| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 10258  [Dalších 10138 >>]
hataika/97,02,08/ 65090

Re: Ahoooj

23.9.2008 13:20:47
Bonie,tak tuhle kašičku dnes ozkoušíme,doufám,že po ní prospíme celou noc;),jenom to máslo ještě raději nedáme.My začali klasicky mrkví a potom bramborem s mrkví a špenátem.No a teď už mám zavařené lahvičky s rýží,mrkví,petrželkou a kuřecím masem.Zelenina mu chutná,tak teď najedem na ovoce.Já si to docela užívám,moje první dítko,dcera,vůbec nechtěla jíst a každé jídlo byl stres pro nás i pro ní.Zlomilo se to až ve školceR^

U nás se udělalo docela pěkně,tak razíme ven.Hezký den.
Jájaa3 43419

23.9.2008 12:16:40
Ahojky,to jsem ráda,že tady probíráte příkrmy a kašičky.
My jsme s příkrmama ještě nezačaly,zatím kojíme.

Půl roku bude malé 27.9. a na kontrolu jdeme až 7.10. společně s 3 očkováním.

Zkoušela jsem dávat kaše,malá se budí tak za 2-3hod.
Dávala jsme od Hami s meruňkama,rýžovou(hustější i tekutou) a neuspěla jsem.
Teď jsme koupili banánovou,dávala jsem jí po lžičkách a té mě trochu snědla(ale ne víc jak 50)pak jsem ještě nakojila,alemoc to nepomohlo,budí se stejně.

Ona jí i přes den po dvou hodinách a nenechá se přesvědčit,že by mohla vydržet déle.
Také je pěkný "Mišelinek"
Bonie+2 28460

23.9.2008 11:53:26
Můžeš tam dát i sirovej, ale s tím rozvařeným to udělá lepší konzistenci a stejně by si tam musela dát vodu máslo tam dávám normální, ale ne vždycky do švestek a jablek dávám oliváč. Na to máslo pozor pokud máte problémy z mlíkem aby nebyla reakce u nás teda prošlo tak ho testuj pomalu. Jinak, když mám odstříkáno dělám ji i s MM.
Andýsa+Ema05+Mikulášek08 25681

23.9.2008 11:19:33
Ahá,tak pro vysvětlení-babán není nový druh ovoce,myslela jsem samozřejmě banán:-D:-D:-D
Andýsa+Ema05+Mikulášek08 25681

23.9.2008 11:17:48
Ahoj,
Bonie a můžu se zeptat proč rozvařuješ babán?Hned mě to zaujalo..jabka a švestky taky rozvařím-bojím se reakce,ale rozvařit banán mě teda nenapadlo:-)A máslo tam dáváš jaké?
Jinak díky za info ohl.vkládání fotek,ale já nemám žádné uložené na netu,takže asi tak..nemám moc času si zakládat nějaké album-s mojí super rychlostí,bych tady tvrdla celý den:(
SpravceB08 67460

23.9.2008 11:01:26
img src=TADY URL ADRESA FOTKY ULOŽENÉ NA NETU

to celé se dá do špičatých závorek <>
SpravceB08 67460

23.9.2008 11:00:22
Foto se vkládá
Bonie+2 28460

23.9.2008 10:45:22
Ahojky
Andýso já používám taky jen jáhlovou z DM pozor na tu špaldovou je v ní lepek. Jáhlovku dělám s ovocem rozvařeným banánem, jablíčkama nebo švestkama a másílkem malá se může ujíst.

Jinak vítám nové maminky nahlížitelky. Občas taky na vás mrknu a pokud budu moct poradím. Sém těž vášnivou látkařkou nějak mě to začalo bavit a sem trošku švyhlá co se týče jídla naše holky už mě znají :-D
hataika/97,02,08/ 65090

23.9.2008 9:14:21
Mám tam překlepy,snad odpustíte,jdu dát kafe a studenou sprchu abych se probrala.Malej usnul tak mám chvilku čas.:-D
hataika/97,02,08/ 65090

23.9.2008 9:11:47
Holky můžu mezi vás?Máme půlročního Františka,8kg a 67cm.Začínám tak s příkrmama,vařím sije,jenom občas nakoupím v DM,dají se využít slevy na bio lahvičky,tak využíváme hlavně na cestování.Jinak my do pllroka plně kojili,ale teď už je opravdu znát,že je velký a nestačí mu to.Spal už celou noc,ale teď mi dává docela ,,céres",budí se mi už druhou noc po hodinách na kojení.Začnu s kaší,zkusíme co to udělá.
Jinak já chodím ještě na láktovky,na diskuzi o látkových plenkách,po dvou dětech na papírovkách jsem se zbláznila do nových látkových plenek:-D.Papírovky máme ve skříni,kdyby náhodou...Nezavrhuju to ani to,každá mamča má svou volbu a to je hlavní.
Jinak jsem maminka tří dětí,bývalé kolegyně z práce nevěří,byla jsem hodně zažraná do práce a kariery,ale jak se narodilo první mimčo,hodnoty se mi absolutně zpřeházely dnes mám děti tři..Je to počet konečný,neb jsou všechny císařem a po posledním jsem podepsala sterilizaci,čistě ze zdravotních důvodů.Tak jsem něco o sobě napsala,vůbec mi nevadí,když někdo bude číst a nepřispívat,jsem si plně vědoma,že je to diskuze veřejně přístupná.

A fotka se vkládá tak,že ji musíš mít někde na netu uloženou,třeba v albíčku,nebo na Dámě ve fotogalerii a pak jenom zkopíruješ adresu té fotky a ona se tu v diskuzi objeví.No snad jsem to napsala srozumitelně.
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 10258  [Dalších 10138 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.