| TaJ | 81121 | 
| 
 | 
Re: Ahoj24.9.2008 21:51:28 
No jo, asi si na ten kravál bude muset zvyknout  
   Jo a co je to prosím tě ta "vrbička" ? ![]()  | 
| anedz+2/08+2/11 | 87118 | 
| 
 | 
Re: Ahoj24.9.2008 21:14:05 
Jo a s tím luxem, taky se mu to ze začátku moc nezdálo, ale já ho nešetřím, lux, mixer, odšťavňovač... Už je v poho 
![]()  | 
| 
 | 
Re: Ahoj24.9.2008 21:12:35 
Jo, tak "věnuj se jenom mně" to už taky máme za sebou, bylo to v době, kdy si ještě úplně nechtěl hrát sám, teď už to vydrží dýl a dýl a když už je nejhůř, tak na deku přihazujzu nové věci a ty ho zase na chvilku zabaví. Ale jinak mi docela zabírá chvilku pochovat nebo se mu jinak věnovat a pak zase nechat samotnýho... No dělám taky co můžu 
![]() Jo a pak ještě dost velkej hit je "vrbička", na tu čumí konsternovaně docela dlouho, když je v dobrém rozmaru, tak si i povídá ![]()  | 
| TaJ | 81121 | 
| 
 | 
Re: Ahoj24.9.2008 20:50:42 
Bonnie, tak to máš dobrý s tou cestovní postýlkou, já ho při luxování na dohled mít nemůžu, protože ho z vysavače chytá amok :-(  Stejně tak z mixéru, takže když mu dělám oběd, tak je to taky problém, protože, to bych ho jedině musela odnést o patro výš ale tam by brečel taky... 
 | 
| TaJ | 81121 | 
| 
 | 
Re: Ahoj24.9.2008 20:48:00 
Anedz, to já ho mám taky v obýváku na dece nebo v postýlce, kuchyň máme hned vedle obýváku propojenou otevřenými dveřmi, takže mě slyší a vlastně na mě i vidí a já tam nakukuju aby věděl, že tam jsem, ale stejně mi to není nic platné, jakmile si všimne, že se zabývám něčím jiným, tak hned spustí...a bohužel v kuchyni nemám na zemi místo, kam bych ho dala... 
 | 
| TaJ | 81121 | 
| 
 | 
Re: Ahoj24.9.2008 20:41:30 
Jen jsem ještě chtěla dodat,že když se mu věnuju,tak je to hodný a usměvavý pohodový dítě, i v noci spí krásně od necelých třech měsíců prakticky celou noc... 
 | 
| Bonie+2 | 28460 | 
| 
 | 
Re: Ahoj24.9.2008 20:39:41 
No já to řeším tím, že za sebou tahám beránkovou deku na které si hraje a celou dobu si s ní vykládám spíváme si vykládáme. A všechno zvládnem A když potřebuju vysát dám ji do cestovní postýlky by na mě viděla. Taky potřebuje neustálej oční kontakt. A když je doma bráška hraje si s ním. 
 | 
| 
 | 
Re: Ahoj24.9.2008 20:34:59 
Já to mám podobné jako ty, někdy vydrží 15 min, někdy jen 5min, spaní taky minimum, dopoledne tak půl hoďky, odpoledne tak celá, ale to zase chci, abychom byli venku, takže taky honička, ale já to vyřešila tak, že to jeho "hnízdo" (velká silná podložka s hračkama) jsem dotahla do obýváku (máme kuchyň propojenou s obývákem) a tam vegetí. Když mě vidí a třeba si povídáme, tak je v poho. No a aktivity v jiných částech bytu vykonávám když spí 
![]()  | 
| TaJ | 81121 | 
| 
 | 
Re: Ahoj24.9.2008 20:29:12 
Ahoj všichni, tak u nás máme odcvičeno, vykoupáno, nakrmeno a vypadá to,že i uspáno  
  Dneska bylo teda fakt fuj počasí...sice jsme na chvíli vylezli ven, ale dlouho jsme tam nevydrželi...no snad bude ještě aspoň pár dní líp, než přijde definitivně zima...Chtěla jsem se vás všech zeptat, na jak dlouho se vám dítka samy zabaví, třeba na dece nebo v postýlce, když třeba potřebujete něco doma udělat? Já mám problém s Jiříkem doma cokoli udělat, protože jakmile na chvilku zmizím z dohledu, třeba jen do vedlejší místnosti, tak nejpozději do 10 minut začne fňukat a pomalu ale jistě přechází do řevu...Jakmile ho vezmu na ruku a nosím, tak přestane a třeba se i směje...Stihnu se tak maximálně najíst nebo v rychlosti zalít kytky, zamést apod. Jídlo naštěstí vaříme spolu s manželem, ale třeba uklízení musíme dohánět o víkendech tak, že se vždycky u malýho střídáme...ale to mi zase trochu vadí, protože bych chtěla o víkendech podnikat zajímavější věci, než luxování apod. Navíc Jiřík se vysavače hrozně bojí, takže to s ním fakt nejde...nemá rád ani mixér, když mu chystám jídlo...ale když ho dám do vedlejší místnosti, tak tam začne brečet taky...Jak to děláte vy? Jak stíháte práci doma? Jen ještě dodám, že navíc k tomu Jiřík přes den skoro nespí - tak 2x půl hoďky - vyjímečně dýl, ale to jen když má fakt dobrý den... Jo a asi to není tím, že by měl teď takové období, je takový téměř od narození - říkala jsem mu furtnošenec - jakmile jsem ho někam na chviličku odložila, tak hned spustil.... Tak jestli máte doma někdo něco podobnýho, nebo nějakou radu, tak sem s ní ![]()  | 
| 
 | 
Re: Ahoj24.9.2008 19:53:09 
Jasně, pochopila jsem princip 
![]()  | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.