| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 10258  [Dalších 10048 >>]
Renka + 3 26652

Re: sobota

7.9.2008 22:30:38
Taky koukám, že je diskuze mrtvá, ono je to vždy o víkendech slabší, jinak se snažím dočíst, co se vlastně stalo a nějak se mi nedaří, snad , že někdo tady šmíruje, ale nevím, jestli někoho konkrétně, pár dní jsem tu nebyla a teď to nějak nemůžu pochopit. Já tedy počítám s tím, že je to veřejná diskuze,tak ani nic intimního nepíšu a fotky dávám s vědomím, že si je může prohlédnout kdokoliv, ale pokud se přesunete, tak bych ráda s vámi, tak doufám, že dáte vědět.

My žijeme pořád v takovém chaosu se stěhováním, do toho první týden školy a školky za námi, je toho na mě nějak moc, snad se to brzy srovná.
blazinekk&Kubík22.2.08 64063

7.9.2008 19:33:52
ahoj holky, ano docela to upadlo ....snad stěhování :o))
lojzicka 10/04,01/08 42039

7.9.2008 19:27:51
Ahoj koukám že je tu docela mrtvo, asi po všech událostech už nemáte chuť sem psát. Možná by jsme už s tou uzavřenou diskuzí měli něco udělat... jaké že to jsou stránky? víte to někdo?
Elfík +1+2 29094

7.9.2008 14:30:00
Zerat, díky za nabídku. Mail je Elfinka4@seznam.cz, tak když tak napiš. Nevím,jak budu na tom s časem. Jedeme rovnou i na hroby, protože na Dušičky se asi nedostaneme. Takže cestou ještě zastávka v Netolicích a právě Dobrá voda. Ale pokud dorazíme i od příbuzenstva pak do centra v rozumný čas, ráda konečně někoho poznám v reálu. Tak, a už jdu. Jedeme gratulovat a předvést se s dovednostmi ke tchánovcům. Jaksi už velmi dobře a rychle lezeme, sedíme s oporou a dokonce si stoupáme a umíme klečet u židle, stolu atd. Jsou už docela "nebezpečné", když z nich spustím na pár sekund oči ;):-D
Ahojda Elfík
zerat 18305

7.9.2008 14:25:39
Hm, tak já na Tebe mail nemám ;((
zerat 18305

7.9.2008 14:22:43
Elfíku, kdybys měla čas a chtěla jsi nás v ČB vidět, tak písni a třeba nám bude štěstí přát a mohly bysme někde poklábosit... ;) Sice teď máme pořád něco, ale třeba by zrovna skulinka času např. na zmrzku či kafí či procházku v parku byla. Písnu Ti na mail své ICQ číslo.
Elfík +1+2 29094

7.9.2008 14:10:42
Dobré odpoledne

Tak jsem se akorát trefila. Zerat, díky. Znám ulice. Na Senovážném běžně právě parkujeme, ale zajímalo mě, zda je šance i jinde aniž bych bloudila a víc projela na benzínu, než ušetřila. Díky!
mandarynka 72560

7.9.2008 14:03:51
Zerat díky za radu a přeji hezký zbytek neděle jdeme psát s Nikolkou diktát a připravovat na školu tak pa pa
zerat 18305

7.9.2008 13:44:45
Pěkné poledne přeji,
my dnes máme krásný den - po dlouhé době opravdu nemá chybu ;)
Vstávačka až po desáté hodině. Neb Martinka se strala sama o sebe a Šárinka se rozhodla nechat svým rodičům čas na sebe :-D
K snídani mi manžílek udělal výborné toasty. Pak jsem dala spát Šárku a byla jsem s Martinkou na skoro dvouhodinové projížďce na kolech... Martinka šlapala perfektně a bez problému; stejně jako na včerejší večerní projížďce po tmě :-)
Přijeli jsme domů a manžílek hlásil, že udělal(smíchal dvě skleničky rýže+karotka+telecí a brokolicí) a dal Šárce; zvládli i kakání... :-D:-D:-D
A čím mě fakt dostal, že nám smaží palačinky-včera dělal lososa se sušenými rajčátky... Mám tento víkend supermuže :-DR^~s~
Po obědě pokud vydržáí počasí vyrážíme na rozloučení s létem za známými na zahradu a budeme péct bramboráky :-D, ale dost se tu honí mraky, tak to možná nedopadne Rv~j~
Mandarynko, vyprané oblečení s fleky od mrkve polož (vystav) na sluníčko. Sluníčko fleky vytáhne ;)Příp. přidej do praní kypřicí prášek nebo sáček jedlé sody, ale já už ho nedávám, stačí sluníčko.
Eileen, ať je slintání úrodné a máte brzy zoubky venku R^;)
Cacando, moc hezké fotečky R^
Elfíku, v ČB co vím, tak žádné větší uzavírky nejsou, jen v Suchém Vrbném je uzavřená část Dobrovodské ulice a jezdí se tedy část po Družstevní a Eduarda Beneše.- Ledenickou ulicí se pak vrátíš na Dobrovodskou a můžeš dál pokračovat do Dobré Vody. Parkování poblíž Lannovky a centra, zdarma na běžné ulici Nová a v okolních uličkách a nebo placené na Senovážném náměstí. Jestli Ti názvy nic neříkají koukni na www.mapy.cz. Snad jsem Ti pomohla ;)
Přeji hezký den všem!
mandarynka 72560

7.9.2008 13:17:53
Ahojky zdravím při neděli a gratulujem k plazení a hačání my se zatím jen odstrkujem směrem dozadu a houpáme na čtyřech, holčiny poraĎte jak perete oblečení od mrkvičky já to nemůžu dostat z věciček dolu díky za radu a Caci pěkné fotečky taky bych někam vyrazila ale mužskej potý autonehodě pořád marodí a dostal lázně na tři týdny tak počítám že do práce půjde až po vánocích.
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 10258  [Dalších 10048 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.