| anedz+2/08+2/11 | 87118 |
|
|
Re: Ahoooj22.9.2008 19:09:15
Tino, a pak tady má člověk zůstat v utajení
![]() ![]() Jo peněz to stojí až to hezké není , ale co se dá dělat... Co do množství, tak jedna a půl malé nebo jedna velká k obědu je naše maximum. Tak pro dnešek mám utrum, manža už volá, že končí svůj dozor, mějte se. Zase zitra. |
| TaJ | 81121 |
|
|
Re: Ahoooj22.9.2008 19:01:53
Anedz (zdena?
), tak to baštíte pěkně, my máme zatím ráno a dopoledne Nutrilon, v poledne zeleninu, někdy s masíčkem, ale přidávám tam rozmixované brambory, protože kdybychom mu dávali jen skleničky, tak by nás to asi zruinovalo On zbaští v poledne 2 ty malé skleničky a ještě kouká,že by si dal ještě a odpoledne má tak kolem čtvrté ovocnou přesnídávku - velkou, nebo mu teď mixuju banán s půlkou přesnídávky, pak má asi v půl šestý trochu Nutrilonu a v osm před spaním taky Nutrilon...ty skleničky z Rossmana neznám, ale díky za tip, kouknu se na ně a taky na ty kaše z DM (i když ty se u nás asi ještě nechytnou), ale aspoň do toho ovoce odpoledne bych je mohla zkusit... |
| anedz+2/08+2/11 | 87118 |
|
|
Re: Ahoooj22.9.2008 18:37:56
My jsme taky na Nutrilonu, už od 3.měsíce plně
, teď už konzumujeme s přehledem dopoledne i odpoledne ovoce, v poledne masozelenina a večer kaši, ale tu ředím trochu mlíkem, aby byla poživatelná z flašky![]() Jinak k tomu 2x flašku mlíka. Tu nemléčnou kaši bych Andyso vyzkoušela tak, jak radí Tina, v DM drogerii mají jáhlovou a špaldovou a jsou fakt super. Já je taky dávám a buď do Nutrilonu nebo třeba lžičku vmíchám do ovoce... Holky nemáte zkušenost s masozeleninovými příkrmi - skleničkami z drogerie Rossmann? Jsou údajně v biokvalitě za dobré peníze... |
| TaJ | 81121 |
|
|
Re: Ahoooj22.9.2008 18:27:48
Andysko, to on taky vždycky nespí úplně v kuse, většinou tak dvakrát až třikrát za noc tam kňourá, ale stačí mu podat dudlík a pohladit a většinou zase spí dál, ale poslední dobou zhruba kolem jedné, druhé hodiny v noci se vzbudí a to ho většinou přestěhuju ke mně do postele a tam už spíme až do rána...provokovat jsem nechtěla, on mi teď asi vynahrazuje ty první dva měsíce, kdy prakticky nespal přes den ani v noci
... no přes den nespí pořád - teda nanejvýš tak 2x půl hodinky, když má dobrý den, jinak ani to ne... |
| Andýsa+Ema05+Mikulášek08 | 25681 |
|
|
Re: Ahoooj22.9.2008 18:19:05
Ahoj Tino,asi vyzkouším,zatím jsem koupila jáhlovou kaši,přimíchá se jenom voda a já mu do ní dám vždycky nějaké to ovoce..Ale že by vydržel spát od půl deváté do půl šesté-no pěkně provokuješ
Malý se budí tak 5krát za noc Vždycky se chce přitulit k mamince A já ráno padám s prominutím na hubu![]() |
| TaJ | 81121 |
|
|
Re: Ahoooj22.9.2008 17:00:09
Ahoj Andysko, s alergií na syrovátku sice zkušenost nemám, ale zkusila bych mu dávat nemléčnou kaši do mléka, které snáší v pohodě, našemu mrňouskovi je necelých 7 měsíců, má už 8 kilo a 71 cm a už taky baští příkrmy - v poledne zeleninku, někdy i s masíčkem a odpoledne k svačině většinou ovocnou přesnídávku, jinak pije od 2 měsíců Nutrilon. Zkoušela jsem mu dát večer kaši, dělali jsme rýžovou nemléčnou od Hami s Nutrilonem, ale vůbec jí nechtěl, večer mu zatím asi stačí jen to mlíko - v osm vypije 260 ml Nutrilonu a spí cca od půl deváté do cca půl šesté ráno, někdy i do čtvrt na sedm, přibývá taky dobře, tak si myslím, že u nás je zatím ta kaše zbytečná...ale my jsme trochu mladší než vy,vašemu broučkovi už by to možná nestačilo
![]() |
|
|
Re: :o)22.9.2008 16:28:21
Jo,tak jestli jsem to teď pochopila,tak tady šmírovali rodinní příslušníci a pak si účty vyřizovali tady přes diskuzi?Tak to je ovšem pěkný hnus
To opravdu svědčí o jednoduchosti některých lidí![]() |
| Kačka + Ondrášek 3.3.08 | 44817 |
|
|
:o)22.9.2008 14:33:18
Ahojky :o)
Tak koukám, že už jste se přestěhovaly. Mě osobně teda příjde celý ten humbuk zbytečný! Já fakt netuším co hrozného Katty napsala o své švagrové, ale pokud já vím zmínila se o ní párkrát když se jí narodil chlapeček, ale žádné pomluvy jsem tady nezaregistrovala, je smutné, že dotyčná než by si to ní vyříkala osobně šmíruje ji tajně na diskusích a pak ji napadá, to je ubohost sama!!! Z těch které jen četly a nepřispívaly jsem taky lehce v rozpacích, i kdyžje jasný, že to je diskuse veřejná a každá z nás musí počítat s tím, že to čte i někdo kdo se nezapojuje, ale pokud nemám co tajit je mi to jedno a pokud mám tak to netroubím na veřejné diskusi! No a co se toho problému se zapojením týká, tak to je milé dámy kec, já tady vtěhu byla pečená vařená, co taky dělat na rizikáči a nikdy se nestalo, že bysme mezi sebe někoho nechtěly, vyloučily jsme pouze Princeznu a to proto, že jsme jí nevěřily! Jinak my měli na půlroční prohlídce 7.3kg a 70cm. |
|
|
Re: Ahoooj22.9.2008 13:05:15
A ještě jeden dotaz,nevíte jak se na diskuzi vkládá fotka???
![]() |
|
|
Ahoooj22.9.2008 13:01:24
Ahoj holky,tak jsem tady po dloooouhatánské době nakoukla,jak se tady máte a jak rostou dětičky..Zalistovala jsem pouze pár stránek dozadu a jestli jsem správně pochopila,tak už se tady vystřídali partičky?
Já teda,jestli se můžu vyjádřit,jsem chodila pouze v těhotenství,pak párkrát,když se malý narodil,ale opradu jsem neměla čas něco číst,natož přispívat.Každopádně semtam nakouknout jak rostou,co papkají a pod.jiné dětičky mi nepřipadá jako šmírování!!!Když někdo člověka šmíruje,tak se zaměřuje na jeho osobu a pak zneužívá informací..Ale pokud se tady podívá maminka stejně starého dítka,která má pochybnosti a chce si pouze přečíst,jak jsou na tom ostatní miminka,tak šmírování mi připadá opravdu silné slovo Jak víte je na rodince hodně diskuzí a já osobně pokud jsem potřebovala vědět jak se u děťátka nejlépe zbavit kašle,zajela jsem na diskuzi kašel,podívala se...Když si vybírám kočárek,podívám se na diskuzi kočárky,na názory jiných maminek...Opravdu by mě nenapadlo,že to některé maminky považují jako šmírování![]() Ale hlavně jsem se chtěla teda podívat,jak se tady všechny máte Ten náš brouček má 7,5měsíce 9kg a už se teda pěkně pronese.Jinak už leze neuvěřitelnou rychlostí,sedí a posl.týden se už staví o nábytek..je to hrůza,v jednom kole mu stojím za zadkem Příkrmy už taky dávám,ale má nejspíš alergii na syrovátku,která je obsažena snad ve všech mléčných kaších Nemáte s tím některá zkušenosti?Po mléku je v pohodě,ale po mléčné kaši se vždycky celý osype,zčervená a asi ho to hodně svědí..Tak doufám,že třeba někdo nepřehlédne můj příspěvek a pokud bude vědět,tak napíše![]() ![]() ![]() ![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.