| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 10258  [Dalších 10118 >>]
TaJ 81121

Re: pozdrav

21.9.2008 21:32:06
Páni, tak to je teda pěkný "obřík" :-) Akorát přemýšlím po kom je velký ten náš - já mám 165 a manžel 175 cm :-)
anedz+2/08+2/11 87118

21.9.2008 10:43:10
Jestli chcete vidět obříka, tak se stavte u nás:-D Junior měl na 6 měsících 73cm a 9kg (tedy přesně 8920)~j~ Ale dr. obříkovitej nepřijde, je prostě dlouhej. Má být po kom, já skoro 180, manža skoro 2m;)
Renka + 3 26652

Re: A ještě k tomu "šmírování"...

20.9.2008 23:31:01
Mě taky nevadí, když někdo čte veřejnou diskuzi, vždy jsem to měla na paměti, že je veřejná, vadí mi lidi, co hledají informace ,aby je zneužili. Nikdy mi naše diskuze nepřipadala tolik uzavřená, že bychom nepřijali někoho dalšího. Jáju si pamatuju a občas jsem na ni i reagovala, protože jsme obě od Plzně. Ale chodila hodně málo, potom se nějak ztratila a se slabou účastí je fakt těžké zapadnout. To,že vám někdo nereaguje na příspěvek je normální, buď ho přebije jiný příspěvek nebo zrovna nikdo k danému tématu nemá co říct, stává se to všem. Takže, když to dáte dohromady a diskuzi bude pokračovat, bude to jedině fajn.
Andrejka68 49008

Re: A ještě k tomu "šmírování"...

20.9.2008 22:55:57
mě teda nevadí, když někdo sleduje veřejnou diskuzi, zvlášt pokud je to taky maminka s dítětem..já sama třeba jednu dobu četla jinou diskuzi, která mě zajímala, ale nezapojila jsem se, protože jsem nepatřila do tématu...vadí mi jen lidi, co najdou na diskuzi známého nebo příbuzného a zneužijí toho, co si přečtou...proto se na uzavřené diskuzi cítím líp...ten pocit, že člověk neví, kdo ho čte, je divný...mějte se tu fajn
TaJ 81121

A ještě k tomu "šmírování"...

20.9.2008 22:48:54
Taky si nemyslím, že je na tom něco špatnýho si tu diskuzi číst, občas jsem se sem koukla jaké problémy zrovna řeší maminky co mají stejně stará dítka, nezaobírala jsem se jejich soukromými věcmi, takže jsem si fakt nepřipadala jako šmírák, myslím, že když je to veřejně přístupná diskuze, tak by to měl každý tak brát a pokud sem píše soukromé věci tak s plným vědomím, že si to může přečíst kdokoli - zkrátka to, co nechci aby ostatní věděli, sem prostě nepíšu,ne? :-) A k tomu proč jsem se nepřidala - dlouho jsem chtěla, ale připadalo mi, že to tu bylo právě moc uzavřené a názory ohledně "šmírování" které jsem tu od bývalých diskutérek četla mě v tom jen utvrdily...
TaJ 81121

20.9.2008 22:34:29
Ahojky, já myslím, že žádného extra obříka nemáš, našemu Jiříkovi je 6,5 měsíce a na šestiměsíční prohlídce měl 71cm a 7500g a teď už má 8 kilo :-) Já myslím, že oni si ty dětičky vezmou co potřebují, ještě nemají zkažené ty zdravé instinkty :-)
anedz+2/08+2/11 87118

Re: Nadine

20.9.2008 19:13:25
To je v pohodě, na jednu stranu vás naprosto chápu. Takže jak psala jedna z vás, hlavně ať máme zdravé děti a je úplně jedno, kde diskutujeme :-D
Jana-25 72543

20.9.2008 18:18:33
mi nekdo neodpovi ani ted :-D:-D:-D:-D:-D:-D
lojzicka 10/04,01/08 42039

20.9.2008 18:12:55
No holky držím vám palce a rozjeďte to znova. Byla by škoda aby březňátka zanikla.
Ale je to.... mohly jste se připojit dřív, teď jak nemáte co číst tak už jste musely co?! Nic ve zlém ale ahooooooooj rodinko.

Jo ještě jsem chtěla napsat k tomu nezapadání. Já sama jsem se taky těžko prosazovala. Jsem tu od 12tt a taky mi kolikrát nikdo neodpověděl ale takovej je život... holky věděly že tu jsem, znají mě a prostě k nim patřím. PS: a to jsem ještě k tomu správce a stejnak nejsem zdaleka tou nejhlavnější osobou diskuze :-D:-D:-D
lucijána 66898

20.9.2008 16:39:20
Diskuze je od slova diskutovat, nebo povídat si s ostatníma a ne jen tiše sledovat každej z nás se musel chvilku prosazovat příspěvkama než zapadnul, no nic sledovačku jsme Vám ukončili a já Vám přeju at si tu nerušeně diskutujete at Vám děti rostou a hlavně at jsou zdraví
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 10258  [Dalších 10118 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.