| Marťa11 | 8076 |
Re: Bonie,5.9.2008 15:23:04
on už je možné déle, ale on mi dával letáky atd. snad ke všem značkám, co dělají kaše, ať si vyberu... ale já hledala na nutrilonu stránkách jaké všechny kaše se dělají... a tam je
![]() |
| Bonie+2 | 28460 |
|
|
Re: Bonie,5.9.2008 15:21:17
Nějak sem s toho všeho chytla depku do toho ta MS teda ani nevim jestli to MS je už druhej den špiním a nic víc. Tak doufám, že sem něco nechytla. Do toho toto, bolí mě hlava a trápí mě alergie nevím na co. A nechce se mě ani ven tak sme si rostáhli velikánskou beránkovou deku válíme se tu všichni tři po zemi.
|
| lucijána | 66898 |
|
|
Re: Bonie,5.9.2008 15:19:34
Marti taky jsem se pousmála když jsem ho kupovala a Fílovi moc chutnal stejně je zvláštní ,že se v podstatě neznáme a člověk takhle reaguje.
A ten doktor taky dobrý no svět je malej |
| Marťa11 | 8076 |
Re: Bonie,5.9.2008 15:14:12
Nadinne ahoj
![]() včera jsi mě pobavila s tím Nutrilonem ![]() ![]() , to je prima, že si na mne vzpomeneš takhle ![]() ![]() ![]() a hádej na co jsem přišla také včera? víš kdo je tváří Nutrilonu? náš doktor ![]() ![]() asi kvůli mně ![]() ![]() ![]() |
| Bonie+2 | 28460 |
|
|
Re: Bonie,5.9.2008 15:14:00
Marti dr. dneska sehnat asi nezvládnu, sestřička není doma, ale pokud by něco hrozilo ona by určo dr. brnkla klidně i domů. Už mockrát sem s ní vyřešila nějáký problém. Tetě řekla doktorka, že nemá mít strach ohledně ostatních dětí, jenže Terča není ostatní ona neměla v té době komplet očko. Sestřenka to prý chytla protože zjevně měla v době očkování sníženou imunitu a tak to očko nebylo tak účinné. Tak uvidím. Ale jedinej kdo u nás chrmle sem já. uááááááááááááá
|
| Marťa11 | 8076 |
Re: pro zasvěcené5.9.2008 15:08:43
HaM, samozřejmě nikdo nemůžeme a ani já soudit vás dvě, co bylo a nebylo..., ale řeknu ti jedno, při představě, že "sem vlastně nepatříš", nikdo nezná tebe, děti a to ani virtuálně a přesto celou dobu čteš "naši" diskusi, tak je mi z tebe hodně špatně
![]() ![]() ![]() sem každá píšeme svoje radosti, starosti, dáváme sem fotky našich dětí... a i když je to veřejná diskuse, myslím, že se tady cítíme tak nějak soukromě, takže mi přijde hodně "nemocné" číst diskusi, kam nepatřím, nepřispívám... takže být tebou začnu od sebe... pro mě je takový člověk ubožák... a jestli to tady čte víc takových ubožáků a šmíráku se slíditelským úmyslem, tak mi je z vás fakt na ![]() ![]() ![]() |
| lucijána | 66898 |
|
|
Re: Bonie,5.9.2008 15:03:00
Ahoj Marti
|
| Marťa11 | 8076 |
Bonie,5.9.2008 15:01:32
zavolala bych dr., tohle je moc vážné na to, abysme tady radily my...
moc doufám, že nic nehrozí, ale jinou radu si fakt netroufám samozřejmě... držím palce adej vědět, co ti řekla |
| lucijána | 66898 |
|
|
Re: Dovolená5.9.2008 14:59:23
Ahoj jsem dorazila z poštu úplně nasraná
![]() Prcecku mně se nezdá,že týž den kdy si ty snědla ostružiny by se měl malej osypat věřila bych tak den předem nevim nejsem doktor ještě bych se asi snažila rozpomenout víc dozadu.,a malej fakt tak špatně dýchal? nezmněnila jsi pleny? prášek na praní aviváž |
| Boubí | 70911 |
|
|
Re: Dovolená5.9.2008 14:40:49
sorry, překoukla jsem se, bude mít jen 9 odpracovaných měsíců, takže 9/12, tj. jestli mají normálně 4 týdny dovolené, tak má nárok na 3 z toho.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.