holky!
tak Ančí spí s tatínkem a Eli je venku v kočáru a taky chrupčí o 106. Já nakonec objednala Ančí tu růžovou, ale bylo to dilema, velký! jsem si připadala jako Jekyl a Hyde. Nakonec rozhodlo to, že modrou si bude objednávat kamarádka pro Vojtíška, tak aby zase nebyli jako dvojčata, pak, že teda i tu růžovou zdědí Ela (když bude náhodou ten třetí kluk, tak nevím, co bude nosit ) a taky to, že má Ančí už 3 hnědý kalhoty na zimu a přeci nemůžu dát modrou bundu k hnědým kalhotům, žejo??? ![]() ![]() ![]() ![]() už jsme všichni tak nějak ok, jen Eli má pořád rýmu, nevím, jak se toho zbavit a v neděli máme jet na výstavu do Wroclavi, no nevim, jestli to nezrušit... |
| Monika+Bětka 4/06+Theo12/07 | 39706 |
|
|
Re: Tchibo,26.9.2008 13:52:19
Marci, Bětka má taky kombinézu modrou, aby ji mohl Theo zdědit
Mě se teda asi i víc líbila, ta holčičí byla na mě moc růžová. A Bětce asi víc ty rošťácký věci než ty sladký. Vždyť jsi viděla co je to za lumpa.![]() |
| Marcela+Terez12/04+Lukáš1/08 | 19629 |
|
|
Tchibo,26.9.2008 13:32:45
Zdeni, Moni - taky mi babi koupila pro Terez tu kombinézku od Tchiba. Dohodli jsme se na modré, že to pak zdědí Lukin. Taky mi vzala ty zateplené punčocháčky a podkolenky.
Jo a s těma homeopatikama je to fakt věda,protože teď jsem hledala v knížce od MUDr. Hofhanzlové a ta zase píše, jednu kuličku rozpustit ve sklenici vody a během dne dávat po douškách. Takže jsem z toho jelen, ono snad vůbec nezáleží jestli dám 1 kuličku nebo 10 kuliček a účinek je furt stejný Asi se objednám na konzultaci k naší homeopatce... Takže Hajajo, pokud budeš mít nějaké info dříve, napiš. |
| Bochi,Davča+Verunka | 63832 |
|
|
Re: Tipy na příkrm26.9.2008 12:59:31
J000000 jééééééééé žiš jak jsem mohla přehlédnout dnes Andrei....Tak hajaji,moooooc se omlouvám a přeji dodatečně vše nejlepší..no to víš to nevyspání...
Jinak jsem to zabalila a šla ven..sice fučí ale je hezky..No a malá unudlaná šíleně.Tak jsem volala dr a ta říkala,že tam je jiná asi zástup či co a když bude kašlat a nebo mít teplotu at příjdeme.. Doma jsem změřila a teplotku nemá a jak hýkala celou cestu(jsem myslela,že to je tou rýmou)tak byla pokaděná a já blb jí vezla ještě kouknout na kůzlátka -to ty znáš Hajajo,byly jsme tam spolu. V lékárně jsem se optala na chamomilu a ta mi řekla,že je lepší konzultace s dr homeopatem než kupovat a sama si něco ordinovat..tak nevím nevím. Jo a dr mi řekla,že určo to nebude ta rýma k zubům.!!!prý nervlost a nespánek)jé to jsem divně napsala)to ano,ale rýma neééé Jo ste mi nikdo nenapsal ten recept co s tou řepou,tak jsem koupila v Schleckerovi nějaké sklínky,jsem doma nic neměla,jen zamražené..a dala jí od hipu brambor se špenátem tu malou,no a zblajzla jí během 5 minut.Teď hýká v postýlce,no spíše si povídá..jdu jí dát zkusit kozinu a snad bude spát.Ještě nespala. |
| Bochi,Davča+Verunka | 63832 |
|
|
Re: Tipy na příkrm26.9.2008 12:59:29
J000000 jééééééééé žiš jak jsem mohla přehlédnout dnes Andrei....Tak hajaji,moooooc se omlouvám a přeji dodatečně vše nejlepší..no to víš to nevyspání...
Jinak jsem to zabalila a šla ven..sice fučí ale je hezky..No a malá unudlaná šíleně.Tak jsem volala dr a ta říkala,že tam je jiná asi zástup či co a když bude kašlat a nebo mít teplotu at příjdeme.. Doma jsem změřila a teplotku nemá a jak hýkala celou cestu(jsem myslela,že to je tou rýmou)tak byla pokaděná a já blb jí vezla ještě kouknout na kůzlátka -to ty znáš Hajajo,byly jsme tam spolu. V lékárně jsem se optala na chamomilu a ta mi řekla,že je lepší konzultace s dr homeopatem než kupovat a sama si něco ordinovat..tak nevím nevím. Jo a dr mi řekla,že určo to nebude ta rýma k zubům.!!!prý nervlost a nespánek)jé to jsem divně napsala)to ano,ale rýma neééé Jo ste mi nikdo nenapsal ten recept co s tou řepou,tak jsem koupila v Schleckerovi nějaké sklínky,jsem doma nic neměla,jen zamražené..a dala jí od hipu brambor se špenátem tu malou,no a zblajzla jí během 5 minut.Teď hýká v postýlce,no spíše si povídá..jdu jí dát zkusit kozinu a snad bude spát.Ještě nespala. |
| Zozinka | 66370 |
|
|
Re: Tipy na příkrm26.9.2008 12:56:08
holky,mocděkuji za podporu,bude to boj,ale zkusíme to...
Zdeni,my jsme na tom stejně,teď do ní cpu mrkev s bramborem-zatím 1 lžička.....chjo,taky mě to už nebaví |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.