| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 10258  [Dalších 10038 >>]
Eileenn 63432

Re: sobota

7.9.2008 12:30:53
Jo a Štěpa mi už pár dní uděluje obrovský mokrý pusinky, kdykoli se přiblížím, takže jsem pořád oslintaná, už to ani neotírám, rezignovala jsem :-D

Aféru se šmírákem jsem nepochopila, nicméně je to fakt, člověk úplně zapomene, že je na veřejné diskuzi a postupně se baví o věcech, co by řekl jen mezi přáteli, a pak tohle.... kdysi jsme s partou lidí kecali na Spolužácích, tam se dá třída uzamknout heslem...
Eileenn 63432

7.9.2008 12:26:46
Tedy tady je to jak po vymření. Já uklízím, měli jsme jet na výlet, ale je pěkně hnusně, poprchává, takže nic.
Ale mám radost, kamarádka ze záříjňátek porodila zdravého klučinu, tak mám hezký den ~k~

Cáco moc vám to sluší!!!! R^

Hanka+Raďula05/05+Adélka03/08 52087

6.9.2008 21:59:54
Ahojky, zdravím všechny od babičky. Máme se super, jsme pořád venku, je nádherně, asi se mi vůbec nebude chtít domů. Měli jsme jet zítra a nakone jedeme až v pondělí a to už musíme, v úterý jdeme na poradnu a na 3. hexu.

Nedočítám, jsem na noťasu a vředím tu z toho, nejsem na něho vůbec zvyklá. Jenom jsem zahlídla, že je tu asi nějaký špión nebo co? No doma budu muset dočíst!

Tak čaute, zase mizím a brzo se zase ozvu.
Cacanda+Filip 11/04+Klára 3/08 19700

Tapeta z dovci

6.9.2008 19:32:51
Tak slibena tapetka z dovci.

Cervena Lhota:

Cesky Krumlov:

Hluboka:
Jana-25 72543

6.9.2008 19:10:30
jojo jsou sikulky,jsou to vzdycky obrovske skoky chvili nic a najednou bum a je to :-D Ninule se bud plazi klasicky nebo dava nozky jako by lezla po 4 ale rukama se plazi jeste to neumi skloubit :-D

pritel ji tyden nevidel a ted se nestaci divit co se za tu dobu naucila.Dneska ji zkusime soupnout do postylky protoze mi cestuje trochu i ze spani tak se bojim aby nekde nezuchla nebo sem ji neprilehla tak snad se to povede:-D
Kami, Johanka+Jáchym 71113

6.9.2008 19:08:14
gratulujeme k plazení a sedání...!!! dětičky jsou šikulky...My zatim jen válíme sudy, ale to se dožene...;)
my ten kočár koupit museli...myslela jsem, že ne, že rovnou vezmem sporťák z té naší trojkombinace, ale prostě bych tam Johanku nedala a z hlubokýho jí už koukaly nohy:)

K té diskusy: Já nevím vůbec o co jde...nemám přístupo do deníčků...ale pochopila jsem, že tady někdo šmíruje...asi...
nikdy by mě nenapadlo, že je to možný, ale je...tak si myslim, že uzavřená diskuse je asi lepší....
Hanule98 & Kubula08 69230

6.9.2008 19:00:24
K tomu plazeni, musim se taky pochlubit ... taky se plazime a uz Kuba zkousi si sednout. Nekolikrat se mu to povedlo,ale vetsinou si zapomene jednu nozku nekde zkroucenou pod telickem ... tak se zlobi.

Jsou to deti sikovne :-D:-D:-D
Hanule98 & Kubula08 69230

6.9.2008 18:57:41
Zdravim :-D

Kami, ten kocar vypada dobre. Ja koupim az na jare neco. Zatim se mi libi Chicco ct 0.4 nebo Deltim frog. Ale to se jeste zmeni.

Dnes jsem si dala burcak. Byl dobry ....

Ja jsem pro odsun. Vsema deseti, nepocitam-li prsty na nohou.
zrušeno. 24756

6.9.2008 18:49:15
Ano, Cacando, prihodilo. Viz. moje info v denicku a prispevek od HaM "pro zasvecene".

A take se pochlubim... Eli uz se take plazi... asi tyden. ~j~
Kami, Johanka+Jáchym 71113

Re: dotaz na Budějačky

6.9.2008 18:46:22
Tak jsem ho byla prubnout a jsem nadšená a johanka taky:-DR^ Hlavně ten kočárek má vše co jsem vyžadovala od sportáku a chicco, co máme to teda neměl ani z poloviny, proto taky musel přijít ještě jeden....ale zase jsme si nemohli dovolit dražší, takže si myslim, žeza tu cenu...:-)

jdeme papat kašičku...;)
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 10258  [Dalších 10038 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.