| *Kate*+ dve holky 05+08 | 50403 |
|
|
24.4.2012 8:33:54
Zozi, super, že vám všechna vyšetření dopadla dobře ! a moc držím palce, abyste se z těch chorob už konečně vyštrachali !
Strašně to letí, máš pravdu, teď budou ty dva státní svátky a pak už se budou nezadržitelně blížit prázdniny. U nás je pořád nějak rušno. Furt se něco děje. Zuzanka začla po vánocích chodit do kroužků, na aerobik a se školkou jezdí plavat. Potřebuje pohyb jak sůl I když ona je i tak jak čamrda. Jak je teď pěkně, tak holky by furt lítaly venku na kolech nebo na bruslích (ani, i Zuza už má inliny ač nejsem ráda, ale hrozně o ně stála a strašně jí baví jezdit). Stíhat k tomu všechny kroužky, přípravu do školy a různé nutné zařízování, to je občas fakt unikát všechno to do těch dnů nacpat. zlatá zima kdy jsme ven nevylezli Zuza musí nosit ortopedické vložky a má upravené jedny boty (sandály co nosí ve školce i doma jako bačkory), protože se mi v zimě zdálo, že nějak šmajdá...no tak má ploché nohy...samozřejmě....geny klackem neumlátíš. manžel to má taky doufám, že se to ještě nějak podaří vyřešit.Teď poslední novinka...náušnice....holky přišli, že je chtějí, OK, šli jsme je nechat nastřelit, všechno vypadalo v pohodě a minulý týden jsem přendala ty nastřelovací za klasické zlaté a zuze to začlo hnisat takže teď několikrát za den mažeme uši slivovicí, zuza řve jak blázen, no paráda přesně tohle jsem nechtěla ! nevíte někdo co s tím ? vyndavat náušnice se mi nechce, těm dětem to zaroste jedna dvě. |
| Zozinka | 66370 |
|
|
24.4.2012 7:27:29
ahojky všem..koukám,že nikdo nic dlouho nepíšete...no,čas je hrozný..asi je to všude jako u nás
..jak se všechny máte?co dětičky?je to hrozný jak to letí...zítra bude Vítkovi už 7 měsíců...je to šikovné,milé miminko...pokud ho nic netrápí tak je fakt hodný,ale zoubky jsou holt prevít..už má dole obě 1 a teď se kloubou horní,takže je to nepříjemné.... jinak Míša je po neurolog.stránce v pořádku,kontrola i další EEG dopadlo výborn,tak jsem moc ráda,už ani ty záškuby nemá,tak nevím co to bylo....a s Vítkem taky už na neuro nemusíme,také je úplně v pořádku...tak se mi ulevilo....ještě jen nefrologické kontroly a to jdeme v pátek a taky doufám,že to bude ok,jen se mi musí podařit vzít moč,už je to neposeda,minule si pytlíček sundal a začal ho žužlat ![]() jinak klasika,Michalka šla včera po měsíci zase do školky,tak jsem zvědavá na jak dlouho...doufám,že už budou zdravý...má Ribomunyl na imunitu,tak snad to pomůže.... byli jsme na nákupech v ikee,tak máme konečně trochu pořešený pokojík -hernu tady v dolním patře...to už má to dítě takových krámů,hraček,to je děs ....no a asi už nic nového.... mějte se všechyn moc fajn...kdo je na FB ,tak o sobě trochu víme ![]() ....a přeji krásný víkend,má být slunečno,tak toho pěkně musíme využít... |
| acuschla | 65796 |
|
9.3.2012 21:23:02
omlouvám se, ale nechápů
![]() ![]() |
| acuschla | 65796 |
|
9.3.2012 21:21:29
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2309191102437.2117156.1629128080&type=3#!/photo.php?fbid=2676529925678&set=a.2309191102437.2117156.1629128080&type=3&theater
|
|
|
7.3.2012 12:41:51
aha, tak to musím napsat jinak...tag je img mezera src = url...nemůžu to napsat správně bo jinak to háže ten křížek
|
|
|
7.3.2012 12:41:06
aclusho...tak to se vá rodina pěkně rozrostla ! blahopřeju ! a druhé a třetí dítko takhle po sobě bylo plánované ?
fotky se vkládají přes tag Zozi...tak to je bezva, že vyšetření dopadlo dobře. člověka to vždycky uklidní... |
| acuschla | 65796 |
|
6.3.2012 20:16:59
Ahoj holky, ani nevím po jak dlouhé době píšu!!! Čas tak rychle letí žě hrůza. Mám 3 děti: Sára 4 roky, Daniel rok a 4m ,Ráchel 4m. Sára chodí do školky, moc se jí líbí a o kluky nemá nouzi. Kamarádky moc nebere ale kamarádi jsou nejlepší
Daniel je neposeda, pořád by jenom jedl Ráchelka je andílek, ani nevím že jí mám. Je to zlatíčko. Máme sice problémy z močovými cestami (bere od 4týdnů antybiotika co 12hod) a dnešní sono nedopadlo nic moc :-(Chtěla bych vám tady hodit foto ale už vůbec natuším jak? prosím poraďte ![]() |
| Zozinka | 66370 |
|
|
6.3.2012 8:49:46
Petruško,také se těším na tajnou zprávu,určitě bude dobrá!!!a právě na vás jsem si vzpomněla s Miuškou,že jste kdysi byly taky na eeg a bylo to nakonec dobré
![]() Kate,ta narozenin.fotka je pěkná,Zuza je tady hodně podobná Lucce,viď? |
| Zozinka | 66370 |
|
|
6.3.2012 8:48:12
ahojky...tak vyš.dopadlo zatím dobře.EEG v pořádku,za měsíc na kontrolu a event.naočit znovu.mám kalendář,kam mám zapisvoat to zahledění a oklepání jak je to časté....dávat vit.Pyridoxin...moc jí chválila,Míša byla šikulka....tak snad bude vše dobré...děkuju vám za podporu
![]() Kate..holky jsou úžasné ...já bych chtěla příští rok Míšu postavit na lyže,letos s těma nemocema jsme nebyli na sněhu ani jednou,chjoooo.....a taky se těším až Vítek bude větší a budeme moc všechno dělat už dohromady,to bdue paráda.....chtěla bych zkusit Mišku letos na brusle,koukala sjem ,že dělají takové ve předu ejdno kolečko,vzadu dvě...zkusím se na to zeptat,jestli je to pro ně dobré a kdy event.začít? |
|
|
4.3.2012 22:35:27
Zozi, moc držím palce, aby to byl planý poplach a zítra tě vyšetření jen a jen uklidnilo
![]() Petruško....snad je ta tajná zpráva dobrá zpráva, držím palce ![]() Hodím vám sem trochu se zpožděním jednu narozeninovou fotku ![]() a když jsem tu psala tuhle o lyžování...tak Zuza se díky šikovné instruktorce rozlyžovala a to nejen na sjezdovce, ale zvládla i vlek, do lyžování se vyloženě zamilovala a já si dneska s oběma holkama mohla v klidu a míru zalyžovat s oběma najednou...paráda...konečně končí období kdy jedna řve, že chce lyžovat a druhá to neumí a já se nemůžu rozpůlit ![]() tady je fotodokumentace z dneška ze svahu na šumavském Zadově ![]() |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.