| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 10258  [Dalších 10028 >>]
Elfík +1+2 29094

dotaz na Budějačky

6.9.2008 18:41:12
Ahojda

Dlouuuuho jsem tu nebyla a teď si jdu spíše dovolit otravovat. Zerat, mám takové podvědomí, že jsi snad říkala, že jsi z Budějek. Chystáme se za 14 dní právě do ČB a jedu poprvé úplně sama. Trasu znám vcelku zpaměti, leta letoucí 2x do roka ta samá, ale mám strach, že se někde kope a podobně a pak budu bloudit. A příbuzní, kam jedeme, jsou už staří, chodí v podstatě max po své čtvrti či dojedou busem k doktoru a zpět, víc vůbec ... Jestli se teda nemýlím, nebo někdo jiný, kdo jste od tamtud, mohla bych vás otravovat o info, jak to teď v Budějkách vypadá? Přijedu od Plzně a potřebuju do Vrbna a taky pak odsud na Dobrou vodu (případně teda spíš obráceně). A pak budu potřebovat někde nejlíp neplaceně zaparkovat v centru, blízko Lanovky a tím i Náměstí. Budu vám fakt vděčná, nerada bych s dětma pak někde bloudila, i tak to je přes 2h cesty ... Díky!!! Elfík
Marťa11 8076

Re: sobota

6.9.2008 18:37:44
Jani já ti rozumím a chápu, lidi dokáží být moc zlí... tak aspoň nakukuj :-)
jak říkám, pokud většina bude pro přesun, já budu ráda...

Kami, kočárek je náhodou hezký :-D a za ty peníze super!!!
Jana-25 72543

6.9.2008 17:40:52
Holky jen jsem jeste chtela dodat ze tu ted nejsem to neni nic kvuli vam tady!Jen si to ted opravdu "nemuzu dovolit"

pro uzavrenou diskusi jsem taky ale to uz davno to vite.
Ajeste se musim pochlubit samozrejmne Ninule se uz plaziiiii :-D

Mejte se krasne a kdyz tak fakt kdykoliv pisnete na mailik mam ho pod Nickem.

papa a krasny slunickovy vikend~s~~s~~s~~s~
mandarynka 72560

6.9.2008 17:05:07
Ahojky Kami kočárek je pěknej určitě službu udělá mí už taky dali sporťáček protože nám hlubokej už by tip top a hlavně Aňulka z něj lezla ven ve sporťáčku už má kšíry ale moc se jí to nelíbí že je přikurtovaná ale co se dá dělat.
Cacanda+Filip 11/04+Klára 3/08 19700

6.9.2008 17:01:31
Ahoj holky, taky se hlasime po delsi dobe. Minuly tyden jsme byli jesta na dovce u Sobeslavi. Meli jsme tam pronajatou chajdu a vyletili jsme, co to slo. Pocasi vyslo suprove, takze jsme objeli cele jizni Cechy (Budejice, Krumlov, Trebon, Hluboka, Cervena Lhota, Sobeslav, Tabor...). Az bude chvilka, hodim nejakou vyletnickou fotku. Klarka to zvladala suprove. Stridali jsme auto, kocarek, klokanku, noseni a uple v poho :o)
Jinak jsme zacali davat na no kasicku, zacala se mi nejak casteji v noci budit. Kasicka ji jede, ale budi se dal... tak nevim, kde je zakopanej pes. Cucne si a spi dal. Zeby uz zavislost na ceciku? ;)

Taky jsem pochopila, ze se tu neco prihodilo na diskuzi, ale nemam silu docitat. Ale to je na vsech diskuzich, to chce dotycne ignorovat...
zerat 18305

6.9.2008 16:33:18
Kami, tak to je super, že se vám režim vyplácí ;)
Šárce taky režim vyhovuje. Jakmile z důvodu nezbytí režim rozhodíme, tak to není naše zlatíčko ale tak trošičku zmatené miminko - částečně asi i tím, že my jsme zmatený, protože jí přece jen pak čas musíme organizovat jinak...
Kočárek, koukla jsem do vyhledavače a mně se docela i líbí, ale neberou mě příliš ta malá kolečka vpředu, proti gustu... hlavně, že se líbí vám. Přeji ať se vám osvědčí a jste spokojený ;)
Já jsem docela napnutá, jaký kočárek na jaře koupíme my.
Jinak, jak jsem tady psala o tom, že nakonec kombinézu mít nebudeme, tak jednu máme. Včera jsem byla u kamarádky a mám za 820 Kč hromadu hezkých věciček po jejím synkovi a něco z bazárku, který rozjíždí, takže jsem nadšená a spokojená. Skoro bych řekla, že až na pár maličkostí mám Šárku oblečenou na zimu. Už fakt zbývají jen drobnosti(čepička, teplé capáčky, punčocháčky, pár bodíček), které musím obstarat a ještě chci od ní vzít jednu zimní budnu z H&M, u které mě odrazovala velikost 74, ale asi má kamarádka pravdu, že Šárce fakt bude minimálně do konce února, což mi stačí. Tu kombinézu jsem vzala, protože není nijak extra značková, ale krásně teploučká a řekla jsem si, že těch 150 Kč, které za ní dám i kdyby ji na sobě měla jen jednou... bych přežila.
Jinak tady je pořád nechutný vedro, - nedá se jít vůbec ven na procházku ;((
Zítra jdeme ke známým na pečení bramboráků a zároveň dětem asi uděláme drakiádu -snad bude aspoň trošku foukat ;)
Kami, Johanka+Jáchym 71113

6.9.2008 14:35:37
sakra, tak asi nic...:(

6.9.2008 14:35:16

6.9.2008 14:34:06
jo, tak je to tenhle...
foto s nánožníkem

s fusakem

6.9.2008 14:26:07
Jen jiná barev. kombinace....béžovej s modrou a červenou v doplňcích...
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 10258  [Dalších 10028 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.