| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 10258  [Dalších 10108 >>]
Si-mona+Anetka 74273

Re: Nadine

20.9.2008 16:22:04
Ahoj holky..
Ona je to pravda,že na tom neni nic špatného nakouknout a porovnat jak rostou i jiné dětičky,ale vezměte si,že my si tu rok psali o soukromých věcech a i přesto,že je to otevřená diskuze nikoho nenapadlo,že by náš někdo v takovym počtu četl. Myslim,že kdyby se to stalo vám tak by jste asi taky moc dobrý pocit z toho neměli....Tim spíš,že se tu objevují maminy který píšou četla jsem,ale nepsala..A PROČ?? U nás je spousta mamin která se připojila až v průběhu posledních měsíců těhu bo dokonce až když byli prckové na světě....Např. já jsem začala s holkama diskutovat až v 28týdnu těhu a vzali mě mezi sebe uplně bez problému a to i když(jak už někdo psal) diskuze byla rozjetá....
No nic..jen aby jste chápali proč z téhle situace nemáme zrovna radost.
Tak ať se na březňátkách diskuze znovu rozjede!! Držim palce ať nedopadnete stejně jako jedna z nás proti které byli informace z diskuze zneužity;)
Jájaa3 43419

Re: Nadine

20.9.2008 15:51:50
Já si také myslím,že není nic špatného na tom,nakouknout na diskusi,kde mají stejně staré děti.

Nečetla jsem nijak pravidelně,ale když mě třeba malá v noci nespala,tak jsem koukla,jak stejně staré děti spinkají,nebo,jestli jí mám dát kaši a jakou(protože mě kaše moc nechtěla,tak jaké mají zkušenosti jiné maminky) atd.

Nemyslím,že bych tím někomu ublížila.
Já se snažila přidat několikrát,hlavně ke konci těhu,když byla malá v šikmé poloze,ale většinou na mou otázku nikdo neodpověděl a můj příspěvek zanikl.

Tak jestli jsem se někoho dotkla,tak se omlouvám,ale nemám kolem sebe žádnou maminku,se kterou bych se mohla poradit.
anedz+2/08+2/11 87118

Re: pokec

20.9.2008 14:53:49
Omlouvám se, jestli se někoho dotklo,že jsem sem někdy nakoukla... Rozhodně se necítím jako šmírák, občas jsem sem přišla, pokud jsem řešila nějaký problém, zpravidla jste ho tu řešily také, protože máte zhruba stějně staré děti...Nikdy by mě nenapadlo, jakékoliv informace odsud proti někomu použít nebo dokonce zneužít.
lucijána 66898

20.9.2008 14:41:06
Dobrý den, dnes jsem nakoula na rodinku jestli se nám tady někdo nezatoulal a řeknu Vám teda ,že se mně udělalo špatně sice chápu ,že tady je to veřejná diskuze,ale za ten rok co sem chodím mně samotnou opravdu nenapadlo jinou diskuzi jen sledovat. Je mně z Vás špatně. Nechápu jak muže někdo napsat nepřispívala jsem jen nakukovala a ted to tu chci rozjet myslím,že když mezi nás kdokoliv přišel tak jsme ho přijmuly i když jsme už byli rozjeté a víceméně seznámené. Přeji Vám nikým nerušenou diskuzi a co nejmín šmíráku,protože je to vážně dost divnej pocit~g~ Nadinne
anedz+2/08+2/11 87118

20.9.2008 12:27:16
No tak to je super, že je nás víc a můžeme pokecat. Holky chápu, někdy se to může obrátit proti vám a ani nevíte jak. Je potřeba počítat s tím, že si to tu může přečíst každý:-)
Jájaa3 43419

20.9.2008 12:08:58
Ahojky i já patřím mezi ty,které sem rády nakoukly.

Na začátku jsem něco i napsala,nebo se zeptala,pak jsem byla v nemocnici a když jsem se vrátila,už tady byly holky rozjeté,tak jsem mezi ně nechtěla vstupovat.:-)

Moc mě mrzelo,že se přesunuly(ale chápu to),bylo fain číst o stejných problémech,co už děti umí a jak rostou
:-D

Budu ráda,když se to tady znovu rozjede.
anedz+2/08+2/11 87118

20.9.2008 11:57:03
Ahoj holky, jsem na tom jako hataika, nakoukla jsem, ale nepříspívala... Mám skoro 7 měsíčního chlapečka, narozeného 26.2., ale protože měl být až 3.3., tak jsem nakukovala od začátku sem:-)Snad vám to nevadí a necháte mě tu a nepošlete na únor;)Taky s vámi ráda občas pokecám a proberu co a jakR^ Holky to tu asi měly pěkně rozjetý, tak se mi sem mezině nechtělo vpadnout...
hataika/97,02,08/ 65090

20.9.2008 10:37:23
Ahoj holky,tak mi to nedá,já jsem nepřispívala,ale občas jsem četla tuhle diskuzi,sama mám půlročního chlapečka,tak mně to docela zajímalo.Holky tu měly nějaký problém,to jsem nedočítala,někdo jim tu pomlouval,snad,tak se domluvily a jsou na uzamčené diskuzi na Dámě.To jestli jsem pochopila dobře.;((

Taky bych ráda občas s někým pokecala,jestli se to tady oživí.
TaJ 81121

19.9.2008 22:01:18
Ahoj Nikus, holky co sem chodily si udělaly uzavřenou skupinu a přesunuly se jinam, tak to tu můžeme rozjet znovu, ne? :-) Já jsem z Prahy 5 a mám 6,5 měsíce starého synka Jiříka...
nikus 86973

pokec

19.9.2008 16:47:37
ahojte som tu nova Mam polrocnu Natalku Som z Prahy8 a rada by som si s niekym pokecala :-)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 10258  [Dalších 10108 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.