| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 10258  [Dalších 10018 >>]
Kami, Johanka+Jáchym 71113

Re: sobota

6.9.2008 14:24:35

6.9.2008 14:19:26
Jéééžiš, marti ty mi ho určitě zhaníš:-D;)~j~
Jen obyčejnej, Baby Welt Booster GT 4, kolekce 2007...byl za 5 500 i s taškou amy potřebovali něco pro johulku, protože do korbičky už se nevejde a na ten sporťák co máme je ještě moc malinká...Takže tak...pošlu pak foto, když to stihnu...;)
Není to žádnej krasavec, ale doufám, že tentokrát účel splní...:-)
ale Marti, klidně my ho zdrbni...;)
Marťa11 8076

6.9.2008 14:11:16
kočárek a jaký? honem se pochlub :-)

prima, že se máte dobře :-)

6.9.2008 13:48:02
Ahoj holky, tak my se hlásíme po delší době....
Měly jsme tento týden strašně rozlítáno, vůbec jsem nestíhala zapnout pc natož něco psát...;)

ani jsem to nedočetla všechno, jen jsem pochopila, že se na diskuzi něco stalo???

Jinak my po týdnu, kdy jsem johance nestolila opravdu tvrdý režim a bez pardonu jsem ho dodržovala, konečně zase spinkáme....R^:-D budí se teda ještě tak 2x za noc ale to je prostě paráda...já jsem vyspinkaná, ona vůbec nepláče jen si pořád zpívá, hraje a je úžasně spokojená a já už mám dokonce čas i na manžílka;)
A za odměnu, že to Johulka tak hezky zvládla, dostala novej kočárek...takovej na teď a hlavně na zimu...dneska jsme pro něj jeli... ;)

Doufám, že se máte dobře a užíváte víkend, je sice na padnutí, ale k večeru bude příjemně, akorát na nějakou grilovačku, tak zkusim obvolat pár známých a třeba ještě bude mňamka:-)
zerat 18305

6.9.2008 13:21:05
Přeji pěkný den,
venku pařák jako blázen a po návratu z "kostela" se mi fakt nechce vůbec nic. Odpoledne asi půjdeme někam do přírody ale popravdě mě odrazuje to vedro. Já už bych fakt raději příjemné chladnější počasí tak cca 20°C - takový ten krásný podzim :-)

Koukám, co tady řešíte... veřejné diskuse mají samozřejmě svá úskalí a tohle je jedno z nich Rv Já se klidně přemístím jinam, kde to bude uzavřené-půjdu s davem, ale jestli si myslíte, že tam to bude úplně v pohodě, tak i tam to bude mít svá úskalí. Člověk si díky uzavřené diskusi připadá v bezpečí a tak se řeší téměř úplně všechno a sděluje se toho i více ze soukromí jak jde čas... postupně časem ten či onen přizve toho a tamtu kamarádku z tamté diskuse apod. a může se stát, že dovnitř pronikne i tak někdo "nechtěný" a strach je pak možná ještě větší, protože na uzavřeném se fakt člověk otevře mnohem víc a v historii se toho dají našíst mraky Rv
Prcecku, alergie jsou mrchy. Já jsem na tom asi jako Marťa, taky už pěknou dobu piju a jím cokoliv - jahody, jahodové džusy, hroznové víno, pomeranče, mandarynky, ale já s tím teda úplně nepřestala nikdy.
Je fakt, jak psala Nadinne, že dítě může zareagovat až postupně, ale teda u nás vždycky následuje při jídle okamžitý výsev okolo pusinky. Někdy je to jen potráždění kůže, protože po umytí je hned o.k. Pokud Martince pupínky zůstaly, tak jsem hned dala menší dávku Fenistil kapek a bylo zažehnáno- nic víc už se neobjevilo. Nezažila jsem, že by po jídle byla o.k. a pak až třeba večer se najednou z ničeho nic osypala. Na Šárku Fenistil funguje stejně dobře, jak jsem zjistila u přesnídávky s banány. Objevily se pupínky a nezmizely ani po umytí. Dala jsem Fenistil kapky 5 kapek a během kraťoučké doby /minuty/ byla o.k. Zkrátka stejně jako Martinka.
Nadinne s tou včelou to teď mohlo být i tak, že ta včela mohla být tentokrát infikovaná třeba postřikem ze stromků.
Prcecku držím palečky, ať je malý už o.k.
Hanule98 & Kubula08 69230

6.9.2008 11:58:42
Ahojte :-D

U nas je akce "Lidovy rok", je to prehlidka folklornich souboru, jarmark a podobne. Jedine co na tom mam rada josu prave domaci kolace. To je upravdu mnamka.

Taky jsem si vsimla, ze Jana se tu vyskytuje malo ... a popravde receno zacinam byt taky zla. Obcas chodim na rodince na "Olomouc" a jedna mamina tam pouzila muj nick, aby rekla "svuj" nazor. Muj nick s naprosto stejnou ikonkou.
Asi jestli nekoho bavi timto zpusobem smirovat a pak zneuzivat zde ziskane informace... tak to asi nema cenu. Ja vim ... je to verejne ... ale i tak ...
Takovych omezencu asi bude hodne. Takze jsem taky pro uzavrenou diskuzi.
mandarynka 72560

6.9.2008 10:57:38
Ahojky zdravím vás všechny při sobotě trochu jsem pročítala a Prcečku sousedka kojí a dala si taky hroznové víno a malá se jí po celém tělíčku osypala doktorka jí dala Ňáké čípečky a mazala jí tělíčko tekutým pudrem to jenom že by to mohlo být to samé. Včera jsme vyzkoušeli ten jogurt holandia s banánem a moc to Aňulce šmakovalo a žádná reakce tak díky za radu.
Marťa11 8076

sobota

6.9.2008 9:28:38
ahoj holky :-)

Prcečko, moc mě to mrzí... ale popravdě, já se tedy nehlídám už vůbec... ostružiny, maliny, jahody, hrozno, pomeranče... já už se cpu vším... ale zkoušela jsem postupně, když byla Michalka ok, tak jsem si už dopřávala...

diskuse
----------
holky, už to tady proběhlo... ale teď po tom co se stalo, bych se přimlouvala za uzavřenou diskusi někde jinde... dřív mi to ani nepřišlo, ale teď když se šmíračka sama "přiznala", že tady celou dobu slídí mi je z toho fakt divně... navíc přestala chodit Jana a to mi také vadí :-) tak co myslíte?

zároveň Lojzičko, prosím, vymaž mě z alba, i moje fotky... prosím... není to nic proti vám, jen mi to po tom všem není příjemné... já tohle fakt nemám ráda děkuji Lojzičko
quovadis 77315

Re: :o)

5.9.2008 22:00:14
holky, loučím se, dobrou noc přeji
lucijána 66898

Re: :o)

5.9.2008 21:09:02
Prcecku to víš že jseš jen člověk a chybama se člověk učí
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 10258  [Dalších 10018 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.