Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Monika+Bětka 4/06+Theo12/07 | 39706 |
|
|
Re: Tipy na příkrm26.9.2008 12:44:54
Hajaji, taky přeju všechno nejlepší k svátku. Ať Tě ti Tvý kluci moc nezlobí
![]() Zozi, držím palce. Snad to vyjde. Hlavně musíte vydržet, to bude asi nejhorší. |
| Monika+Bětka 4/06+Theo12/07 | 39706 |
|
|
Re: Tipy na příkrm26.9.2008 12:43:03
Ahoj holky,
Zdeni, před chvílí jsem se vrátila z Tchiba, taky máme kombinézku Ale byla to fuška sehnat, včera na Čerňáku je už neměli, dnes jsem sehnala poslední v Intersparu.Už jsem sundala i zimní věci po Bětce pro Thea. Ten to ani neunosí, protože mi další přinesla kamarádka, která má 2 kluky. Holky, co máte holčičky, našla jsem tam krásnou růžovou kombinézku velikost 80, kdybyste ji někdo chtěl. Je teploučká a přitom lehoučká, moc pěkná. Bětka ji měla na sobě tak 2x, protože nebyla žádná zima. Kdyžtak pošlu fotku, nechce se mě to vkládat do deníčku. |
| zdenula78+Ráďa06/05+Vanda01/08 | 61826 |
|
|
Re: Tipy na příkrm26.9.2008 12:25:15
Hajajo, u nás rýže s zeleninkou a králík aaa - PRD /5 lžiček a dost. Jsem už totálně vytočená!!!
Zozinko, tahle metoda uspávání je nejjistější. Zkuste vydržet. Bude to těžké, ale snad to vyjde. Právě mi dorazila kombinéza z Tchiba pro Ráďu a jé úúúúžasná, díky Hajajo za tip!!! ![]() |
| Zozinka | 66370 |
|
|
Re: Tipy na příkrm26.9.2008 12:05:39
Hajají,já mám čajíčků docela slušnou zásobu,ale nechce ani jeden,neumí to z flašky a ani po lžičkách to moc nejde......
|
| hajaja2 | 65408 |
|
|
Re: Tipy na příkrm26.9.2008 11:58:44
jo Zozi a děkuji za přání k svátku - pamatuješ si správně
![]() ![]() ![]() no držím palečky, aby se Mišulka už konečně umoudřila - tohle musí být na palici... no a te´d přes víkend máte dobrou příležitost začít, když to můžete na střídačku dospat přes den... hlavně to nevzdávejte při prvním neúspěchu a asi to chce být fakt tvrdá a nepovolit... jo a co jí ještě zkusit dát meduňkový čajíček, ten zklidňuje a i podporuje chuť k jídlu :o) |
| hajaja2 | 65408 |
|
|
Re: Tipy na příkrm26.9.2008 11:55:27
tak Jeník dneska opět zdlábnul ukázkově oběd a byla to fakt mňamka - koupila jsem Hipáckou skleničku za 21 korun - brambory, kukuřice a krůtí maso (je to jen ta malá sklenička, tak jsem mu k tomu udělala pořádnou nadýchanou brkaši a smíchala - sdlábnul toho asi 250ml a dal by si ještě smutně koukal do prázdné misky (tu kaši ušlehám s kousíčkem másla a nutrilonem) nam nam...
já co nemám vlastní zdroj domácího masíčka radši kupuju skleničky, masino má tak 3x týdně a jednou týdně žloutek, jinak jen zeleninku na různé variace a způsoby :o) |
| Zozinka | 66370 |
|
|
Re: Tipy na příkrm26.9.2008 11:22:27
Ahojky,přeji krásný den,tady také svítí sluníčko.u mně se,ale teprve teď rozjíždí to nachlazení,rýma,škrábání v krku,kašel a bolest celého těla,ale myslím,že nejhorší to bylo včera odpo a snad to bude teď už lepší.
Hajají,prvně Ti přejeme vše nejlepší k svátku-doufám,že si dobře pamatuju .jinak určitě nejste poslední bez zubu,my taky ještě žádný nemáme...já mám cham.15.mám dát asi do 50ml 5 kuliček a dávat během dne a přidělat dle potřeby.já tedy dávám na lžičku 3 kuličky.protože ona mi 50ml rozhodně nevypije.takhle tu lžičku do ní vpravím a i sama otvírá pusinu.co se týče příkrmů,tak taky nic moc,včera nechtěla ani kaši na noc.docela jí jela švestková přesnídávka od Hippu,měla jí na 3 dny,včera zase nechtěla,tak zkusíme dnes.a zelenina?tak u nás obstojí jen mrkvička.zkusím dnes mrkev s bramborem...kamarádky holčička taky začala takhle nepapat,mají to holky stejné a co se týče spánku,tak stále je to horor.byly jsme na cvíčku a jedna maminka tam říkala,že měly úplně to samé a kamarádka taky a pomohla jim jedna knížka,kde naštudovaly vše a bylo.poslala mi to mejlíkem a je to taková ta metoda,dát bdělé do postýlky a chodit po určitých intervalech.tak to ode dneška zkusíme.prostě nekompromisní režim,v 19h vykoupat,kaši,mlíko,postýlka.musím to probrat s Martinem ,ráda bych se u toho střídala,jeden den já,jeden den on.a jsem zvědavá na výsledek,prý může býát úspšch už za 2 dny,ale taky za 14 dní.jsem ujž vážně ko,snad nám to pomůže....... tak a teď už nevím na co jsem chtěla reagovat..... jo a máme opět třetí den období,kdy se zvednu a chci jít třeba jen WC a má takový záchvat řevu,že je to hrozné,a taky mi to potvrdily dvěmaminy,úplně to samé.minule nám to trvalo necelých 14 dní a pak byl zase klid a teď je to tu znovu.řve takhle i u Martina,prostě se nějak bojí nebo nechce být sama...chjo.... |
| acuschla | 65796 |
Re: Tipy na příkrm26.9.2008 11:22:12
Ok, díky
![]() |
| zdenula78+Ráďa06/05+Vanda01/08 | 61826 |
|
|
Re: Tipy na příkrm26.9.2008 10:56:09
Acu, byl to pudink normálně od Amylonu - obsahuje kuk. škrob a vanilku /ale BIO/, žádné jiné přísady. Ale holky tu , myslím, vařily i klasický od Amylonu.
|
| acuschla | 65796 |
Re: Tipy na příkrm26.9.2008 10:50:08
Zdenula-myslíš, že můžu vařit normoš pudink, nebo spíše koupit ten bio co dáváš ty??
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.