| Renka + 3 | 26652 |
|
|
Re: sobota7.9.2008 22:30:38
Taky koukám, že je diskuze mrtvá, ono je to vždy o víkendech slabší, jinak se snažím dočíst, co se vlastně stalo a nějak se mi nedaří, snad , že někdo tady šmíruje, ale nevím, jestli někoho konkrétně, pár dní jsem tu nebyla a teď to nějak nemůžu pochopit. Já tedy počítám s tím, že je to veřejná diskuze,tak ani nic intimního nepíšu a fotky dávám s vědomím, že si je může prohlédnout kdokoliv, ale pokud se přesunete, tak bych ráda s vámi, tak doufám, že dáte vědět.
My žijeme pořád v takovém chaosu se stěhováním, do toho první týden školy a školky za námi, je toho na mě nějak moc, snad se to brzy srovná. |
| blazinekk&Kubík22.2.08 | 64063 |
|
|
Re: sobota7.9.2008 19:33:52
ahoj holky, ano docela to upadlo ....snad stěhování :o))
|
| lojzicka 10/04,01/08 | 42039 |
|
|
Re: sobota7.9.2008 19:27:51
Ahoj koukám že je tu docela mrtvo, asi po všech událostech už nemáte chuť sem psát. Možná by jsme už s tou uzavřenou diskuzí měli něco udělat... jaké že to jsou stránky? víte to někdo?
|
| Elfík +1+2 | 29094 |
|
|
Re: sobota7.9.2008 14:30:00
Zerat, díky za nabídku. Mail je Elfinka4@seznam.cz, tak když tak napiš. Nevím,jak budu na tom s časem. Jedeme rovnou i na hroby, protože na Dušičky se asi nedostaneme. Takže cestou ještě zastávka v Netolicích a právě Dobrá voda. Ale pokud dorazíme i od příbuzenstva pak do centra v rozumný čas, ráda konečně někoho poznám v reálu. Tak, a už jdu. Jedeme gratulovat a předvést se s dovednostmi ke tchánovcům. Jaksi už velmi dobře a rychle lezeme, sedíme s oporou a dokonce si stoupáme a umíme klečet u židle, stolu atd. Jsou už docela "nebezpečné", když z nich spustím na pár sekund oči
![]() ![]() Ahojda Elfík |
| zerat | 18305 |
|
|
Re: sobota7.9.2008 14:25:39
Hm, tak já na Tebe mail nemám
|
| zerat | 18305 |
|
|
Re: sobota7.9.2008 14:22:43
Elfíku, kdybys měla čas a chtěla jsi nás v ČB vidět, tak písni a třeba nám bude štěstí přát a mohly bysme někde poklábosit...
Sice teď máme pořád něco, ale třeba by zrovna skulinka času např. na zmrzku či kafí či procházku v parku byla. Písnu Ti na mail své ICQ číslo. |
| Elfík +1+2 | 29094 |
|
|
Re: sobota7.9.2008 14:10:42
Dobré odpoledne
Tak jsem se akorát trefila. Zerat, díky. Znám ulice. Na Senovážném běžně právě parkujeme, ale zajímalo mě, zda je šance i jinde aniž bych bloudila a víc projela na benzínu, než ušetřila. Díky! |
| mandarynka | 72560 |
|
|
Re: sobota7.9.2008 14:03:51
Zerat díky za radu a přeji hezký zbytek neděle jdeme psát s Nikolkou diktát a připravovat na školu tak pa pa
|
| zerat | 18305 |
|
|
Re: sobota7.9.2008 13:44:45
Pěkné poledne přeji,
my dnes máme krásný den - po dlouhé době opravdu nemá chybu ![]() Vstávačka až po desáté hodině. Neb Martinka se strala sama o sebe a Šárinka se rozhodla nechat svým rodičům čas na sebe ![]() K snídani mi manžílek udělal výborné toasty. Pak jsem dala spát Šárku a byla jsem s Martinkou na skoro dvouhodinové projížďce na kolech... Martinka šlapala perfektně a bez problému; stejně jako na včerejší večerní projížďce po tmě Přijeli jsme domů a manžílek hlásil, že udělal(smíchal dvě skleničky rýže+karotka+telecí a brokolicí) a dal Šárce; zvládli i kakání... ![]() ![]() ![]() A čím mě fakt dostal, že nám smaží palačinky-včera dělal lososa se sušenými rajčátky... Mám tento víkend supermuže ![]() ![]() ![]() Po obědě pokud vydržáí počasí vyrážíme na rozloučení s létem za známými na zahradu a budeme péct bramboráky , ale dost se tu honí mraky, tak to možná nedopadne ![]() ![]() Mandarynko, vyprané oblečení s fleky od mrkve polož (vystav) na sluníčko. Sluníčko fleky vytáhne Příp. přidej do praní kypřicí prášek nebo sáček jedlé sody, ale já už ho nedávám, stačí sluníčko. Eileen, ať je slintání úrodné a máte brzy zoubky venku ![]() ![]() Cacando, moc hezké fotečky ![]() Elfíku, v ČB co vím, tak žádné větší uzavírky nejsou, jen v Suchém Vrbném je uzavřená část Dobrovodské ulice a jezdí se tedy část po Družstevní a Eduarda Beneše.- Ledenickou ulicí se pak vrátíš na Dobrovodskou a můžeš dál pokračovat do Dobré Vody. Parkování poblíž Lannovky a centra, zdarma na běžné ulici Nová a v okolních uličkách a nebo placené na Senovážném náměstí. Jestli Ti názvy nic neříkají koukni na www.mapy.cz. Snad jsem Ti pomohla ![]() Přeji hezký den všem! |
| mandarynka | 72560 |
|
|
Re: sobota7.9.2008 13:17:53
Ahojky zdravím při neděli a gratulujem k plazení a hačání my se zatím jen odstrkujem směrem dozadu a houpáme na čtyřech, holčiny poraĎte jak perete oblečení od mrkvičky já to nemůžu dostat z věciček dolu díky za radu a Caci pěkné fotečky taky bych někam vyrazila ale mužskej potý autonehodě pořád marodí a dostal lázně na tři týdny tak počítám že do práce půjde až po vánocích.
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.