| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 10258  [Dalších 10148 >>]
Bonie+2 28460

Re: Ahoj

24.9.2008 19:26:03
Ale tuk přidat jen do bezmléčných kaší do těch mléčných nebo s MM je to zbytečné.
anedz+2/08+2/11 87118

24.9.2008 18:37:41
Bonie, díky za info, do masozeleniny taky dávám olivový olej, ale do té kaše jsem to ještě neslyšela. Dík za infoR^

U nás dneska noc průměrná, junior nechtěl večeřet, usnul hladovej, pak se probudil v jednu, tak dostal mlíko a pak v šest další vstávačka na mlíko. Protože už to zvládáme i líp, tak jen průměr, ale jinak si nestěžuji:-)

Dneska jsme byli straně aktivní, ráno na Czechpoint pro výpis z rejstříku, pak trochu nákupky (ulovila jsem džíny za 599.-), pak já posilovna, obídek s mamkou a pak cvičení s juniorem, dotahli jsme se domu po třetí a byla jsem docela grogy. A ještě to počasí, tady je taaaak hnusně~;((

Jinak jak jsem psala o těch skleničkách z Rossmanna, tak jsem dneska jednu vyzkoušela, vypadala i chutnala docela dobře a junior jí konzumoval docela slušně, tak snad OKR^
Bonie+2 28460

24.9.2008 10:52:10
Ahojky do banánové kaše dávám máslo proto, že mimčo do jednoho roku mělo mít docela velká příjem tuků. Do jablíčkových a švestkových výživ jsem dávala olivovej olej už při vaření tak se tam stratil, ale, když povařím ten banán tak ten olivovej olej v tom byl moc cítit a malá ho nechtěla. Pokud dáváte umělé mléko nemělo by máslo udělat žádnou reakci u kojených dětí zařazovat pomalu a opravdu jen kousíček.

Jinak tady je odkaz na docela dobré stránky některé věci jsou tam přehnané třeba já nevařím každý den bych nedělala nic jiného jídlo važím na delší dobu a zamrazuju si je ve skleničkách od výživ nebo v kostkách na led. http://www.zelenemiminko.cz/miminka.php?odstavec=7

Navíc tuk by se měl do jídla přidávat hlavně, kvůli vitamínům rospustným v tucích. Pokud uvaříte mimču třeba mrkvičku a nedáte do ní tuk tak se vitamíny z ní prostě neuvolní a mimčo s toho nic nemá;)
hataika/97,02,08/ 65090

Ahoj

24.9.2008 8:33:38
Zdravím a přeju hezký,tady teda upršený,den.

My budem jogurt dávat až po roce.Jinak naše noc byla mnohem lepší než ty minulé,tak si taky nestěžuju.Stresy v těhu nejsou nic moc,ale osud si nikdo nenaplánuje a ony ty karamboly chodí zrovna v tu nejnevhodnější dobu.My byli celkem v pohodě,důležité je to hlavně na začátku,tak to se nám povedlo,potom mě zaskočilo to,že jsme byli odesláni na amniocentézu,ale postupem času jsem zjistila,že tam posílají skoro každou maminku.Nervy to byly,hlavně to čekání,ale naštěstí mám super okolí a lidi,kteří mi moc pomáhali,hlavně psychicky.Když jsem si jela pro výsledky,tak jsem četla podrobnou zprávu a tam byla věta,že důvodem k amnio bylo také,že už mi bylo 34let a to hodně zhoršilo celkové hodnoty,které navíc zpracovává počítač.No dopadlo to dobře,miminko zdravé.R^~s~

TaJ 81121

Pro Jáju

23.9.2008 18:08:30
Ahojky Jájo, vždycky když máme takovouhle fajn noc, což je u nás poměrně často, tak si říkám, jak je to možný, že mám takhle hodný dítě, když jsem ke konci těhotenství prožívala jenom samé stresy - můj tatínek měl mrtvici, když jsem byla v 6.měsíci a nakonec zemřel 6 dní před tím, než se Jiřík narodil :-(, já byla v tý době v nemocnici na rizikovým kvůli vysokýmu tlaku, takže se všechno ke mně dostávalo tak nějak "přefiltrovaně", ale stejně mám dodneška pocit, že jsme si ten Jiříkův příchod asi neužili tak jak by si zasloužil :-( Tak mi to asi chce brouček teď vynahradit :-) Jinak ještě k tomu jídlu, my jíme 6x denně, ale už od těch 3 měsíců bohužel nekojím, je na Nutrilonu, jíme ráno když se vzbudí, což je většinou mezi půl šestou a půl sedmou mlíko, pak kolem desáté taky mlíkko, kolem jedné oběd - zelenina s masem, ve čtyři první svačina - ovoce, v půl šestý mlíko a pak po osmé taky mlíko...
Jinak jsem se chtěla zeptat všech tady - dáváte už někdo jogurt? Sem tam slyším, že už někdo v tomhle věku dává, no mně to přijde přece jen ještě trochu brzy, říkala jsem si, že tak za měsíc...
anedz+2/08+2/11 87118

Re: Ahoooj

23.9.2008 14:48:20
Ahoj holky, jen nakukuji v rychlosti. Jsme s juniorem u mamky, chvíli hlídá, tak jsem využila volné chvilky a hupla k PC. :-) U nás ze začátku taky nebyla žádná velká euforie z kaší, ale pak se to naučil a teď je má docela rád, favoritem je rýžová od Nestlé (ta je favoritem i u manži :-D ) a pak od Nutrilonu, tuším piškotová.
Bonie, proč přidáváš do té kaše s ovocem máslo? Ještě jsem to neslyšela... Prozraď tajemství ;)

U nás je taky krásně, ale bojuji, jestli jít ven nebo poslat mamku s juniorem a jít si lehnout~j~ Večer vám povím, co vyhrálo;)
Bonie+2 28460

23.9.2008 14:35:58
No ny naše madam je sice přikrmovaná ale jen aby se neřeklo. Jeden den sní celou misku, k obědu a druhej den do ní nedostanu ani sousto bere jídlo jako spestření, ale hlavní je stejně kojo. Tu banánovou a švestkovou kaši přímo zbožňuje, ale na kojení to nemá žádnej vliv do půl noci spí a od půlnoci s prominutím žere, říkám tomu prožrat se k ránu. Pak vstane snídani nechce a oběd podle nálady.:-D
Jájaa3 43419

23.9.2008 14:12:24
TINA,tak tu noc závidím.

Naše doktorka říkala,že by měla jíst 5x denně(to ani náhodou,ale snad se to zlepší příkrmama) a že když se budí v noci,mám zkusit kaši a pokud se bude budit dál,tak to není hlady,ale láskou.:-D

Já dojedla pozdní oběd a také vyrazíme ven,užít si sluníčka,dokud je hezky.

Tak zatím
TaJ 81121

23.9.2008 13:58:59
Tak malej už se najedl, teď se krmím já a pak vyrazíme ven :-) Tak hezký den všem! :-)
TaJ 81121

23.9.2008 13:55:22
Ahojky všichni, dneska je krásně, co? Malej mi kupodivu spal před obědem venku skoro hodinu a půl, takže jsem stihla i něco udělat doma, což normálně nestíhám, když prakticky nespí :-) K těm příkrmům, já banán dávám syrový, rozmixuju ho buď třeba s jablečnou přesnídávkou, nebo jsem zkoušela i kousek syrovýho jablíčka, akorát to tam nechalo takový malinký kousíčky, ale snědl to v pohodě a nic mu nebylo...takže asi dobrý... Jinak tu víc maminek psalo, že ta kaše večer většinou moc žádný efekt nemá, že se děti stejně budí, my jsme teda dneska měli luxusní noc - Jiřík usnul po osmé večer u lahve s mlíkem a kromě jednoho zabrečení ze spaní jinak spal celou noc ve svojí postýlce (ne v mojí :-)) až do půl sedmý! Takže jsme oba krásně vyspinkaní a naladění :-)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 10258  [Dalších 10148 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.